Įkraunama...
Įkraunama...

Arbata arba vanduo tarp žindymų

QUOTE(simsi @ 2007 07 05, 14:03)
Aš irgi kol neprimaitinėjau nedaviau nieko kito atsigerti, tik MP. Nebent kai labai karšta duotu truputi virinto vandenuko atsigerti. Bet kad mažajam nelabai patinka buteliukai, vis stumia liežuviu soskę. Tai vat ir lieka nelabai pagėręs.

Aisku pradzioje mazyliai stumia buteliuko soske. jie ir ciuptuka stumia, bet tai dar nereiskia, kad jiems nepatinka tas gerimukas. pradzioje maudytis jie irgi nemegsta, tai gal nemaudykim????
reikia juk prie visko pratinti kantriai. doh.gif manoji irgi stume, o dabar hipp'o ramuneles geria su malonumu.
QUOTE(paulyte1007 @ 2007 10 30, 16:57)
Sveikos mamytes,
Na, mano Emutei 3men. ir as duodu mergaitei gerti ramuneliu saldintosn arbateles. Priezastis - viduriukai. Zinot, naudojom mes Espumisan L, tai kaip verkdavo vakarais taip ir verkdavo... Drauge pasiule ramuneliu arbatos su cukrumi - ta diena vaikas mano tiieeeek pridare, kad net grazu ziuret buvo!!!!!!!!! Ir nuo to as vietoj vaistu, ramuneliu arbata ja girdau. Net nezinau, reiks aisku pakeisti tas arbatas, ramuneles vistik vaistas, bet ir senieji metodai kartais labai gerai!!! O be to jai labai skanu:) Ir mano kruties tikrai neatsisako...

Mums irgi ramuneles padeda nuo viduriu uzkietejimo.

QUOTE(Egluzhė @ 2008 01 25, 13:40)
Kol kas megaujames tik MP (mums 4 men.). Kai kankinomes del pilvo putimo, bandziau ikist pankoliu arbateles is buteliuko, tai vaikas tik dar labiau isirekdavo  doh.gif

Zinoma isirekia, juk nezinomas jam dalykas buvo. o gal per vesus gerimas buvo. nuo salto pilveli dar labiau skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.k: 04 vasario 2008 - 22:57
Duodu pankolių arbatos arba vandenuko - duodu su šaukšteliu, todėl nedaug išgeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2004 11 29, 09:59)
Iki 6 men. kudikiui zindomam mamos nereikia nei vandenuko nei arbateliu nei sulciu. Jis pakankamai skysciu gauna su mamos pienu. Jei tau atrodo kad vaikas nori gerti - duok kruti: pirmas pienas yra skystas ir jo pakanka atsigerimui, o galinis pienas riebesnis - jis skirtas pavalgyt

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsti bambonke @ 2008 02 01, 01:39)
Esu davusi ramuneliu arbatos, bet ne del atsigerimo, o nuo pilvuko diegliu... Galiu pasakyti, kad padejo... Aisku nedaug- 10 ml, nes maziukei tik menuo buvo. O siaip manau, kad iki puses metu nieko papildomai neduosiu smile.gif

as bandziau duoti pankoliu arbateles nuo pilvuko... nezinau, nelabai padejo g.gif
o ramuneles is tiesu gerai?
Atsakyti
Tik MP ax.gif Mažiukas ir atsigeria, ir pavalgo smile.gif
Atsakyti
Bandziau duoti vandenuko ir arbateliu ,keleta rusiu net isbandziau,negeria nieko nors tu ka doh.gif ,MP jai geriausia smile.gif
Atsakyti
O maniškiam visai patiko gerti vandenį, bet tik iš puoduko. Žinoma daug prabėga pro šalį, bet labai jau nori, o arbatų taip pat jokių nepripažįsta smile.gif
Atsakyti
Mums dar 2 savaiciu nera, o gydytoja pasake, kad reikia kudikiui duoti kmynu arbatos ~ 20 ml/dienai ir vandenuko biski. Tai net nezinau ka dabar daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 05 15, 18:36)
Mums dar 2 savaiciu nera, o gydytoja pasake, kad reikia kudikiui duoti kmynu arbatos ~ 20 ml/dienai ir vandenuko biski. Tai net nezinau ka dabar daryti  g.gif

Ar paaiškino - kodėl?
Atsakyti
nieko neduodu schmoll.gif
Atsakyti
Mums dar 2 savaiciu nera, o gydytoja pasake, kad reikia kudikiui duoti kmynu arbatos ~ 20 ml/dienai ir vandenuko biski. Tai net nezinau ka dabar daryti  g.gif

neduok

Tai pasenusi informacija. Kminų arbata anksčiau duodavo nuo pilvuko skausmų.
Atsakyti

ale kas cia per gyd...matyt seno "kirpimo"...jie nesidomi naujausia literatura doh.gif
Atsakyti