Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kai tik būna namie, kviečiusi į pagalbą, nes vienai labai užtrunka šis ''procesas'': mūsų ''ožiukas'' bigsmile.gif visaip įsisukinėja, kad tik ''nesupakuočiau'' schmoll.gif .O pradžioj nelabai tėčiui sekėsi su sauskelnėm blink.gif - na, kaip ir visur-reikia įgūdžių tongue.gif
Atsakyti
Pirmi bandymai tėčiui gal ie nelabai vykę buvo, bet dabar tai jau viskas tvarkoj, ir pats mielai imasi šio proceso thumbup.gif
Atsakyti
keisdavo labai labai retai, kai nebūdavo kitos išeities. juk taip smirda doh.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu uz ka cia dekot ar labai dziaugtis, as kitaip ir neisivaizduoju, vaiku dar neturim bet faktas kad as viena nekeisiu, kodel tureciau blink.gif jei as busiu prieziuros atostogose tai zinoma kol jis darbe keiciu as,o vakarais,nakti ar savaitgaliais - jis. uzsiemimas ne is maloniausiu tai kodel as viena tureciau biggrin.gif

cia man tas pats kas trilinkai dekot jei issiurbia grindis, taigi naturalu,viena karta as,kita jis.as gi ne tarnaite kokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 12 lapkričio 2007 - 15:50
QUOTE(muminukas @ 2007 11 12, 17:45)
keisdavo labai labai retai, kai nebūdavo kitos išeities. juk taip smirda  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Musu tetukas yra lygiai viena karta per 7 men pakeites sauskelnes dukrytei tongue.gif Bet nedarau is to problemos, nes jis tikrai su ja praleidzia labai daug laiko - ir zaidzia, ir maitina, ir i laukuti iseina dviese. Bet vat sauskelnes jam yra ne tiek kad nemalonus darbas, bet tiesiog jis nemoka. Aisku reiktu ir prispirtu reikalas tai pakeistu (kaip kad viena karta pakeite, nes as buvau isejus pas gydytoja), bet kai as esu visada salia, tai jis nevargsta ir nerodo per didelio noro ismokti blush2.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju tokios situacijos,kad vyras nekeistu sauskelniu unsure.gif Suprantama,kad pradzioj nemoki,bet gi labai lengva ismokti.O dar keisciau skamba-smirda,del to nekeicia.O tai mami idomu nesmirda,cia tik teciui smirda g.gif
Atsakyti
Taigi tas procesas labai linksmas, ypac kol leliukas mazas - tik nuimi sauskelne ir pasileidzia mazius maloniai ciausketi ir bliurbeti. Musu tetis mielai imasi sito reikaliuko (net nesivercia liezuvis vadinti darbu). Ir daro tai nuo pirmu dienu. Ir bet kada: vakare, savaitgali ar per pietu pertrauka. Kartais man atrodo kad jam tai tiesiog patinka mirksiukas.gif Kita vertus, taigi jie taip greitai uzauga, ir sauskelniu keitimas lieka tik malonus prisiminimas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 12, 15:45)
keisdavo labai labai retai, kai nebūdavo kitos išeities. juk taip smirda  doh.gif

Ne smirda, o kaip mano dukrytes tetukas sako "karamelem kvepia" laugh.gif
Atsakyti
Musu tetukas is pradziu mokino mamyte keisti sauskelnes ir vyniuoti i vystyklus dar GN! thumbup.gif Jis dar savo mazaji broli uzaugini, tad buvo mokytojas man!!! tongue.gif Dabar irgi jei reikia eina ir uzpakaliuka isplaus ir sauskelnes pakeis - tai tikrai ne problema!!! O dukrytei labai patinka, kai tetukas ja rupinasi!!! wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
nair tema,koks dar gali buti klausimas ar keicia ar ne,jei jis buna namie ir zaidzia su vaiku tai nueina ir pakeicia,o nakti tai jis keicia o as maitinu,taip jau esam pasiskirste
Atsakyti
keicia tik tada kai paprasau, arba bunu islekus, paparasciausiai pamirsta ax.gif
Atsakyti