jei plova, tai pasidalink receptuku, norim ir mes pabandyti ta nerealuma
pova ar plova?
QUOTE(Elena @ 2007 03 21, 17:52)
Blyn, o aš niekaip nesugebu skaniai kopūstų ištoškinti... O šonkauliukus tu dedi rūkytus ar ne?
QUOTE(lorespa @ 2007 03 23, 13:31)
Tai papasakok,kaip ta pova gamini tai ar isbandyciau
QUOTE(nicolle_ @ 2007 03 23, 12:44)
pova ar plova?
QUOTE(lorespa @ 2007 03 23, 16:10)
ir man patiko šitas povas
ketvirtadienį dariau balandėlius,vakar šaltibarščius ir silkės padariau prie karštų bulvių,šiandien pabaigėm šaltibarščius ir balandėlius..kažkaip išeiginė gavos
QUOTE(Egipta @ 2007 03 20, 19:55)
As savaitgali dariau toki nauja patiekala su farsu (nezinau gal jau kur yra toks receptas) musu seimai labai patiko ir nebrangus apie 10 - 12 LT.
Reikes:
~700 g kiaulienos farso
2 pomidoru
2 skilteliu cesnako
1 skardines paprastu koncervuotu pupeliu
1 skardines koncervuotu pupeliu aitriuju pipiru padaze
fermentinio surio
druskos pipiru
1 ilgo bageti batono
I farsa ideti druskos pipiru pagal skoni, tada ji pakepinti keptuvej ant aliejaus, sudeti smulkiai supjaustyta cesnaka, supjaustytus pomidorus, tada pupeles ir viska pakepti. Valgyti su tuo ilgu batonu ir ant virsaus uzsibarstyti surio kiekvienas i savo lekste pagal skoni.
Reikes:
~700 g kiaulienos farso
2 pomidoru
2 skilteliu cesnako
1 skardines paprastu koncervuotu pupeliu
1 skardines koncervuotu pupeliu aitriuju pipiru padaze
fermentinio surio
druskos pipiru
1 ilgo bageti batono
I farsa ideti druskos pipiru pagal skoni, tada ji pakepinti keptuvej ant aliejaus, sudeti smulkiai supjaustyta cesnaka, supjaustytus pomidorus, tada pupeles ir viska pakepti. Valgyti su tuo ilgu batonu ir ant virsaus uzsibarstyti surio kiekvienas i savo lekste pagal skoni.
Pamirsau parasyti, kad pupas deti be to skystimo kur skardinese buna
Šiandien pietums buvo makaronai su vištiena ir daržovėm. Reikia pakelio makaronų, kokių 200-300g vistienos (as naudojau vidinę filė), mažos cukinijos, vienos nemažos morkos, svogūno, česnako, prieskonių vištai (ar kokių mėgstat), druskos, 13% riebumo grietinėlės. Vištieną supjaustom mažais gabaliukais, pamarinuojam su česnaku, priekoniais, druskyte. Kol marinuojasi vištytė, supjaustom šiaudeliais cukiniją, tarkuojam morkas, supjaustom smulkiai svogūną. Į įkaitintą keptuvę su pora šaukštų aliejaus, pilam vištą, pakepinam kol gražiai pagels, tuomet beriam daržoves, apkepinam. Tuomet pilame grietinėlę, ragaujam ar netrūksta prieskonių ir l;aukiame kol užvirs. Tada galima dar nubrauktą šaukštą miltų dėti, kad padažas būtų tirštesnis. Užpilą sumaišom su makaronais arba porcijuojam lėkštėse, kaip kam patinka. Labai skanus, švelnus padažas, puikiai tinka su makaronais. Labai mums patiko

Papildyta:
Tikriausiai jau pavėlavau, bet tinka dribsniai kurie greit paruošiami, nuo 1 iki 3 min. Būna nurodyta ant pakelio. Nordic tokių tikrai yra
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2007 03 19, 15:57)
o paprasti lietuviški ar tiktų,arba nordic?
Papildyta:
man šiandien nesėkminga dienelė,tai su mergaitėm tik dešreles issivirėm,aną savaitę buvau pirkus,bet taip nieko ir nepadariau iš jų,vakare darysiu čili,o mažajai blynų teks kepti(jis dabar ligoniukas,tai mėgaujasi)
Papildyta:
man šiandien nesėkminga dienelė,tai su mergaitėm tik dešreles issivirėm,aną savaitę buvau pirkus,bet taip nieko ir nepadariau iš jų,vakare darysiu čili,o mažajai blynų teks kepti(jis dabar ligoniukas,tai mėgaujasi)
Tikriausiai jau pavėlavau, bet tinka dribsniai kurie greit paruošiami, nuo 1 iki 3 min. Būna nurodyta ant pakelio. Nordic tokių tikrai yra
QUOTE(Ugnužė @ 2007 03 24, 21:20)
kaip kartas turiu,kažkada maximoj akcija buvo,po 0,99 lt prisipirkau
Papildyta:
šiandien viriau burokėlių sriubą su šonine,ir dariau koldūnus su bulvių įdaru...užspirginau su rūkyta šonine bulvių košę,gavosi skaniai,kažkada vaikystėj taip labai mėgau...vakarienei mano šefas blynus iškepė
vakar kepiau vistienos kotletukus su kukuruzu kruopom. ir labai skaniai gavosi. dar padariau salotu is agurko ir morku, ale kinietiskai. labai skanus buvo.
pašildžiau vakarykštę sriubą ir dešrelių išviriau...vėlai gryžom,nebuvo kada