BUKIT GRUTES KAS NORS PAAISKINKIT AR REIK DEKLARUOJANT DETI KABUTES
PVZ.AB BANKAS "NORD/LB LIETUVA" AR RASOSI PAPRASTAI BE KABUCIU
AB BANKAS NORD/LB LIETUVA
PVZ.AB BANKAS "NORD/LB LIETUVA" AR RASOSI PAPRASTAI BE KABUCIU
AB BANKAS NORD/LB LIETUVA
QUOTE (Auge X @ 2004 04 29, 09:42) |
BUKIT GRUTES KAS NORS PAAISKINKIT AR REIK DEKLARUOJANT DETI KABUTES PVZ.AB BANKAS "NORD/LB LIETUVA" AR RASOSI PAPRASTAI BE KABUCIU AB BANKAS NORD/LB LIETUVA |
Nemanau, kad butu skirtumas. As rasiau be kabuciu.
QUOTE (vaidaj @ 2004 04 29, 09:51) | ||
Nemanau, kad butu skirtumas. As rasiau be kabuciu. |
DEKUI NES NEZINAU KA DARYT
Ka daryti jeigu uzpildzau deklaracija neteisingai ir imeciau i urna tik veliau apsiziurejau
Reikia perrasyt patikslinta forma visus lapus?
(blogai uzpildziau viena kiti no to nesikeicia ) ar pildyti visas patikslinta is naujo
o gal tik viena ta kuri blogai cia bus pirma forma supaprastinta
ir ar dabar tai daryt ar veliau visai nazinau
Siaubas kas darosi mokesciu inspekcijoj Zmoniu daugybe

Reikia perrasyt patikslinta forma visus lapus?
(blogai uzpildziau viena kiti no to nesikeicia ) ar pildyti visas patikslinta is naujo
o gal tik viena ta kuri blogai cia bus pirma forma supaprastinta
ir ar dabar tai daryt ar veliau visai nazinau
Siaubas kas darosi mokesciu inspekcijoj Zmoniu daugybe
Siuo metu esu issiskyrus, auginu dukra. Darbovieteje neapmokestinama minimuma man skaiciuoja 335 Lt, uz darzeli - puse kainos. Ar susituokus antra karta sios lengvatos dingtu?? Kiek tada skaiciuotu neapmokestinama minikuma?
Kiek zinau-dingtu,nes sis isatymas taikomas VIENIEMS auginantiems vaika.
Dėl darželio nežinau, bet nepmokestinamas minimumas tikrai liktų 335 Lt. Šitą išsiaiškinau mokesčių inspekcijoje, kai deklaravau pajamas. Pasirodo, man neteisingai skaičiuodavo darbovietėje - už vyresnę dukrą iš ankstesnės santuokos +14,5 Lt. Taigi už praėjusius metus atgausiu apie 120 Lt.

Del darzelio ir as nezinau, bet neapmokestinamasis minimumas tikrai isliktu, nebent naujas vyras isivaikintu vaika
Der darzelio: dabar is CMS archyvo reikia gauti nustatytos formos pazyma kad asmuo tikrai vienas auginu vaikus.
Aciu visoms uz atsakymus. Tada neapsimoka tuoktis, geriau vaikui uz tuos 40 Lt kas menesi ka nors nupirkt.
Nors ir nedideli pinigai, bet nesinori prarasti.
Del darzelio: pazymos is CMS manes neprase, turejau tik parasyt, kad seima sudarau as ir dukra. Dar istuokos liudijimo kopijos reikejo. O nuo kada reikia tos pazymos?
Dar norejau paklausti, gal kas zino, is kur tie 335 Lt atsiranda, jei "paprastiems"
skaiciuoja 290Lt?

Del darzelio: pazymos is CMS manes neprase, turejau tik parasyt, kad seima sudarau as ir dukra. Dar istuokos liudijimo kopijos reikejo. O nuo kada reikia tos pazymos?
Dar norejau paklausti, gal kas zino, is kur tie 335 Lt atsiranda, jei "paprastiems"

QUOTE (ziv @ 2004 05 14, 10:01) |
Aciu visoms uz atsakymus. Tada neapsimoka tuoktis, geriau vaikui uz tuos 40 Lt kas menesi ka nors nupirkt. ![]() Del darzelio: pazymos is CMS manes neprase, turejau tik parasyt, kad seima sudarau as ir dukra. Dar istuokos liudijimo kopijos reikejo. O nuo kada reikia tos pazymos? Dar norejau paklausti, gal kas zino, is kur tie 335 Lt atsiranda, jei "paprastiems" ![]() |
Pazymu praso is isvis netekejusiu mamu (cia pas mus taip).
O 335 Lt. is nustatytas neapmokestinamas minimumas asmeniui, vienam agunanciam vaika, uz kiekviena paskesni vaika dadedami 53 Lt.
Pvz. pas mane 2 vaikai, tai mano NPD 388 (335+53).
Kazkiek aisku?