QUOTE(simsi @ 2007 07 05, 14:03)
Aš irgi kol neprimaitinėjau nedaviau nieko kito atsigerti, tik MP. Nebent kai labai karšta duotu truputi virinto vandenuko atsigerti. Bet kad mažajam nelabai patinka buteliukai, vis stumia liežuviu soskę. Tai vat ir lieka nelabai pagėręs.
Aisku pradzioje mazyliai stumia buteliuko soske. jie ir ciuptuka stumia, bet tai dar nereiskia, kad jiems nepatinka tas gerimukas. pradzioje maudytis jie irgi nemegsta, tai gal nemaudykim????
reikia juk prie visko pratinti kantriai.

QUOTE(paulyte1007 @ 2007 10 30, 16:57)
Sveikos mamytes,
Na, mano Emutei 3men. ir as duodu mergaitei gerti ramuneliu saldintosn arbateles. Priezastis - viduriukai. Zinot, naudojom mes Espumisan L, tai kaip verkdavo vakarais taip ir verkdavo... Drauge pasiule ramuneliu arbatos su cukrumi - ta diena vaikas mano tiieeeek pridare, kad net grazu ziuret buvo!!!!!!!!! Ir nuo to as vietoj vaistu, ramuneliu arbata ja girdau. Net nezinau, reiks aisku pakeisti tas arbatas, ramuneles vistik vaistas, bet ir senieji metodai kartais labai gerai!!! O be to jai labai skanu:) Ir mano kruties tikrai neatsisako...
Na, mano Emutei 3men. ir as duodu mergaitei gerti ramuneliu saldintosn arbateles. Priezastis - viduriukai. Zinot, naudojom mes Espumisan L, tai kaip verkdavo vakarais taip ir verkdavo... Drauge pasiule ramuneliu arbatos su cukrumi - ta diena vaikas mano tiieeeek pridare, kad net grazu ziuret buvo!!!!!!!!! Ir nuo to as vietoj vaistu, ramuneliu arbata ja girdau. Net nezinau, reiks aisku pakeisti tas arbatas, ramuneles vistik vaistas, bet ir senieji metodai kartais labai gerai!!! O be to jai labai skanu:) Ir mano kruties tikrai neatsisako...
Mums irgi ramuneles padeda nuo viduriu uzkietejimo.
QUOTE(Egluzhė @ 2008 01 25, 13:40)
Kol kas megaujames tik MP (mums 4 men.). Kai kankinomes del pilvo putimo, bandziau ikist pankoliu arbateles is buteliuko, tai vaikas tik dar labiau isirekdavo 

Zinoma isirekia, juk nezinomas jam dalykas buvo. o gal per vesus gerimas buvo. nuo salto pilveli dar labiau skauda.