Dar ligoninėj tik gimus pirmam vaikiukui musu tėtukas keitė sauskelnes 3 dienas, nes aš iš lovos negalėjau keltis. Pirmą kartą labai bijojo, bet, kaip po to sakė, nebuvo taip baisu, kaip manė. Ir dabar nieko nesakęs pakeičia, jei reikia ir nuprausia.

mūsiškis pakeičia, jei ten tik sisiukas padarytas, tuomet be jokių atsikalbinėjimų ir t.t., bet va, kai jau nujaučia, jog bus didesnių reikalų-
vis ruošiuos, bet neprisiruošiu pasidaryt sau laisvadienį (išeit į miestą visai dienai - pas kirpėją, manikiūristę ir t.t., žodžiu, ilgam) , tuomet, manau, tektų tėtukui ir tą sauskelnių keitimo "malonumą" apturėti

Pas mus irgi taip pat. Keičia tada, kai manęs šalimais nėr.
o pas mus taip jeigu tetukas dirba tai as keiciu sauskelnes,o kada tetukas gryzta,tai jau cia jo pareiga,kaip ir nakti tik tetukas keliasi.

Paradoksas, vos tik vaikas gimė, tėtis net ir šikniuką pats plovė, "neleido"man, na o dabar tai kuo toliau tuo dažniau būtent TUO metu atsiranda jam neatidėliotinų reikalų. Nepuola , ne ... bet jei reikia tai reikia

QUOTE(Hilda @ 2008 01 04, 12:57)
Dar ligoninėj tik gimus pirmam vaikiukui musu tėtukas keitė sauskelnes 3 dienas, nes aš iš lovos negalėjau keltis. Pirmą kartą labai bijojo, bet, kaip po to sakė, nebuvo taip baisu, kaip manė. Ir dabar nieko nesakęs pakeičia, jei reikia ir nuprausia. 

maniskis lygiai taip pat pirmas dienas keite

Šiandien teko tai padaryti tetukui, ir dar po rimto reikaliuko, nes mama jau buvo išėjus