o bebrienos konservus perki ar vyras medzioja ?
QUOTE(Mama liala @ 2007 03 13, 08:33)
o bebrienos konservus perki ar vyras medzioja ?

QUOTE(lorespa @ 2007 03 13, 11:08)

Tai gali susimalt ir daryt kotletukus su majonezu/kiausiniais/krakmolu. Man tai jie labai skanus ir karsti, ir salti, ir daug gaunasi.
Arba patroskink tuos ketvircius su kuo nors - su slyvukem, obuoliais dziovintais, morkom.
QUOTE(Katu @ 2007 03 13, 11:01)
Tai gali susimalt ir daryt kotletukus su majonezu/kiausiniais/krakmolu. Man tai jie labai skanus ir karsti, ir salti, ir daug gaunasi.
Arba patroskink tuos ketvircius su kuo nors - su slyvukem, obuoliais dziovintais, morkom.

aš šiandien darysiu makaronų ir varškės apkepą,sriubos dar likę ,tai bus greitas patieklas

As siandien kepsiu lietinius blynus, padarysiu desreliu, surio fermentinio, majonezo ir kecupo idara ir apkepsiu. Vyras kai pamate si receptuka "Supermamos " laidoje is karto nusiunte i virtuve mane...

QUOTE(Janina @ 2007 03 14, 12:33)
As siandien kepsiu lietinius blynus, padarysiu desreliu, surio fermentinio, majonezo ir kecupo idara ir apkepsiu. Vyras kai pamate si receptuka "Supermamos " laidoje is karto nusiunte i virtuve mane... 

mano vaikai labai mėgsta ,tik aš ant jau iškepusių dedu kečupą

turiu menkes file ir saldytu darzoviu, tik dar nezinau kaip juos paruosiu....
QUOTE(jura-rura @ 2007 03 14, 14:15)
turiu menkes file ir saldytu darzoviu, tik dar nezinau kaip juos paruosiu....
nedarius tokios..o ji gal kaip ir jūros lydekos?
O aš vakar gaminau šaltibarščių, nes Jūs visos užkrėtėt, su bulvėm (šviežiom - brangiai gavosi). dar draugė baravykų atvežė konservuotų, tai sumaišiau su grietine ir svogūnu, tiko prie bulvių. Desertui dariau tinginį (irgi nelabai pigus malonumas, ale skanus ir ilgam mums dviem jo užtenka - ypač dabar kai gripuoju ir į darbą neinu ir nieko nesinešu
).
O šiandien viskas tas pats, tik dar kotletų išsikepiau iš 0.6 kg faršo - užteks trim dienom.

O šiandien viskas tas pats, tik dar kotletų išsikepiau iš 0.6 kg faršo - užteks trim dienom.

Papildyta:
QUOTE(Janina @ 2007 03 14, 10:33)

nu vakar iskepiau ta menkes file ir gavosi super. su prieskonaiis ir cintrina iviniojau i filija ir i orkaite. garnyrui kepiau saldytas sparagines pupeles su sviestu, ryziu isviriau sumaisiau viska ir su grietinele bei parmezano suriu sumakalavau, ai ai kaip skaniai gavosi.