Šiaip neduodavau, bet kai buvo problema su pilvo diegliukais daktarė patarė duoti pankolių arbatytės. Tai kartas nuo karto pasiūlau.
Nieko neduodu ir vasara seno kirpimo pilieciai stebejosi, kad vaikui gert neduodu
pasakydavau, kad tai ir maistas, ir vaistas, ir gerimas ir diskusija tuo klausimu pasibaigdavo
manu ne karta buvo nutyleta, kad as gal neteisi, ale bet nu ju reikalas 
o sian daktare paklause ar vis dar neisiulau vandenuko (mazylei 4 men) sakau, kad as jo ir nesiulau.. sita diskusija isplauke is to, kad pastebejau lyg ir truktu skysciu mazylei.. nzn bandyt duot ar ne, nelabai man ta mintis, kaip ir nelabai, kad skysciu vaikui truksta. svorio per tris savaites priaugo 600 gramu, sitoj vietoj visks normaliai

o sian daktare paklause ar vis dar neisiulau vandenuko (mazylei 4 men) sakau, kad as jo ir nesiulau.. sita diskusija isplauke is to, kad pastebejau lyg ir truktu skysciu mazylei.. nzn bandyt duot ar ne, nelabai man ta mintis, kaip ir nelabai, kad skysciu vaikui truksta. svorio per tris savaites priaugo 600 gramu, sitoj vietoj visks normaliai

As neduodavau. Taip auginau abi savo dukrytes. Nemokejom nei buteliukais naudotis, nei gertuvemis, nei ju mums reikejo
bet pati maitinau (ir vis dar tebemaitinu) daug ir daznai

QUOTE(+777+ @ 2010 10 26, 13:35)
Šiaip neduodavau, bet kai buvo problema su pilvo diegliukais daktarė patarė duoti pankolių arbatytės. Tai kartas nuo karto pasiūlau.
Pati gerk kmynu pankoliu arbata. O daktare tikriausiai senu poziuru

QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 10, 15:41)
nu nezinau bet mums virintas vandenukas labai greit issprende visas vadinamas pilvuko putimo problemas. Ka jokie espumisanai ir panasiai nepadedavo. Ir ne vienai draugei padejo skysciai nugaleti pilvuko problemas
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2010 11 09, 23:39)
Nieko neduodu ir vasara seno kirpimo pilieciai stebejosi, kad vaikui gert neduodu
pasakydavau, kad tai ir maistas, ir vaistas, ir gerimas ir diskusija tuo klausimu pasibaigdavo
manu ne karta buvo nutyleta, kad as gal neteisi, ale bet nu ju reikalas 

Iki 6 men kudikiui uztenka vien mamos pieno! Tiek atsigerti, tiek pavalgyti. Mane ir db nupurto pagalvojus, kai uosvene bruko gert vandenuka, laimei as atsispyriau raginimams, nes po to suzinojau, kad vanduo uzpildo skrandi, vaikas nebenori valgyt, o is vandens didelis 0 naudos. Snd dar isgirdau, kad si tradicija (gert vandeni) nuo senu laiku, nes daktarai liepdavo maitint grieztai kas 3 h, tai motinos nebetverdamos isalkusiu vaiku verksmu girdydavo juos vandeniu

SAKO KAD NEREIKIA ,BET MES ARBATYTES IRGI GEREM
maniskis nei arbatos, nei sulciu nei per kur iki siol negeria, tik virinta vandenuka, o ji gert pradejom praktiskai tik tada,kai emem valgyti ne tik MP, t.y. nuo ~6men.
nors esu siulius ir anksciau as jam vandenuko ar arbatytes, bet pats negerdavo, tad ir nereikejo.

QUOTE(Ksesanko @ 2010 07 18, 16:05)

QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 18, 12:57)
pilnai pritariu sauleleRU idėtos nuorodos atsakymu...aš irgi nedaviau vandenuko nes pienelis vaikučiui yra viskas...O kas mano kitaip tegul augina kaip joms atrodo geriau...Aišku viena kad vienodu nuomoniu šiuo klausimu tikrai nerasim ir auginsim kiekviena taip kaip mums atrodo geriau ir kaip jaučiame...

Aš taip pat nieko neduodu, apart savo pieno. Dukrytei jau penki su puse mėn.
mes savo maziui( 2men.) tarp maitinimu davem truputeli vandens, nes galvojom kad viduriuoja, tai gyd. patare duot nes vanduo praplaus viduriukus ir visas bacilas jeigu yra, bet kita problema vaika pradejo maziau pieno gert ir taip svoris sumazejo. Tada akusere liepe vandens nebeduoti visai ir vel viskas pasitaise
Viakas pasirodo visai neviduriavo, mes teveliai nesupratom mat vaikas pakakojo ir po to pasisiojo ant virsaus tai ir pagalvojom kad viduriuoja
Va taip gyveni ir mokais

Kai karštos dienos prasideda, daugelį aplanko dvejonės, ar duoti kūdikiams atsigerti vandens?
išsamiai apie tai:
http://www.pradzia.org/
išsamiai apie tai:
http://www.pradzia.org/