Mes nuo 2 men geriam Hipp "Gera savijauta", per diena isgeria apie 80 ml
Aš truputčiuką duodu ramunėlų ar pankolių arbatytės burnytei praplauti.
QUOTE(jure*** @ 2008 01 24, 11:53)
Aš truputčiuką duodu ramunėlų ar pankolių arbatytės burnytei praplauti.
As taip pat duodu truputi pankuoliu arbatos
iki 6 men tik MP, karsta vasara pradejom duoti vandenuko ir kudikiui skirta arbatele
Iki 8 mėn. tik MP gėrė,paskui arbatėlėa,sulčių,vandenuko pradėjo gaut
Ir anksčiau pasiulydavau,ypač kai karšta buvo,bet ,kad atsisakydavo,užtekdavo MP.

Ir anksčiau pasiulydavau,ypač kai karšta buvo,bet ,kad atsisakydavo,užtekdavo MP.
Kol kas megaujames tik MP (mums 4 men.). Kai kankinomes del pilvo putimo, bandziau ikist pankoliu arbateles is buteliuko, tai vaikas tik dar labiau isirekdavo

siūliau nuo 6mėn.arbatos,sulčių,vandens netiko.dabar 10mėn.geria tik MP.klausiau gyd.sakė nieko tokio

Mano mazylei 4 menesiai. Geria mamos pienuka. Kartais duodu svieziai spaustu ir atskiestu su vandeniu obuoliu sulciu.
na mums dar tik 2,5 men, tai tik MP. Kaip tikriausiai visos pastebejote, pirma bega toks skaidresnis pienukas, tai jis atsigerimui(taip daktare sake), opo to bega jau riebesnis-pavalgymui

Iki 6 mėn neduodavau jokių skysčių papildomai, tik MP. O ir vėliau nelabai noriai gerdavo kažką kitką. Tik nuo 10 mėn, kai pradėjo normaliai valgyti košių, mažiau MP gavo, tai ir gerti pradėjo vandenuką.