Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
maniškis nuo pirmos vaiko gimimo dienso keitė, ir dažnai, ir kai aš namusoe būdavau, ir kai nebūdavau..kažkaip nesidalinam tokių darbų, vaikas abiejų ir darbai abiems ax.gif
Atsakyti
Tetis sauskelnas nuima, as uzdedu. Taip pasidalinam, kai bunam kartu namie. Siaip jis bande ir pats keisti, bet kiek jo nemokinau, vis nepavykdavo normaliai uzdet, jo rankom tai per kruopstus darbas, kaip ir aprenkt vaika. Uztat jis puikiai daro masaziukus ir pratimukus rolleyes.gif
Atsakyti
o mes tiesiog nesamoningai pasidalijome taip: maistas mano reikalas, pampersai ir maudynes - ju, vyru, reikalas mirksiukas.gif
man patikima tik nagucius nukarpyti tongue.gif
Atsakyti
o maniskis dar nekeite schmoll.gif as vis zusimenu, kad reikia ismokti pakeisti, bet jis tik patyli.... na, dar menuo nesuejo, tikiuosi, pasikeis poziuris
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 12 05, 17:27)
o maniskis dar nekeite  schmoll.gif as vis zusimenu, kad reikia ismokti pakeisti, bet jis tik patyli.... na, dar menuo nesuejo, tikiuosi, pasikeis poziuris

Mazas darjusu lelius,gal pribijo g.gif
Atsakyti
musu tevelis tai labai jau saunus ax.gif jis vaikui skiria tiek daug demesio tai net keista... tongue.gif o sauskelnias jam pakeisti tai vieni juokai po darbo grizes,net klausia ar sauskelniu nereikia keisti kada valge,ar nereikia pamatint ir panasiai,nes tenka matint misineliais.... 4u.gif labai labai laiminga del to esu. biggrin.gif
Atsakyti
Kokie šaunūs tėveliai, kad nebijo sauskelnių pakeist, o mūsiškis - nors ir labai geras tėvelis, bet apie sauskelnes nei girdėt nenori schmoll.gif Sakau reiks kokį kartą vieną su vaiku ilgam palikt - ką tada darys - tikiuosi būtų priverstas tokiu atveju pakeisti sauskelnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kysulia @ 2007 12 05, 17:25)
Kokie šaunūs tėveliai, kad nebijo sauskelnių pakeist, o mūsiškis - nors ir labai geras tėvelis, bet apie sauskelnes nei girdėt nenori schmoll.gif  Sakau reiks kokį kartą vieną su vaiku ilgam palikt - ką tada darys - tikiuosi būtų priverstas tokiu atveju pakeisti sauskelnes lotuliukas.gif

o as nematau tame jokios problemos - maniskis irgi gal tik kokius 5 kartus per 8 menesius yra pakeites, bet nuo to blogesnis tetis tikrai nepatapo. Jei reikia - as isejus, gaminu valgyt, maudausi ar pan ir prispiria reikalas tai pakeicia, o kitais atvejais keiciu as.
Man daug svarbiau, kad jis su dukryte zaistu, iseitu pasivaiksciot, skaitytu jai knygutes, bendrautu ir t.t.
Atsakyti
Musu tetukas keicia sauskelnes nuo pat pirmos gimimo dienos, ir tai daro labai meistriskai. Su pirmuoju vaikeliu, gal kiek nedrasu buvo jam, bet dabar, nors ir praejo devyni metai nuo pirmosios patirties, tai daro be jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Iki puses metu tai daznai keisdavo vyras, o dabar tai retai keicia, neuztaiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidulia77 @ 2007 12 05, 17:27)
o maniskis dar nekeite  schmoll.gif as vis zusimenu, kad reikia ismokti pakeisti, bet jis tik patyli.... na, dar menuo nesuejo, tikiuosi, pasikeis poziuris

O maniskis net ligoniniai pakeite! (pirmas pampersas buvo)man rankos drebejo labai bijojau kazka netaip padaryti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikis-Puikiss: 05 gruodžio 2007 - 22:53
Kadangi pas mus šeimoje dabar tokia situacija, kad abu būnam namie, tai ir lelių prižiūrim kartu, darbų nesam pasiskirstę, bet mūsų tetukas puikiausiai prisideda keičiant pampersus, maitinant iš buteliuko, maudant, migdant ir daro visus kitus darbus ko reikia mūsų mažajai lėlytei.
Atsakyti
Musu tetukas taip pat daro visus darbus kada namuose buna. Ir nagucius kerpa tik jis nors musu leliui jau 10 men. bet as bijau. O kai gime tai jis buvo tiek visko prisiklauses ir prisiskaites kad viska zinojo. Niekada menes net neklause patarimo kaip ka daryti. smile.gif
Matyt kad cia nuo vyro priklauso. Nes mums net per gimdyma sake kad tetukas tai jau labai pasiruoses ir visai nieko nebijo biggrin.gif
Atsakyti