jau aisku, aciu.

Laukia mokesciai notarui bei mokesciai regisrtu centrui uz sandoriu registracija. Dydis yra tam tikras procentas nuo sandorio sumos.
Popierizmas ne toks didelis. Issiimat pazymas apie nekilnojama turta sandoriui sudaryti. Pateikiat dokumentus notarui, pasirasote sutartis pas notara ir iregitruojat registru centre.
Popierizmas ne toks didelis. Issiimat pazymas apie nekilnojama turta sandoriui sudaryti. Pateikiat dokumentus notarui, pasirasote sutartis pas notara ir iregitruojat registru centre.
Laba diena
Vyras parėjęs iš darbo parnešė "gerą" naujieną, vis dar negaliu patikėt, kad tai galėtų būti tiesa. Ar tikrai nuo šių metų, jei parduodi kažką (butą, mašiną ir pan.) 15 procentų nuo sumos kaip pajamų mokestį reikės "padovanoti" valstybei?
Nežinau kaip čia išreikšti savo pasipiktinimą
Vyras parėjęs iš darbo parnešė "gerą" naujieną, vis dar negaliu patikėt, kad tai galėtų būti tiesa. Ar tikrai nuo šių metų, jei parduodi kažką (butą, mašiną ir pan.) 15 procentų nuo sumos kaip pajamų mokestį reikės "padovanoti" valstybei?
Nežinau kaip čia išreikšti savo pasipiktinimą

Man regis, tik tuo atveju, jei turta turejai trumpiau nei 3 metus... Cia tipo pajamu mokestis. Ar taip, Viktorija?

QUOTE (Noa @ 2004 06 29, 16:42) |
Man regis, tik tuo atveju, jei turta turejai trumpiau nei 3 metus... Cia tipo pajamu mokestis. Ar taip, Viktorija? ![]() |
tai jei pirkai masina pries metus ir pardavei reikia sumoketi 15% pajamu mokesti?

Papildyta @ [mergetime]1088521249[/mergetime]
O kas bus jai nesumokesiu? a?
nepergyvenk, atskaiciuos - valstybe tikrai jau saves nenuskriaus.
Kiek zinau, tai 15% reikia moketi nuo pliuso, t.y. jei tu buta pirkai uz 50.000, o pardavei uz 60.000, tai pajamu mokesti reikes moketi nuo 10.000. Reikes moketi tik tuo atveju, jei turtu naudojaisi (turejai) maziau nei 3 metus.
Jei gerai pamenu, tai toki mokesti reikia moketi ne tik uz nekilnojama turta, bet uz viska, kas kainuoja daugiau nei 24MGL (del to neesu tikra, bet tiek prisimenu is paskaitu)
Jei gerai pamenu, tai toki mokesti reikia moketi ne tik uz nekilnojama turta, bet uz viska, kas kainuoja daugiau nei 24MGL (del to neesu tikra, bet tiek prisimenu is paskaitu)
QUOTE (ilja @ 2004 06 29, 21:32) |
Kiek zinau, tai 15% reikia moketi nuo pliuso, t.y. jei tu buta pirkai uz 50.000, o pardavei uz 60.000, tai pajamu mokesti reikes moketi nuo 10.000. Reikes moketi tik tuo atveju, jei turtu naudojaisi (turejai) maziau nei 3 metus. Jei gerai pamenu, tai toki mokesti reikia moketi ne tik uz nekilnojama turta, bet uz viska, kas kainuoja daugiau nei 24MGL (del to neesu tikra, bet tiek prisimenu is paskaitu) |
aaaaaaaaa tai jei as pardaviau masina uz 100 lt. tai man nieko nereiks moketi, o jei uz 6000 Lt. tada reiks?

Ot laikai atejo....
QUOTE (doma_ @ 2004 06 30, 10:11) | ||
aaaaaaaaa tai jei as pardaviau masina uz 100 lt. tai man nieko nereiks moketi, o jei uz 6000 Lt. tada reiks? ![]() Ot laikai atejo.... |
Reikes moketi tik tuo atveju, jei parduosi masina uz 6000Lt, kuria pirkai ne seniau kaip pries 3 metus uz 2000Lt. Tau reikes sumoketi (6000-2000)*0.15=600Lt.
QUOTE (doma_ @ 2004 06 30, 10:11) | ||
aaaaaaaaa tai jei as pardaviau masina uz 100 lt. tai man nieko nereiks moketi, o jei uz 6000 Lt. tada reiks? ![]() Ot laikai atejo.... |
va.va..uzvakar pardavem masina,kai pasake,kad reiks sumoket 15%atsisedau...,darbuotoja pati pasiule masina (popieriuose) parduot uz 100lt

QUOTE (ilja @ 2004 06 30, 09:47) | ||||
Reikes moketi tik tuo atveju, jei parduosi masina uz 6000Lt, kuria pirkai ne seniau kaip pries 3 metus uz 2000Lt. Tau reikes sumoketi (6000-2000)*0.15=600Lt. |
Na tai as ir pardaviau masina, kuria pirkau pries metus.... Del to ir domiuosi kiek reikes valstybei atbasliuot...