man tai buljonas skanu su smulkučiais makaronais ir pakepint svogūną su miltais supilti,tada gaunasi toks tirštas ,galima dar skrebučių pasidaryt,bet aš kai patingiu,tai tada tinka ir batonas sumuštinių kepintas
vakar dirbau,tai sventiniu pietu eturejau laiko paruosti...valgem keptas vistos slauneles,pica,kuria is darbo parsinesiau ir aisku margucius. Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais atėjo pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas.
vakar dirbau,tai sventiniu pietu eturejau laiko paruosti...valgem keptas vistos slauneles,pica,kuria is darbo parsinesiau ir aisku margucius. Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais atėjo pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas.
tave irgi su velykom o mes kadangi visko prisivezem is tevu-ir vyniotiniu,is salotu,ir kiausiniu,ir mesytes.taip kad kelias dienas tikrai nieko nereikes nei pirkti nei daryt,tai nieko ir neisleisim
vakar nedariau nieko,damušinėjim likučius šventinius,šiandien pietums išviriau bulves,kas su šaltiena,kas su silkėm valgė..turiu dar ir kepsnio likisio,bet niekas nepageidavo,gal po pietų pašildysiu
Kas mėgsta bulves siūlyčiau pasigaminti tokį patiekalą paprastą ,pigų ir skanų.Nulupame bulves ,įpjauname kišenę,į ją įkišame šalto rūkymo šoninės ar kitokios mėsytes. Bulves apvoliojame prieskoniais ir majonezu ir palaikome.Po to kiekvieną bulvę vyniojame į foliją ir kepame lauže arba orkaitėje.