Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

o aš šiandien dešreles vakarykštes išvirsiu,ir salotas padarysiu,nes jaučiuosi klaikiai..matyt virusas puola ir darbo sočiai doh.gif ..daugiam niekam nebeužteks jėgų verysad.gif
Atsakyti
4u.gif na vakar vistytes pamarinuoti sojoj ketvirciai gavosi super skanus thumbup.gif O siandien marinuojasi su prieskoniais sonkauliukai,turiu dar raugintu kopustu,bulviu,morku,tai dabar mastau kaip skaniau visa tai pagaminti bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot paprasta varskes apkepo recepta? Toki, kur negaletu nesigauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lorespa @ 2007 03 15, 13:17)
4u.gif na vakar vistytes pamarinuoti sojoj ketvirciai gavosi super skanus thumbup.gif O siandien marinuojasi su prieskoniais sonkauliukai,turiu dar raugintu kopustu,bulviu,morku,tai dabar mastau kaip skaniau visa tai pagaminti bigsmile.gif

va,prašom paaiškinti kaip darai,nes aš vis gundausi...aš anksčiau juos faršu apvyniodavau ir taip kepdavau keptuvėj,po to orkaiteje patroškindavau,o su kopūstais kaip? dedi pamarinuotus į vandenį ar atskirai kopūstus troškini ,ir atskirai iškeptus šonkauliukus patieki?
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 03 15, 11:50)
va,prašom paaiškinti kaip darai,nes aš vis gundausi...aš anksčiau juos faršu apvyniodavau ir taip kepdavau keptuvėj,po to orkaiteje patroškindavau,o su kopūstais kaip? dedi pamarinuotus į vandenį ar atskirai kopūstus troškini ,ir atskirai iškeptus šonkauliukus patieki?

bigsmile.gif na aiskinu:sonkauliukus pamarinuotus apkepu keptuveje,o po to dedu i puoda su kopustais ir nedaug vandens,pasitroskina,tada idedu bulviu ir morku...na ir viskas pasitroskina.Skanu!!! thumbup.gif kai idedu i lekstes,tai kas megsta dar grietines isideda...O orkaiteje kartais kepu su bulvem,bet be kopustu ir vat dabar galvoju,o jeigu ta visa procesa padaryt orkaiteje,idomu kaip gautusi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lorespa @ 2007 03 15, 14:17)
bigsmile.gif na aiskinu:sonkauliukus pamarinuotus apkepu keptuveje,o po to dedu i puoda su kopustais ir nedaug vandens,pasitroskina,tada idedu bulviu ir morku...na ir viskas pasitroskina.Skanu!!! thumbup.gif kai idedu i lekstes,tai kas megsta dar grietines isideda...O orkaiteje kartais kepu su bulvem,bet be kopustu ir vat dabar galvoju,o jeigu ta visa procesa padaryt orkaiteje,idomu kaip gautusi.. g.gif

orkaitėje tai aš ankščiau dažnai kepdavau, su bulvėm ir morkom,kai dar patys pirkdavam kiaules,dabar jau nebe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 15, 13:48)
Gal kas zinot paprasta varskes apkepo recepta? Toki, kur negaletu nesigauti  lotuliukas.gif

Visada gaunasi skanus Sonatinos varškės apkepas, kurio receptą rasi čia
Šiaip visi jos patiekalai gaunasi, tik gal iš pirmo žvilgsnio atrodo sudėtingi. Jei nesi mačiusi Sonatinos receptų dar, tai nueik i tema Skanaus 8
Atsakyti
4u.gif na pagaminau as tuos sonkauliukus,bet visdelto ryzausi viska daryti orkaiteje,one puode...gavosi labai skaniai,prisikirtom,tai dabarpuskuojam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va:idejau kept i orkaite sonkaulius,o tuo tarpu keptuveje pakepinau morkas,svogunus,sampinjonus,truputi paprikos,pomidorus ir pabaigoj raugintus kopustus sudejau,truputi patoskinau ir visa tai sudejau ant jau siek tiek pakepusiu sonkauliuku,kitoje skardoje sudejau bulves ir viskas troskinosi-kepesi.Vat taip,skaniai pavalgem,bet reikejo nedet druskos i ta troskini,kuri dariau keptuveje,nes truputi suroka nuo kopustu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš šiandien pietums pigiai pasnikavau - karštos bulvės su silke/grietine/pabarstytais pirpiriukais. Dar dėčiau svogūno, bet pastaruoju metu man jo nevirškina kažkodėl g.gif
O vakarienei darysiu tokius kepsniukus - likusias bulves sutarkuosiu ar sugrūsiu, sumaišysiu su benusibaigiančiu varškės pakeliu, kiaušinuku, miltais/krakmolu ir iškepsiu. Su kokiu grietinės/sviestuko padažu.
Arba kepsiu Sonatinos blynus su krabų lazdelėm ir pateiksiu su penkių grūdų koše (užsimerkiau jau grūdus, kad trumpaiu virtų). Žodžiu, visko daug gaminsiu smile.gif
Atsakyti
4u.gif As vakar pietums kepiau vista idaryta ryziais,tai dar ir siandien valgom thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
šiandien dariau bulvinę picą ir burokėlių sriubą viriau 4u.gif
Atsakyti
As siandien dariau makaronus su suriu. O siaip tik uzkandziavom visa diena, nes turejom sveciu smile.gif
Atsakyti