o aš šiandien dešreles vakarykštes išvirsiu,ir salotas padarysiu,nes jaučiuosi klaikiai..matyt virusas puola ir darbo sočiai
..daugiam niekam nebeužteks jėgų
QUOTE(lorespa @ 2007 03 15, 13:17)
va,prašom paaiškinti kaip darai,nes aš vis gundausi...aš anksčiau juos faršu apvyniodavau ir taip kepdavau keptuvėj,po to orkaiteje patroškindavau,o su kopūstais kaip? dedi pamarinuotus į vandenį ar atskirai kopūstus troškini ,ir atskirai iškeptus šonkauliukus patieki?
QUOTE(bjaurybe @ 2007 03 15, 11:50)
va,prašom paaiškinti kaip darai,nes aš vis gundausi...aš anksčiau juos faršu apvyniodavau ir taip kepdavau keptuvėj,po to orkaiteje patroškindavau,o su kopūstais kaip? dedi pamarinuotus į vandenį ar atskirai kopūstus troškini ,ir atskirai iškeptus šonkauliukus patieki?
QUOTE(lorespa @ 2007 03 15, 14:17)
orkaitėje tai aš ankščiau dažnai kepdavau, su bulvėm ir morkom,kai dar patys pirkdavam kiaules,dabar jau nebe
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 15, 13:48)
Visada gaunasi skanus Sonatinos varškės apkepas, kurio receptą rasi čia
Šiaip visi jos patiekalai gaunasi, tik gal iš pirmo žvilgsnio atrodo sudėtingi. Jei nesi mačiusi Sonatinos receptų dar, tai nueik i tema Skanaus 8
Aš šiandien pietums pigiai pasnikavau - karštos bulvės su silke/grietine/pabarstytais pirpiriukais. Dar dėčiau svogūno, bet pastaruoju metu man jo nevirškina kažkodėl
O vakarienei darysiu tokius kepsniukus - likusias bulves sutarkuosiu ar sugrūsiu, sumaišysiu su benusibaigiančiu varškės pakeliu, kiaušinuku, miltais/krakmolu ir iškepsiu. Su kokiu grietinės/sviestuko padažu.
Arba kepsiu Sonatinos blynus su krabų lazdelėm ir pateiksiu su penkių grūdų koše (užsimerkiau jau grūdus, kad trumpaiu virtų). Žodžiu, visko daug gaminsiu
O vakarienei darysiu tokius kepsniukus - likusias bulves sutarkuosiu ar sugrūsiu, sumaišysiu su benusibaigiančiu varškės pakeliu, kiaušinuku, miltais/krakmolu ir iškepsiu. Su kokiu grietinės/sviestuko padažu.
Arba kepsiu Sonatinos blynus su krabų lazdelėm ir pateiksiu su penkių grūdų koše (užsimerkiau jau grūdus, kad trumpaiu virtų). Žodžiu, visko daug gaminsiu
šiandien dariau bulvinę picą ir burokėlių sriubą viriau