Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

Ei, as irgi Eladoje, bet pas Sandra. Bet maziau 65Lt dar nemokejau... O Alina- tai cia kuri? Matyt, ne toje pamainoje, nes paprastai buna Tania...
Atsakyti
Help mergaitės!!!!!

Šiandien reikia staigiai nusikirpt ir nusidažyt, o mano kirpėja ėmė ir susirgo sad.gif Gal galit parekomenduot kokia nebloga kirpėja, kuri moka modeliuoti trumpų plaukų šukuosenas????? Labai prašau pagalbos
Atsakyti
Psio, nebekirpsiu, perskaičiau, kad šiandien bloga mėnulio diena kirpimui smile.gif

kirpimas pagal mėnulio dienas
Atsakyti
eik tu nesamone su tais menuliais. nors pvz as kai turejau trumpus plaukus, tai nenoredavau kad greit augtu plaukai... tai kirpdavau tada kai dienos budavo nepalankios, tada leciau augdavo (pvz per pilnati)
o siaip super kirpeja Laima, ji dirba grozio salone Monrida... Nors ten ir kainos nemazos, bet visada iseinu labai patenkinta. ir trumpus plaukus kai turejau tai tik ji sugebedavo man juos graziai sutvarkyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 20, 21:58)
gal kuri jau kirpotės Akropolio kirpykloje, kurioje daug vietų, stiklai permatomi iš visų pusių ?  ax.gif

Aha, įdomu, tikrai kaip ten pats pats prabangiausias, kaip jie patys skelbiasi salonas Buržua Pabaltijo šalyse rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nere: 20 gruodžio 2005 - 22:28
QUOTE(nere @ 2005 12 20, 22:27)
Aha, įdomu, tikrai kaip ten pats pats prabangiausias, kaip jie patys skelbiasi salonas Buržua Pabaltijo šalyse rolleyes.gif

prabangiausias? blink.gif parašyta, kad modelinis kirpimas - 20LT, tai kaip čia išeina ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2004 12 20, 08:45)
Visos mano bendradarbės kerpasi pas Alinčą kirpykloj "Elada". Tikrai puikiai kerpa, bet apie kainas, tai dar nei viena mažiau 50 lt nesumokėjo, nes visos ir kerpasi ir dažosi. Bet rezultatas tikrai liuks. Aš irgi nusprendžiau pataupyti ir eiti pas Aliną.

As irgi jusu atsiliepimais susigundziau ir nuejau pas Alina. Ir likau labai patenkinta thumbup.gif Sumokejau 85 su dazymu sruogelem

QUOTE(Baltija @ 2005 12 20, 22:31)
prabangiausias?  blink.gif  parašyta, kad modelinis kirpimas - 20LT, tai kaip čia išeina ?  g.gif

Nu jau kur ten tas prabangumas, kad kirpimas 20Lt kainuoja blink.gif blink.gif Be to, nieko as ten prabangaus nepastebejau. Be to, niekas manes nenutemptu kirptis tokiam akvariume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 20, 22:31)
prabangiausias?  blink.gif  parašyta, kad modelinis kirpimas - 20LT, tai kaip čia išeina ?  g.gif

Čia citata iš jų skelbimo, jei ką lotuliukas.gif : Naujam prabangiausiam Baltijos šalyse grožio salonui "Buržua" (Klaipėdos Akropolyje) reikalinga ir t.t. rolleyes.gif .Taip, kad ne aš čia jį prabangiausiu paskelbiau biggrin.gif
Atsakyti
o aš ryt eisiu į tą Boržua ir apsikirpsiu tongue.gif bo viena pažįstama sakė, kad matė kelias moteris išeinančias iš ten, tai labai gražūs kirpimai buvo ax.gif
Atsakyti
jau graži tongue.gif pirmą kartą, kai išeinu iš kirpyklos, jaučiuosi gražiai ax.gif labai patenkinta likau, kirpimas gražus, įdomus rolleyes.gif rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 22, 16:51)
jau graži  tongue.gif  pirmą kartą, kai išeinu iš kirpyklos, jaučiuosi gražiai  ax.gif  labai patenkinta likau, kirpimas gražus, įdomus  rolleyes.gif  rekomenduoju  thumbup.gif

Tai saunu, kad likai patenkinta thumbup.gif O kaip tau, netrikde taves tas didelis stiklas, kai visi eina pro sali ir ziuri?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 12 22, 22:33)
Tai saunu, kad likai patenkinta  thumbup.gif  O kaip tau, netrikde taves tas didelis stiklas, kai visi eina pro sali ir ziuri?

nelabai matėsi, kas ten žiūri, nes sedėjau nugarą jiems atsukusi mirksiukas.gif be to, žmonių ypatingai daug pačiam Akropolyje nebuvo, taip kad didelio dėmesio nesusilaukiau smile.gif labiau spoksojau į tuos, kurie buvo gražinami anapus stiklo, norėjosi rezultatą pamatyti lotuliukas.gif mačiau kaip apkirpo dar dvi moteris, tikrai labai gražiai ax.gif beje, tas 20 litų tai kažkokia akcija, vėliau brangs doh.gif
Atsakyti