Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

QUOTE(bjaurybe @ 2007 03 30, 17:18)
šiandien šaltibarščiai su bulvėm..kol kas...nes be savo vyriškio šiandieną poilsiaujam..vakarienei darysiu varškės manų cepelinus ax.gif

siandien mes gaminsim saltibarshcius, kazkaip labai jau man jie su vasara asocijuojas smile.gif o dar karshtos bulbikes thumbup.gif
Atsakyti
pusryčiams buvo grikių košė,dabar kol šeimyna bažnyčioje,tai įšoviau kugelį su vištos blauzdelėmis ax.gif
Atsakyti
nesuprantu biki šios temos esmės-kasdiena ateinam čia,parašyti,ka gaminome? g.gif tai čia tipo paliks ne tik mūsų atminimui,bet ir turės kitoms ytakos gaminant>na ka gi....
nu ka,mažieji nepusryčiauja ,nes daržan eina,aš tik ka užkandu,o pietus kasdiena gaminu.šendiena prieskoniais ištryniau šonkauliukus,iškepiau orkaitėje,išviriau žirnienę,jai baigiant virti idėjau rukytu,pakepintu su svogūnais lašinukų .žirnių,beje,nemirkau niekada ,iškarto verdu ,bet skaldytus,nė valandos jie neverda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 04 03, 19:46)
nesuprantu biki šios temos esmės-kasdiena ateinam čia,parašyti,ka gaminome? g.gif tai čia tipo paliks ne tik mūsų  atminimui,bet ir turės kitoms ytakos gaminant>na ka gi....

Esmė ta, kad paskaitai, ką kitos pigiai gamina ir gal kitą dieną pats pasidarysi tai pietums.
na, bent jau man esmė tai labai aiški, nežinau, kaip kitoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 04 03, 20:31)
Esmė ta, kad paskaitai, ką kitos pigiai gamina ir gal kitą dieną pats pasidarysi tai pietums.
na, bent jau man esmė tai labai aiški, nežinau, kaip kitoms smile.gif

būtent,man kartais kitų paskaičius meniu,kyla noras pakoreguoti savo pietus....kai pati nesugalvoju ką padaryt...
užvakar dariau žemaitiškus blynus su grybais,vakar kotletus ir burolėlių sriubą su galkutėm iš to pačio faršo,o šiandien kepenėlių pirkau ax.gif
Atsakyti
4u.gif prikepiau bulviniu blynu...uch!kaip skaniai su grietine privalgem thumbup.gif
Atsakyti
O aš vakar išviriau kauliukus, kad šiandien vakare būtų mažiau laiko gaminti vakarienę.Padarysiu perlinių kruopų sriubą(kruopas ryte pasimerkiau, kad greičiau gautųsi), o nuo kauliukų nuimsiu mėsytę ir ją ant keptuvės, o ten prieskoniukų , česnakiuko ir padarysiu padažą.Išvirsiu bulvių ir turiu pati pasigaminus marinuotų burokėlių, tai atsidarysiu ir bus vakarienė.Pietų nedarau, pas mane vakarienė vietoj pietų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 02 27, 15:17)
O as turiu fermentinio surio gabala, kuri butinai butinai jau reikia suvalgyt. Ka pagamint mastau.gif

Kol kas dar siandien nieko negaminau smile.gif

pikantisku salotu:)
Atsakyti
Aš vakar gaminau varškės apkepą, o šiandien kopūstų sriubą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikigiedrute @ 2007 04 04, 18:22)
pikantisku salotu:)

nerealiai megstu pinkantishkas salotas, ant duonytes uzhsitepi ir niamnioji thumbup.gif
Atsakyti
pusryčiams košę viriau,dar yra sriubos burokėlių lašiukas likęs....pietums blynų pakepsiu vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 04 04, 15:46)
būtent,man kartais kitų paskaičius meniu,kyla noras pakoreguoti savo pietus....kai pati nesugalvoju ką padaryt...
užvakar dariau žemaitiškus blynus su grybais

nu va va -darysiu šnd žemaičius su grybais bigsmile.gif ...va ir esmė temos
Atsakyti