Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

nu viskas ash ir suksiu smile.gif turiu rusi kazkur lanka metalini dideli, dydis svarbus? neturiu ash pilvuko didelio jis plokscias ir grazhutis smile.gif patenkinta juo labaj tik sonuose nugaroj truputi lashiuku yra tai noriu atsikratyti ju smile.gif
Atsakyti
man RODOS TINKA DAR TAS DISKAS TOKS rolleyes.gif ANT KURIO ATSISTOJI IR SUKINEJIES I VIENA IR I KITA PUSE mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ar besukat Jus tuos lankus? biggrin.gif
Kaip rezultatai ir pan? Ar nieko jau nebevyksta? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, skaičiau skaičiau ir prisijungiau prie visų, lanką sukančių.Įsigijau metalinį- sunkus, o jau mėlynių- net netikėjau , kad taip bus, bet tikiuosi vėliau
bus geriau....ar toms, kurios sukat ilgiau nebėra mėlynių....????? blink.gif
Atsakyti
brac, reikia gal ir man lankelio.. tik nzn ar pavyktu pasukti?? g.gif

na, del melyniu tai net nesibaiminu, nes man vietoj liemens tiek lasinio, kad kaulai l.giliai nusigrude, nei aliuminio, nei svininio nepajaustu.. tongue.gif bijau tik, kad nebutu, kaip tam anekdote kur Spyrga pasakojo:
nutare vyras, kad zmonai reikia siek tiek suliekneti ir nupirko jai lanka. parnese namo, uzmove, ziuri - kaip tik 

Papildyta:
PS o be lanku ir disko, kas dar efektyviai pilva mazina (jau pasilenkti nebeiseina g.gif )
Atsakyti
Vat merginos, geriausias budas, ne tik liemeniui bet ir geram pilvo presui 4u.gif Tai reikia 3 geleziniu lanku ir juos sonuose su izoliacija susukti, kad butu kaip vienas lotuliukas.gif Pati isbandziau ir zinau,nu pasuke puse metu kasdien po pusvalandi, turesit pilvo presa kaip ,manekenes, bet .... blink.gif pirma savaite, tai is lovos nepasikelsit is to skausmo, pilva taip skaudes, kad negalesit i ta lanka paziuret, bet zinokit veikia, tai tikrai labai gerai bigsmile.gif Nu kas nebijot saves pakankint meginkit, pas mane tai gym'e toks lankas yra, tai suku vis dar, suku ir suku thumbup.gif
Papildyta:
O del tu melyniu, tai pradzioj tikrai bus, ypac dubens kaulus apdauzo labai, bet paskui pripranti ir gerai buna ax.gif O del plasmasiniu, tai net nemeginkit, laika tusciai gaisit, o sukant tik viena lanka, tai trigubai ilgiau reiks gera rezultata pasiekt blush2.gif As tai megeja save pakankit, megstu greita ir efektyvu rezultata bigsmile.gif

Jokie atsilenkimai ar kiti pratimai taip neveikia, kaip sis thumbup.gif patikekit, aukso zodziai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun23 @ 2007 02 26, 06:26)
Vat merginos, geriausias budas, ne tik liemeniui bet ir geram pilvo presui  4u.gif  Tai reikia 3 geleziniu lanku ir juos sonuose su izoliacija susukti, kad butu kaip vienas  lotuliukas.gif Pati isbandziau ir zinau,nu pasuke puse metu kasdien po pusvalandi, turesit pilvo presa kaip ,manekenes, bet ....  blink.gif  pirma savaite, tai is lovos nepasikelsit is to skausmo, pilva taip skaudes, kad negalesit i ta lanka paziuret, bet zinokit veikia, tai tikrai labai gerai  bigsmile.gif  Nu kas nebijot saves pakankint meginkit, pas mane tai gym'e toks lankas yra, tai suku vis dar, suku ir suku  thumbup.gif
Papildyta:
O del tu melyniu, tai pradzioj tikrai bus, ypac dubens kaulus apdauzo labai, bet paskui pripranti ir gerai buna  ax.gif  O del plasmasiniu, tai net nemeginkit, laika tusciai gaisit, o sukant tik viena lanka, tai trigubai ilgiau reiks gera rezultata pasiekt  blush2.gif  As tai megeja save pakankit, megstu greita ir efektyvu rezultata  bigsmile.gif

Jokie atsilenkimai ar kiti pratimai taip neveikia, kaip sis  thumbup.gif  patikekit, aukso zodziai  cool.gif

nu bandysim tik tos melynes gazdina mane... verysad.gif
Atsakyti
mhm, mergaites, db pagalvojau ir man iskilo klausimas ax.gif
suku vel as ta lanka, pora dienu, bet negi tik liemuo ten susimazina? o kaip su klubais? kazi lasiakai nuo ten susinaikina bent kiek? blink.gif
4u.gif
Atsakyti
susinaikina ir nuo klubu, tik reikia lanka ir ant klubu sukti, suletini greiti kol nukrenta ant klubu ir suki tokiu greiciu kad nenukristu bigsmile.gif
man kol kas nelabai iseina ant klubu pasukti, bet vis bandau, bandau ir bandau doh.gif
Atsakyti
As ir bandau ir bandau, bet tik kaulus nusimusu iki melyniu, o ne pasuku blush2.gif
Atsakyti
as siandien bandysiu kauke ant pilvo padaryti su medum, ir tada sukti, gal greitesnis efektas bus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O jei ne paslaptis, kas per kauke? blush2.gif 4u.gif
Beje, sekmes sukant alkoholicka bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti