maniškis nuo pirmos vaiko gimimo dienso keitė, ir dažnai, ir kai aš namusoe būdavau, ir kai nebūdavau..kažkaip nesidalinam tokių darbų, vaikas abiejų ir darbai abiems

Tetis sauskelnas nuima, as uzdedu. Taip pasidalinam, kai bunam kartu namie. Siaip jis bande ir pats keisti, bet kiek jo nemokinau, vis nepavykdavo normaliai uzdet, jo rankom tai per kruopstus darbas, kaip ir aprenkt vaika. Uztat jis puikiai daro masaziukus ir pratimukus

o mes tiesiog nesamoningai pasidalijome taip: maistas mano reikalas, pampersai ir maudynes - ju, vyru, reikalas
man patikima tik nagucius nukarpyti

man patikima tik nagucius nukarpyti

o maniskis dar nekeite
as vis zusimenu, kad reikia ismokti pakeisti, bet jis tik patyli.... na, dar menuo nesuejo, tikiuosi, pasikeis poziuris

QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 12 05, 17:27)
o maniskis dar nekeite
as vis zusimenu, kad reikia ismokti pakeisti, bet jis tik patyli.... na, dar menuo nesuejo, tikiuosi, pasikeis poziuris

Mazas darjusu lelius,gal pribijo

musu tevelis tai labai jau saunus
jis vaikui skiria tiek daug demesio tai net keista...
o sauskelnias jam pakeisti tai vieni juokai po darbo grizes,net klausia ar sauskelniu nereikia keisti kada valge,ar nereikia pamatint ir panasiai,nes tenka matint misineliais....
labai labai laiminga del to esu.

Kokie šaunūs tėveliai, kad nebijo sauskelnių pakeist, o mūsiškis - nors ir labai geras tėvelis, bet apie sauskelnes nei girdėt nenori
Sakau reiks kokį kartą vieną su vaiku ilgam palikt - ką tada darys - tikiuosi būtų priverstas tokiu atveju pakeisti sauskelnes

QUOTE(kysulia @ 2007 12 05, 17:25)
Kokie šaunūs tėveliai, kad nebijo sauskelnių pakeist, o mūsiškis - nors ir labai geras tėvelis, bet apie sauskelnes nei girdėt nenori
Sakau reiks kokį kartą vieną su vaiku ilgam palikt - ką tada darys - tikiuosi būtų priverstas tokiu atveju pakeisti sauskelnes 

o as nematau tame jokios problemos - maniskis irgi gal tik kokius 5 kartus per 8 menesius yra pakeites, bet nuo to blogesnis tetis tikrai nepatapo. Jei reikia - as isejus, gaminu valgyt, maudausi ar pan ir prispiria reikalas tai pakeicia, o kitais atvejais keiciu as.
Man daug svarbiau, kad jis su dukryte zaistu, iseitu pasivaiksciot, skaitytu jai knygutes, bendrautu ir t.t.
Musu tetukas keicia sauskelnes nuo pat pirmos gimimo dienos, ir tai daro labai meistriskai. Su pirmuoju vaikeliu, gal kiek nedrasu buvo jam, bet dabar, nors ir praejo devyni metai nuo pirmosios patirties, tai daro be jokiu problemu

Iki puses metu tai daznai keisdavo vyras, o dabar tai retai keicia, neuztaiko 
Papildyta:
O maniskis net ligoniniai pakeite! (pirmas pampersas buvo)man rankos drebejo labai bijojau kazka netaip padaryti..

Papildyta:
QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 12 05, 17:27)
o maniskis dar nekeite

O maniskis net ligoniniai pakeite! (pirmas pampersas buvo)man rankos drebejo labai bijojau kazka netaip padaryti..
Kadangi pas mus šeimoje dabar tokia situacija, kad abu būnam namie, tai ir lelių prižiūrim kartu, darbų nesam pasiskirstę, bet mūsų tetukas puikiausiai prisideda keičiant pampersus, maitinant iš buteliuko, maudant, migdant ir daro visus kitus darbus ko reikia mūsų mažajai lėlytei.
Musu tetukas taip pat daro visus darbus kada namuose buna. Ir nagucius kerpa tik jis nors musu leliui jau 10 men. bet as bijau. O kai gime tai jis buvo tiek visko prisiklauses ir prisiskaites kad viska zinojo. Niekada menes net neklause patarimo kaip ka daryti.
Matyt kad cia nuo vyro priklauso. Nes mums net per gimdyma sake kad tetukas tai jau labai pasiruoses ir visai nieko nebijo

Matyt kad cia nuo vyro priklauso. Nes mums net per gimdyma sake kad tetukas tai jau labai pasiruoses ir visai nieko nebijo