QUOTE(Reduke27 @ 2010 07 10, 21:20)
Ir dar, pastebejau, kad sunelis maziau slapinasi... Ar tai gali buti susije su tokiais karstais orais ir isprakaituoja daugiau skysciu?

Ka manote?
zinoma,jis gali isprakaituoti. mano dukrai daugiau nei 2 metukai ir slapinasi per karscius tikrai retokai,nors pati matau,kad skysciu suvartoja daug.
QUOTE(erika08 @ 2010 07 12, 15:03)
Aš tai duodu silpnos kmynų arbatytės biškutį - tik liežuviuką karts nuo karto suvilgyti.
Mama mane taip pamokė, nes mane taip augino

beje maitinu krūtimi
Oi tos mamos....
mane mama 6 menesiu jau cepelinais maitino,tai negi ir as taip turiu daryti?
kas buvo pries 20-30metu tikrai nelygu dabar.. tada augino mamos kaip pacios ismane ir kas beliko vaikams? prisitaikyti.. o paskui islenda problemos,skrandzio opos,prastas virskinimas... kaip gi nebus problemu jei tais laikais mus augino nelabai atsizvelgiant i amziu. aisku,visi augom ir uzaugom

mano mama taip pat kisdavo buteliuka vos ne per prievarta mano dukrai su kmynu arbata,viskas baigdavosi tuo,kad Saule buteliuka isstumdavo su liezuviu ir tiek.
as ant jos pykau ne del arbatos,o del to,kad kiso buteliuka nuo pirmu dienu.
ir per karscius pastoviai bambedavo,kokia as motina,neduodu vaikui gerti. o MP kas? negerimas?

jei buciau aklai klausiusi savo mamos,aplamai nebuciau dukros tiek ilgai maitinusi,pienas butu po savaites dinges kai prasidejo buteliuko kisimai ir aiskinimai,kas kiek laiko ir kaip maitinti