Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Musu tetukas keicia nuo pirmos dienos . Kadangi buvo cezario pjuvis tai sesele rode tetukui, kaip uzpakaliuka plaut ir sauskelnes uzdet. Ir dabar keicia daznai. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2007 11 16, 14:21)
Musu tetukas keicia nuo pirmos dienos . Kadangi buvo cezario pjuvis tai sesele rode tetukui, kaip uzpakaliuka plaut ir sauskelnes uzdet. Ir dabar keicia daznai.  smile.gif  thumbup.gif

SAUNUOLIS TAVO VYRAS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
maniskiui jokiu problemu - nei sauskelnes pakeist, nei vaika ismaudyt..
tarp kitko, net nagiukus jis pirmas kirpo, bo mamyte laabai bijojo biggrin.gif
Atsakyti
Dabar prisidėjo dar viena "liga" - sauskelnės. Tingios jaunos civilizuotos mamytės šiandien augina nevaisingus berniukus. Mergaitėms jos taip pat sveikatos neprideda. Sauskelnės šutina vaikų lytinius organus. Jeigu jau perkate sauskelnes, tai pirkite tik pačias brangiausias ir naudokite tik kelionėje ar svečiuose. Civilizacija išstūmė natūralius įpročius ir medžiagas - tikra amžiaus tragedija. Gamta nuo civilizacijos ginasi nevaisingumu ir kitais žiauriais atkirčiais.
blink.gif Stai ka perskaiciau A .Zalatorienes naujos kn. istraukoje apie sauskelnes.Taip kad tetukai mokinkites vystyklus virinti bigsmile.gif

Atsakyti
Aisku, kad keicia sauskelnes ir maudo (ko as nedarau nes dar labai bijau blush2.gif )
Atsakyti
Keicia musu tetukas sauskelnias ir net labai daznai thumbup.gif Nors ir buvau po operacijos, taciau pirmasias sauskelnias pakeitem abudu ir jos dar buvo prikakotos lotuliukas.gif Gal del to tetukui nebaisu net prikakotas sauskelnes pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Keičia kai manęs nėr šalia. Kai esu aš- keičiu aš... nežinau, kaip tai susiklostė. g.gif Gal todėl kad ir jam "atsirūgsta" juk kai einu į paskaitas tai per dieną manęs nebūna iki 6 valandų? Ai koks skirtumas. Man nesunku. wub.gif
Atsakyti
Ir sauskelnes keicia, ir pamaitina, ir numaudo, ir perrengia, tik naguciu nekarpo, bijo, kad ikirps smile.gif
Atsakyti
Mūsų vaikų tėtis keitė be kalbų abiem vaikam,maudė,o nagus karpo iki šiol jis,nors vaikams 8m ir 3m.,atseit aš negražiai nukerpu(kampuotai),nors šiaip nelabai pareigingas vaikų atžvilgiu.Vat būdavo tokių situacijų,kai vyresnėlę tekdavo palikt mano broliui arba mano tėčiui,tai abu kaip susitarę sakydavo:kad tik neprisikakotų,kol tavęs nebus.
Atsakyti
Mes irgi su sunumi turime nuostabu teveli thumbup.gif tad jis be jokiu problemu pakeis pampersa,pavalgydins,ismaudis,i laukuti kartu iseis ir mes neturime jokiu jokiu pretenziju musu TECIUI thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o mano vyras nekeicia verysad.gif gal todel,kad as daugiausia laiko praleidziu su vaiku,o jis tik vakare pabuna. Jis sako,kad jei manes nebus tai ir pakeis,o kol as salia tai nera reikalo jam tto daryti. Bet as dideles tragedijos is to nedarau, zmogaus nepriversi jei nenori
Atsakyti
musu tetukas ir saunuolis... thumbup.gif jei laiko mazajiir jis netycia padaro purpt tai pareigingai eina i vonia "vyriskai pabendrauti" megsta ir ismaudyt..clap_1.gif .. tik va apie naguciu karpyma ar nosytes valyma negali ne kalbos but - cia jau mano pareigos...irgi vyrisku susitarimu biggrin.gif a kieta maisteli kaip pasiseka viena karta su mama kita karta su teciu - jei anksti grizta... essen.gif
Atsakyti