Įkraunama...
Įkraunama...

Apgaulingi prašymai

QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 09, 21:17)
Paskutin4m dienom bendraujat su Virdzinija7,Virdzinijos vyro sesuo Ligita buvo aukle,kol aš buvau išvykus su vaiku į JAV operacijai.Norėdama padovanoti daiktus aš jums dar privalau aiškintis?Man skaudu,kad nuomonė keičiasi ne jūsų naudai verysad.gif nieko blogo nepadariau,neprašiau jūsų pagalbos,norėjau tik padovanoti,bet jūs ,gerosios fėjos,kiekviename žmoguje ieškote tik blogybių... verysad.gif Ačiū,kad perskaitėte.Pasitikslinkite,gerosios fėjos,savo nickus verysad.gif

Esi dar naujokė šiame skyrelyje ir pirmoji, ko gero, kuri kažkodėl nesupranti mūsų, nes ,ko gero, nieko tokio nesi dariusi... Mums tiktai yra apmaudu, kai geru norima pasinaudoti (ne tave turiu mintyje) ir dar tyčiojamasi ir užgaulinėjama......
O apie mūsų naudą - mes tokių minčių neturėjome ir neturime....

"Per daug toli į mišką nuėjome....." ir ups blink.gif , pasirodo grybų jau nebėra..... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 kovo 2007 - 22:33
Virdzinija, gal nereikėtų dabar visų vadinti ironiškai "gerosiomis fėjomis" ir teigti, kad čia visos jums grąsino fiziniu susidorojimu ir dar reikalauja iš jūsų pasiaiškinimų smile.gif Jūs nieko nenutuokdama apie čia vykdomą veiklą atėjote ir apšmeižėte žmones...neteisinų tų, kurioms neišlaikė nervai ir jos pasikarščiavo Jums atsakant ( tai konkrečiai buvo viena mama, todėl nereikia dabar to taikyti visoms )...kitos tik paprašė Jūsų argumentuoti savo kaltinimus...bet konfliktą pradėjote Jūs...apkaltinote Jūs...o dabar jaučiatės nuskriausta ar nesuprasta bei nusivylusi? doh.gif

saulute nėra jokio skirtumo, kas yra tas žmogus, kuris be pagrindo apšmeižia žmones nuoširdžiai vykdančius šią veiklą....tikrai nėra jokio skirtumo...yra rusiška patarlė "kaip šauksi, taip atsišauks"...šiuo atveju ji suveikė šimtaprocentiniai...jeigu Virdzinija užstodama vienus nebūtų užsipuolusi kitų visai be pagrindo, o būtų atėjus ir tiesiog pasiūlius savo pagalbą, rezultatas būtų kitoks... smile.gif

Beje, paskola paskolai nelygu? Nėra nė vienos paskolos, kuri būtų išduota neatsižvelgiant į gaunamas paskolos gavėjo pajamas...ir nėra nė vieno atvejo, kad palikta piniginių lėšų suma, būtų tokia, kad žmonės nebesugebėtų iš jos pragyventi...skiriant paskolą tai ir yra pagrindiniai veiksniai lemiantys jos išdavimą...bet kokios paskolos... smile.gif

o tai, ką Virdzinija įvardino kaip "ieškančios blogybių" yra ne kas kita, o noras atskirti, kam iš ties reikalinga parama, o kas mėgina tik pasinaudoti situacija...todėl dabar gaunasi priešinkai, kad Virdzinija ieško "gerosiose fėjose" blogybių apriori ir jaučiasi jomis nusivylusi... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 03 11, 11:14)
Virdzinija, gal nereikėtų dabar visų vadinti ironiškai "gerosiomis fėjomis" ir teigti, kad čia visos jums grąsino fiziniu susidorojimu ir dar reikalauja iš jūsų pasiaiškinimų  smile.gif  Jūs nieko nenutuokdama apie čia vykdomą veiklą atėjote ir apšmeižėte žmones...neteisinų tų, kurioms neišlaikė nervai ir jos pasikarščiavo Jums atsakant ( tai konkrečiai buvo viena mama, todėl nereikia dabar to taikyti visoms )...kitos tik paprašė Jūsų argumentuoti savo kaltinimus...bet konfliktą pradėjote Jūs...apkaltinote Jūs...o dabar jaučiatės nuskriausta ar nesuprasta bei nusivylusi?  doh.gif

saulute nėra jokio skirtumo, kas yra tas žmogus, kuris be pagrindo apšmeižia žmones nuoširdžiai vykdančius šią veiklą....tikrai nėra jokio skirtumo...yra rusiška patarlė "kaip šauksi, taip atsišauks"...šiuo atveju ji suveikė šimtaprocentiniai...jeigu Virdzinija užstodama vienus nebūtų užsipuolusi kitų visai be pagrindo, o būtų atėjus ir tiesiog pasiūlius savo pagalbą, rezultatas būtų kitoks... smile.gif

Beje, paskola paskolai nelygu? Nėra nė vienos paskolos, kuri būtų išduota neatsižvelgiant į gaunamas paskolos gavėjo pajamas...ir nėra nė vieno atvejo, kad palikta piniginių lėšų suma, būtų tokia, kad žmonės nebesugebėtų iš jos pragyventi...skiriant paskolą tai ir yra pagrindiniai veiksniai lemiantys jos išdavimą...bet kokios paskolos... smile.gif

o tai, ką Virdzinija įvardino kaip "ieškančios blogybių" yra ne kas kita, o noras atskirti, kam iš ties reikalinga parama, o kas mėgina tik pasinaudoti situacija...todėl dabar gaunasi priešinkai, kad Virdzinija ieško "gerosiose fėjose" blogybių apriori ir jaučiasi jomis nusivylusi... smile.gif

Net neįsivaizdavau,kad tokių kaip "niekas"yra.Taip nusivyliau...gerosiomis fėjomis vadinau tikrąja prasme...O "niekas" tikras š...
juk sakėt grybų nebėra ar ne?
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 22:18)
o man iš paramos skyrelio susidarė nuomonė tokia: yra keletas mamyčių neva parama rūpinasi,surenka nuveža kam reikia, o iš tiesų nieko jos neveža tik pasidalina ir tiek

issiskalauk burna!
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 03 11, 23:57)
issiskalauk burna!

baikim jau baikim....jau visa argumentacija išnaudota...manau kiekvienas lieka prie savo nuomonės... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 11, 17:00)
Net neįsivaizdavau,kad tokių kaip "niekas"yra.Taip nusivyliau...gerosiomis fėjomis vadinau tikrąja prasme...O "niekas" tikras š...
juk sakėt grybų nebėra ar ne?

kur buvo pasakyta, kad "niekas" tikras š..????? keistos interpretacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 03 11, 10:14)

Kviečiu į realybę 4u.gif Kai paėmiau būsto paskolą (pernai), bankui atiduodavau be kelių Lt 1000 Lt, atlyginimas į rankas buvo be kelių litų 1500, turiu vieną išlaikytinį, t.y. vaiką. Sumokėjus komunalinius, kas lieka dviems žmonėms? Pabandykit paskaičiuot ir įsivaizduot.

O gyvent kažkur reikia. Pirkau mažuliuką apskretusį butuką, jei jau pradėtumėte apie spalvas.

Bet esmė ne tame, parašiau tik dėl to, kad sugriauti įsitikinimą dėl bankų ir pajamų. Esmė tame, kad šiandien paėmęs paskolą (būstui), tu negali prognozuoti rytojaus. Kinta ir palūkanos, kinta ir atlyginimas. Gerai, jei į gerąją pusę ir kol į gerąją. Ir aš šiandien jau daugėliau nei vakar uždirbu. Bet juk bet kada gali būt ir kitaip.

Neteisinu nieko, nepažįstu čia nei čia rašančiųjų prašytojų, nei rėmėjų ir neagituoju padėti tiems, kam manote esant nereikalinga. Bet ne visada viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Čia yra amžina paramos problema, kad kol vaikų ant laikraščių nemigdai, jais iš paskutiniųjų rūpiniesi ir stengiesi, kad jie kuo mažiau suprastų, kaip blogai jau yra, jei juos lavini -nes laiko neatsuksi atgal - tai paramos gali nesitikėti. Čia nesakau, kad privaloma remti, bet sakau, kad jei yra dvi mamos su vienodom finansinėm sąlygom ir viena tvarkinga, o kita nelabai, tai kaip taisyklė bus remiama bus antroji.

Nesakau, kad būtent čia aprašyta mama (-niekas-?) yra būtent ta, reikalinga paramos, bet.. Ar tikrai būtina sulaukti, kol žmogus vis tik neatlaikys? O gal geriau ištiesti ranką, kol jis dar nenukrito? Ir pigiau, ir greičiau, ir rezultatyviau.

Ir.. Nepykite, bet jei žmogus prašo padovanoti tai, kas jums nebereikalinga (o kas tokių daiktų per laiką nesukaupiame, bent jau vaikų rūbų tai tikrai), tai ir dovanokite, kas jums nereikalinga 4u.gif Na netikiu, kad kažkas prirašys skelbimų, gaus dėvėtų vaikiškų rūbų, o paskui į turgų.

P.S. Prieš keletą metų esu prašius rūbų vaikui. Internete, bet ne šiame forume. Buvo labai labai sunku tai padaryti. Žmonės tada prirašė daug į tą mano temą ir visko. Ir kad Humanoje yra papigiai (o aš neįpirkdavau), ir dar viso ten ko neigiamo. Beje, toje savo temoje tada nieko nepakomentavau. Nieko. Buvo per sunku. Tik tiek, kad buvau ne naujas vartotojas, tai dėl asmenybės nekilo klausimų. Rūbų vaikui gavau... Tiek ir tetrūko, kad judėt toliau.

P.P.S. O prieš šias Kalėdas vieni žmonės išpildė mano vaiko svajonę. Tiesa, neprašiau, bet argi tai ką nors keičia. Pati nebūčiau tada dar pajėgus. Šiandien jau galbūt - va kaip greit viskas keičias ir tą kalėdinę dovaną laikau stebuklinga, nes kažkaip sulig ja atsirado bent viltis gyventi geriau ir ji po truputėlį darosi apčiuopiama.

P.P.P.S. Pritariu, kad realią žmogaus padėtį reikia sužinoti. O tada jau kiekvienam apsispręsti, ar jis nori padėti.

4u.gif
Atsakyti
dėl paskolų...kiekvienas žmogus prieš imant paskolą turėtų apsispręsti visų pirmą pats ir pats prisiimti visą riziką...esam suaugę žmonės ir visų pirma patys atsakingi už savo veiksmus...man keista, kad gaunant pusantro tūkstančio pragyvenimui buvo palikta penki šimtai litų dviem žmonėm...nesuvokiama...aš pati domėjausi šiais klausimais, banko darbuotojai nepataria imti paskolos, jeigu pajamos per mažos...ir dar keista, kaip žmogus, žinodamas, kad nepragyvens po paskolos paėmimo net normaliai dirbdamas ją vis tiek ima... doh.gif aš nieko neteisiu, tiesiog nesuprantu doh.gif
kita vertus, atsitikus nenumatytiems įvykiams: praradus darbą, susirgus ar panašiai..niekas nuo to neapsaugotas...visai suprantama, kad kiekvienam mūsų gali taip atsitikti ir teks prašyti pagalbos iš šalies....vaiko lavinimas - labai svarbus...keikviena mūsų išnaudos bet kokią galimybę, kad tik padėtume savo vaikui tobulėti...bet...jeigu vienas prašo, kad neturi ko duoti savo vaikams valgyti arba neturi kuom pasikūrenti, kad vaikai nesušaltų...arba neturi kuom vaikučių aprengti..ar trūksta vitaminų, vaistukų....o kitas tuo metu ieško priderinto prie interjero pianino vaiko lavinimui....patikėkit manim, aš padėčiau tiems pirmiesiems atvejams...o jau paskui jeigu liktų dar laisvų lėšų skirčiau kitiems 4u.gif todėl ir svarbi ta visa pradinė informacija, kad padedantis kažkam žmogus paskui nesijaustų apgautas smile.gif
na bet gal aš jau baigsiu savo pasisakymus ta pačia tema...visi mes čia esam skirtingi, kiekvienas su savo gyvenimiška patirtimi...su savo galva ant pečių...su savo gyvenimiškomis naštomis....labai džiaugiuosi, kad yra pasaulyje žmonių, kurie stengiasi padėti kitiems kuo gali...ir labai norėčiau, kad bet kokia neigiama patirtis neatbaidytų jų nuo šios veiklos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 03 12, 13:38)
dėl paskolų...kiekvienas žmogus prieš imant paskolą turėtų apsispręsti visų pirmą pats ir pats prisiimti visą riziką...esam suaugę žmonės ir visų pirma patys atsakingi už savo veiksmus...man keista, kad gaunant pusantro tūkstančio pragyvenimui buvo palikta penki šimtai litų dviem žmonėm...nesuvokiama...aš pati domėjausi šiais klausimais, banko darbuotojai nepataria imti paskolos, jeigu pajamos per mažos...ir dar keista, kaip žmogus, žinodamas, kad nepragyvens po paskolos paėmimo net normaliai dirbdamas ją vis tiek ima... doh.gif aš nieko neteisiu, tiesiog nesuprantu  doh.gif

Kažkur gyventi reikia. Nuomojamų butų pasiūla daug mažesnė nei paklausa, todėl mama su vaiku visada lieka jei ne gale eilės, tai tikrai ne pirmoje jos pusėje. Taip ir gaunas, kad reikia kažką daryt. Aišku, galima nusispjaut, atsisėst prie konteinerio ir aiškint, kad gyvenimas be ryšio. Arba pvz. piktybiškai n metų nesikraustyt iš studentų bendrabučio net nebebūnant studentu, kaip tą darė (gal ir tebedaro) mano ex kaimynė. Pati išeina, jei prispaudžia, o vaikus palieka. Vaikų niekas neišmeta, žinoma, o tada jau ir ji sugrįžta. Taip gal ir protingiau, ką aš žinau, kiekvienam savo.

Bet esminė mano posto mintis buvo ne ta 4u.gif

Ir pragyvenimui po paskolos paėmimo neprašiau 4u.gif

Bet nespjaunu į vandenį ir negaliu prognozuot, kaip per tuos keliasdešimt metų pasisuks gyvenimas. Būna visko visiems.

O ar padėti tam, kam kuro trūksta, ar padėti tam, kieno vaikas gabus muzikai, bet neturi kuo grot, čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. Suprantu tiek vienus, tiek kitus. Nes iš esmės gi visuomet padedama ne mamai, o vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 12, 07:15)
Kviečiu į realybę  4u.gif  Kai paėmiau būsto paskolą (pernai), bankui atiduodavau be kelių Lt 1000 Lt, atlyginimas į rankas buvo be kelių litų 1500, turiu vieną išlaikytinį, t.y. vaiką. Sumokėjus komunalinius, kas lieka dviems žmonėms? Pabandykit paskaičiuot ir įsivaizduot.

isivaizduot labai paprasta, nes kas antras LT zmogus gyvena i skola. Ir tai yra normalu!
Kitas atvejis - neprotingas prasiskolinimas. Zinau situaciju, kai pasidarius teisingus "popieriukus" (pazymas apie pajamas ir pan.), prisiimta tiek lizingu ir paskolu, kad sudejus visas seimos menesio pajamas, jiems neuztenka apmoketi. Neuztenka padengti sklola! O kaip gi butas, maistas, vaikas, rubai... Kas tai per reiskinys? Skurdas? Likimo spastai? Nesekme? Pavadinciau paprastai - protelio stoka ir godumas.
Pati gyvenu i skola. Tik ne taip neprotingai, kad is pajamu 500 lt beliktu. Viskas, kuo galejau pati sau padeti - tai istesti kredito grazinimo laikotarpi, taip sumazinant menesio imoka (tiesa, palukanos tuo atveju padideja bent 5000 lt), nuryti savo troskima gyventi nuosavam name ir isvis paskolos neimti, paimti paskola perpus mazesne perpus mazesniam sklypui... Zodziu, iseitis visada yra

Ir dar... butu gerai grizti prie temos - "Apgaulingi prasymai" 4u.gif
Atsakyti
Rita 4u.gif Mano butas 26 m2 baisiame name, ką čia dar ryti. Bet jau net gailiuosi, kad parašiau, nes dabar gaunasi, kad apie tai tik ir kalba. Galima pagalvot, kad aš iš jūsų prašau ko nors už tą savo paimtą paskolą. Nei prašiau, nei prašau. Ir labai tikiuosi neprašyti, bet, pasikartosiu, nesinori į vandenį spjauti.
Ir nieko klastot man nereikėjo.
Parašiau apie ją tik todėl, kad labai kategoriškai buvo parašyta, ką bankas duoda ir ko ne.

Kažkodėl kitų mano posto dalių matyti niekas nenori. Tiek to.

Sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 12, 15:22)
Rita  4u.gif Mano butas 26 m2 baisiame name, ką čia dar ryti. Bet jau net gailiuosi, kad parašiau, nes dabar gaunasi, kad apie tai tik ir kalba. Galima pagalvot, kad aš iš jūsų prašau ko nors už tą savo paimtą paskolą. Nei prašiau, nei prašau. Ir labai tikiuosi neprašyti, bet, pasikartosiu, nesinori į vandenį spjauti.
Ir nieko klastot man nereikėjo.
Parašiau apie ją tik todėl, kad labai kategoriškai buvo parašyta, ką bankas duoda ir ko ne.

Kažkodėl kitų mano posto dalių matyti niekas nenori. Tiek to.

Sėkmės darbuose  4u.gif

oj, net negalvojau savo posto taikyti asmeniskai jums schmoll.gif Tiesiog prisiminiau dar kritiskesne situacija. Ji tikrai tikra - mano buvusios bendradarbes. Bet kas liecia jusu postus... na, nei as sakau kad kazko prasote... viskas ten gerai su jum mirksiukas.gif 4u.gif
Bet siaip, del smalsumo - kiek gi kainavo tas jusu prastas butas? Nes is sono ziurint, 1000 lt per men. yra didele imoka, tai persasi isvada - arba paskola laabai didele (gali buti ir taip, jeigu butelis yra tarkim Zveryno rajone, Vilniuje) arba ismokejimo terminas labai trumpas. Pagal jusu pasisakymus galima suprasti, kad rinkotes antraji varianta - trumpa ismokejimo laikotarpi. Bet juk isdalinus kredita ilgesniam laikui, butu mazesne ir imoka.
Jeigu skubat galvoti, kad cia moralas, priekaistas, izeidimas ar pan. - tikrai taip nera. Smalsumo deliai pasakiau, nieko asmenisko.
Atsakyti
Kainos:

22 m2

27 m2

22 m2

27 m2

Prieš 3 metus 3 kambarių butą buvo galima už tiek nupirkti. Bet čia kaip su vaikų lavinimu - pagerėjus finansinei situacijai, laiko atgal neatsuksi 4u.gif
Atsakyti