QUOTE(calykusu @ 2007 04 05, 11:18)
Na, jau taip skaniai jūs čia gaminat+valgot..
Eisiu ir aš ruošt.. Sparnelius išviriau, buljonas yra.. Nesumąstau, kokią sriubą daryt
Gal su ryžiais
Eisiu ir aš ruošt.. Sparnelius išviriau, buljonas yra.. Nesumąstau, kokią sriubą daryt
QUOTE(edisada @ 2007 04 05, 13:20)
Na, jau taip skaniai jūs čia gaminat+valgot..
Gal su ryžiais 
man tai buljonas skanu su smulkučiais makaronais ir pakepint svogūną su miltais supilti,tada gaunasi toks tirštas ,galima dar skrebučių pasidaryt,bet aš kai patingiu,tai tada tinka ir batonas sumuštinių kepintas
QUOTE(lorespa @ 2007 04 09, 17:32)
tave irgi su velykom
vakar gaminau ryzius su vistiena saldziarugsciame padaze...
vakar nedariau nieko,damušinėjim likučius šventinius,šiandien pietums išviriau bulves,kas su šaltiena,kas su silkėm valgė..turiu dar ir kepsnio likisio,bet niekas nepageidavo,gal po pietų pašildysiu
Kas mėgsta bulves siūlyčiau pasigaminti tokį patiekalą paprastą ,pigų ir skanų.Nulupame bulves ,įpjauname kišenę,į ją įkišame šalto rūkymo šoninės ar kitokios mėsytes. Bulves apvoliojame prieskoniais ir majonezu ir palaikome.Po to kiekvieną bulvę vyniojame į foliją ir kepame lauže arba orkaitėje.
QUOTE(lorespa @ 2007 04 10, 18:38)
Labai sudomino mielinis pyragas- gal galima būtų truputį plačiau apie jį pakomentuoti?