Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

as siandien bandysiu kauke ant pilvo padaryti su medum, ir tada sukti, gal greitesnis efektas bus

nagi, nagi prasom papasakoti..
Atsakyti
na as paskaiciau čia forume berods "storos šlaunys" kad padeda medus su kavos tirščiais celiulita mažina, tai ant pilvo galvoju irgi neblogai turėtų būti. tai va išsiteplioji su tais kavos tirščiais ir medumi apvynioji plevele ir taip vaikštinėji kuo galima ilgiau. viena dieną bandžiau su maišiukais aprišti tik labai nepatogu slydo tie maišiukai, tai vakar parsitempiau namo maistinės plevelės tik kad nebuvo laiko bandyti vakar, svečių atvažiavo ir tik vėlai vakare išvažiavo. šiandien tikiuosi niekas nesutrukdys ir ryt galėsiu papasakoti kaip man sekėsi blush2.gif blush2.gif
o ir šiaip sakė kavos tirščiai atjaunina oda ypač gerai yra po pirties jais išsiteplioti biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
As buvau nusipirkus is gydyklos tepaliuka toki, kuri apsitepi pilva, susivynioji ten i ta maistine plevele, poto i silta kanors ir vaikstai po namus. Tepiau tepiau, vaiksciojau apsimuturiavus tom plevelem, nu bet nieko, visiskas nulis rezultatu. schmoll.gif gal ka blogai dariau.
Bet bandysiu ta su medum ir tirsciais, butinai butinai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu, perskaičiau visą temą, pasisakysiu ir aš ax.gif
Vaikystėje ilgokai lankiau meninę gimnastiką, taigi ir su lanku labai daug draugavau. Jau vėliau, ankstyvoje paauglystėj, su lanku tiesiog gyvenau - sukdama ir po lauką vaikščiodavau, ir į daržą už poros stotelų svogūnų nueidavau ir pnš. Visada turėjau ploną liemenį, po antro vaiko ir tai 63 cm buvo + jokio pilvo. Manau, kad tik lankas pasitarnavo thumbup.gif
Dabar, kai dukra užaugo, lanką prisiminėm vėl. Tai nupirkau plastmasinį, ir iš vidinės pusės su izoliacija mediniais karoliukais (tokiais nemažais, iš senų močiutės karolių) apvyniojau . Pasikankinau, kol padariau, aišku, slydo tie karoliai, bet gavosi netgi labai gražus thumbup.gif (svarbiausia izoliaciją įtempti vyniojant ir iš pradžių į vieną pusę, vis po karolį pridedant ir apsukant, paskui atgal vynioti, kad nebeišsprūstų). O svarbiausa - koks malonumas sukti, lankas padoriai sveria, o karoliukų, kaip atskirų, nesijaučia greit sukant; dukra labai pamėgo thumbup.gif
Tiesa apie mėlynes ant kaulų ar netgi ant liemens nelabai suprantu g.gif Nėra pas mus jokių mėlynių schmoll.gif O kažkaip ir neskaudėjo niekas niekad, bet gal čia nuo individualių organizmo įpatumų priklauso mastau.gif

O sukti, beje galima dviem būdais: labiau judinant apatinę kūno dalį (nuo liemens žemyn), kas dažniausiai ir daroma( ir lengviau, aišku); ir labiau sukant viršutinę - tai žymiai sunkiau, ir reikia priprasti, net ir pripratus valandom nepasuksi, pavargsti. Bet tada dirba viršutiniai pilvo, šonų ir net krūtinės raumenys. O papildomam krūviui galima dar ir rankas aukštai iškėlus sunertais pirštais laikyt mirksiukas.gif SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 02 kovo 2007 - 04:41
aš tai suku judinant apatinę kūną dalį, bet reikės pabandyti judinant viršutinę dalį, bet dabar nelabai įsivaizduoju kaip tai turėtų atrodyti schmoll.gif
o vakar va bandžiau pilvą su kavos tirščiais išsitepti ir sukti rolleyes.gif
išsitepiau ir man draugas apsuko ir matyt perdaug sutempė kad net sunku kvėpuoti buvo o lanko visai net pasuk nėjo doh.gif
Atsakyti
nu va prishisnekejau...sakiau ejsiu i rusi lanko ieshkot bet tik snd nuejau ir neradau verysad.gif doh.gif rejkes pirkt nauja gal kas turit pasiulymu kur ji rast? ir kur pigiau butu?
Atsakyti
blush2.gif gėda pasidarė kažkaip.Sėdžiu šiandien namuose , saulė šviečia, o kai pasižiūriu į veidrodį verysad.gif baisu, pilvas nukaręs, nugaroj lašinių rinkės, jaučiuosi baisiai stora verysad.gif verysad.gif bet perskaičius čia viską jau skambinau tėčiui kad mano metalinį lanką surastų, savaitgalį važiuopsiu namo ir būtinai pradėsiu sukt ax.gif
būtų įdomu sužinot kaip sekasi toms, kurios jau senokai pradėjo tuos lankus sukt? g.gif
Atsakyti
Ale man irgi idomu, kaip sekas tom, kur jau seniai suka?? blink.gif nagi nagi bigsmile.gif

Bet vat zinok Kriro, ne tave viena geda grauzia. verysad.gif As tai kai buvau cia uzsidegus ta lanka sukti, nu savaite taip tikrai nuo dusios sukau, atejo savaitgalis, apsiedziau kaip parselis, nei noro nei valios sukti, vis ta bjauri fraze Aiii, rytoj. doh.gif Bet db viskas, parasau sita zinute ir mars lanko sukti. Uzteks tiem lasiniam man gyvenima gadinti tongue.gif
Atsakyti
ka neina prisiversi kasdien to lanko sukti, bandau sukti po 20 minuciu kasdien, bet iseina kas antra diena, o savaitgali visai padedu i sona.
vakar apimtis matavausi, tai per pilvo didiji lasini 1 cm maziau, tik neaisku nuo ko nuo lanko ar nuo to kad vakar vakare nebevalgiau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nu va sakiau ejsiu pirkti ta lanka bet vis neprisiruoshiau doh.gif taj sendien garaze ieskojau pompos dviraciui nes sumasciau pasivazinet o po ziemos padangaa nuleista tai suradau netycia lanka smile.gif bet jis aliuminis ir gana lengvas bet uzhtat labaj didelis kaip manot tiks? ar reikia naujo? a? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 03 10, 18:25)
nu va sakiau ejsiu pirkti ta lanka bet vis neprisiruoshiau  doh.gif  taj sendien garaze ieskojau pompos dviraciui nes sumasciau pasivazinet o po ziemos padangaa nuleista tai suradau netycia lanka smile.gif bet jis aliuminis ir gana lengvas bet uzhtat labaj didelis kaip manot tiks? ar reikia naujo? a?  g.gif  4u.gif

aliuminis tai super lankas. aš į aliumini lanką pripyliau smėlio kad jis sunkesnis būtų. manau kad tiks ir toks, nes ir kai perki lanką jie lengvi yra. aš už aliuminį lengvą lanką mokėjau 50 litų ir tai tada dar buvo su nuolaidą ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(=SVAJA= @ 2007 02 25, 16:02)
man RODOS TINKA DAR TAS DISKAS TOKS rolleyes.gif  ANT KURIO ATSISTOJI IR SUKINEJIES I VIENA IR I KITA PUSE mirksiukas.gif

ir as ji turiu thumbup.gif tik nevisada sukuos, patingiu... blush2.gif
Atsakyti