Įkraunama...
Įkraunama...

Arbata arba vanduo tarp žindymų

Man gydytoja taip pat lieoė duoti atsigerti vandenuko ar arbatų bet griežtai pasakiau kad neduosiu ir nereikia dėl to pyktis. Atrodo kad viena kitą supratom cool.gif
Atsakyti
mums jau 8mėn, o apart MP daugiau nieko negeriam smile.gif Nuo 6mėn gydytoja liepė duoti atsigerti vandenuko po valgio, bet jis nepripažysta buteliuko, o gerti iš puodelio nesiseka lotuliukas.gif tai geriam tik MP
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 05 15, 18:36)
Mums dar 2 savaiciu nera, o gydytoja pasake, kad reikia kudikiui duoti kmynu arbatos ~ 20 ml/dienai ir vandenuko biski. Tai net nezinau ka dabar daryti  g.gif

Na 2 sav tai tikrai manau, kad per anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2008 05 20, 21:50)
Na 2 sav tai tikrai manau, kad per anksti  g.gif

Man irgi buvo liepusi unsure.gif bet griežtai pasakiau kad ne schmoll.gif
Atsakyti
vandenuko galima pasiūlyti kai mažius paragauja papildomo maisto.
Atsakyti
aš dar vis maitinu pati, tikriausiai todėl maniškis nieko nenori papildomai gerti, nei iš buteliuko, nei iš puodelio, bet gal jam užtenka mano pienuko atsigert? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2008 05 22, 14:09)
aš dar vis  maitinu pati, tikriausiai todėl maniškis nieko nenori papildomai gerti, nei iš buteliuko, nei iš puodelio, bet gal jam užtenka mano pienuko atsigert?  g.gif

Žinoma, kad užtenka. 4u.gif
Atsakyti
Na mano dukreliai dar tik 3menesiai, maitinu tik MP,o mano anyta jau vos ne kuria planus , kaip jai trinto obuolio duos kai anukele i svecius ateis. doh.gif Bandziau dar gincytis su ja, bet kad nesiklauso, tai sakiau moteriskei duosiu literaturos apie maitinima pasiskaityt, kad nesvaiktu nesamoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
.....................MANU TIKRAI TOL KOL KUDIKIS MAITINAMAS MP TAI NEREIIKIA TIKRAI JOKIU VANDENUKU AR ARBATELIU,PRAKTISKAI IKI 6MEN TIKRAI NEDUOSIU ,MUMS DABAR TIK 3MENESIUKAI, DRAUGE ISMAITINO 3 SAVO VAIKUCIUS IR VANDENUKO DAVE TIK APIE 7MENESI smile.gif
Atsakyti
Jokio vandenuko nereikia paciai maitinant iki puses metu tikrai. TASKAS.
Atsakyti
aha ir man akusere sake kad kol normaliai maitini iki puses metu nieko papildomai gert nereikia duot.
Atsakyti
doh.gif o dieve baisu klausytis!!! net daktarai liepia gert arbatas kudikiams! ax.gif
Atsakyti