Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

jo lavina istikruju tos mokykleles vaikus lavina!!! thumbup.gif
mano dukra dar pries tai labai reiskesi:
prasydavo, kad jai plotu kai soka ar kai dainuodavo.
o dabar be dainos nei dienos!!!!
ir soka pagal muzikele.
zodziu mums labai padejo. thumbup.gif
Atsakyti
Kai as registravausi tai paskambino po 2 dienu, tad iki siol ir lankom, thumbup.gif vaikui labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 12 15, 13:23)
Sekmadieni nuo Jamachos einam į Kalėdinį vakarelį Į lėlių teatra,bus trys paršiukai ir Kalėdų senelis su dovanomis biggrin.gif ,ar kas nors eina iš jūsų g.gif

o pas mus bus naujametinis vakarelis gruodzio 30d.! thumbup.gif
pasirodysim ka ismokom mes visi! mirksiukas.gif
nuo maziausiu iki didziausiu!
baisiausia tk tai, kad ir mamom reikes dainuoti. lotuliukas.gif
bet nieko kaip nors padainuosim. mirksiukas.gif
turetu buti smagu!!! thumbup.gif
Atsakyti
na is nuotraukyciu tai labai fainiai atrodo!!! thumbup.gif
o mes dar ilgokai savo sventes palauksim...
Atsakyti
thumbup.gif spaktakliukas, mes esam siaip ziureje,ne su yamaha eje schmoll.gif
Musu mokytoja padare tik sventine pamokele, paskui vaikuciams po maza dovanele padovanojo thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi buvom pirmą kartą mokyklėlėj, tai mano mažulei patiko. Tiek šypsojosi visiems, taip jai įdomu viskas buvo thumbup.gif Ko gero eisim ir toliau.
Atsakyti
gal kas gali parasyti i az kainas tu pamokeliu.mano mazei 2metukai,tai i kokias cia programas reiktu eiti? 4u.gif
Atsakyti
Įeik į puslapiuką muzikosmokykla.lt atrodo toks ir ten rasi info kokia programėlė tinka. Užsiregistruok nemokamai pamokėlei ir ten viską sužinosi, nes kainos gali ir skirtis
biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ech tos mokykleles. Uziregistravome. Sulaukeme skambucio. Buvome pasiryze 50km vazineti iki jos (arciau nera). Bet... laikasnetinka. Uzsiemimai tik viena karta vyksta, pasirinkti neina. O nei vyras speja nuvesti automobiliu (is darbo nespeja grist). nei po to autobusu yra kaip gristi. Tad ir palaidojom visas viltis. Na, bent iki tol, kol pati vairuotojo teises gausiu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkesnamai @ 2007 02 06, 14:10)
Ech tos mokykleles. Uziregistravome. Sulaukeme skambucio. Buvome pasiryze 50km vazineti iki jos (arciau nera). Bet... laikasnetinka. Uzsiemimai tik viena karta vyksta, pasirinkti neina. O nei vyras speja nuvesti automobiliu (is darbo nespeja grist). nei po to autobusu yra kaip gristi. Tad ir palaidojom visas viltis. Na, bent iki tol, kol pati vairuotojo teises gausiu... sad.gif

Na mano mažei patinka mokykėlėje, bet tikrai nevežiočiau 50 km. blink.gif Žinai, norint, manau, kad galima pačiai labai panašiai pravest tokias pamokėles, kartą pabuvus toje nemokamoje DEMO pamokoje. Žinoma, geriau, kai keletas vaikučių - jiems įdomiau. Tiesiog užtektų nusipirkti specialią knygutę ir keletą CD su dainelėm ir klasikine muzika (tokius rinkinukus būtina įsigyti, pradėjus lankyti YAMAHA pamokėles.
Atsakyti
QUOTE(kristaRUT @ 2007 02 21, 12:17)
As ir su vaiku lankiau yamaha mokykla, viskas labai patiko ir buvo gerai thumbup.gif , kol viena karta nutiko toks reikalas, jog visa men. nejom (zodziu turejau su mokslais susitvarkyti). Nejom ir nemokejom. Men. gale paskambina grupes vadove ir klausia, kas , kaip ir t.t. Sakau lankysim butinai, bet uz ta men. nesiruosiu moket. Tada man ji pateike toki surpriza, kad net zaktelejau, sako:''tai buvo toks kartas kai nereikejo moketi, nes vaikas du men. komoj pragulejo''... as net pakaraupau nuo tokios salygos unsure.gif
Tada paskambinau direktorei paprasyt, kad leistu lankyti, ji man pasake: ''ne, kol nesumokesit uz ta men. nelankysit''!
Tai staip mamytes, mano tokia patirtis. As tirkai su malonumu buciau ir pati ejus ir vaika leidus, nes tai geras dalykas, bet susikloscius tam tikrom aplikybem... sorry, bet manau, kad mokyklos zmones tik pinigus nori pasiimti, o jiems tie musu vaikai ir ju uzgdymas anoj vietoj.
Paprastai jei bureli lankai tai ir moki, nelankai ir nemoki uz ta men. As neprasau, akd man grazintu pinigus uz kazkuria nelankyta diena, bet skelbti ultimatumus... tai jau per daug.
p.s (mokykla Vilniuje - Lazdynuose) verysad.gif

Mes lankom Kaune. Tai mokytoja iškart pasakė, kad jei vaikas nelankys visą mėnesį, mokėti nereikės. Gal čia neseniai tik sąlygos pasikeitė, nežinau, nes lankom tik nuo rugsėjo.
Atsakyti
QUOTE(kristaRUT @ 2007 02 21, 15:12)
Sutartyje to nera nurodyta, cia tik zodinis susitarimas.

pas mus sutartyje buvo parasyta, kad 3men butinai turim lankyti ir jei neinam vistiek turim moketi pinigelius.
irgi truputi nepatiko si sutartis.
nes kai paskutini 3men nebegalejau eiti su dukra vistiek sumokejau, del sventos ramybes.
juk po sutartim pasirasiau.
Atsakyti