tegu pamato, kas čia tokio .........
Akropolyje buvau 5 dienas iš eilės po 5 valandas, tai sutikau draugus tik vieną kartą

O man geriausia kirpeja dirba "saturne", jos vardas Jurate. Kiek visu kirpyklu apejau, visokiu pazistamu rekomenduotas kirpejas aplankiau ir isbandziau. O tikrai ju buvo nemazai, tai sita pasirode normaliausia, dabar visad pas ja einu ir visada patenkinta rezultatu esu, dar nei karto jinai blogai manes neapkirpo.
QUOTE(abuza @ 2006 01 05, 22:11)
O man geriausia kirpeja dirba "saturne", jos vardas Jurate. Kiek visu kirpyklu apejau, visokiu pazistamu rekomenduotas kirpejas aplankiau ir isbandziau. O tikrai ju buvo nemazai, tai sita pasirode normaliausia, dabar visad pas ja einu ir visada patenkinta rezultatu esu, dar nei karto jinai blogai manes neapkirpo.
Princesė Audronė ? Kokios kainos ?
bet cia panos nei vienos kirpyklos neminite normalios,ziuriu visi be to akropolio gyvent negali lygtai kitur nera kur nueiti,man tai tokiuose prekybos centruose nesamone kirpyklos.Nezinau kaip jums ,bet cia mano nuomone.O su Baltija galim kitoj svetainej daugiau pasikalbeti.butu idomu.
Jau ne vienerius metus mano plaukus prižiūri kirpėja Daiva. Anksčiau ji dirbo Kamėjoje, o dabar Aidos studijoje. Esu labai patenkinta
.

QUOTE(juzefa @ 2006 01 07, 19:22)
bet cia panos nei vienos kirpyklos neminite normalios,ziuriu visi be to akropolio gyvent negali lygtai kitur nera kur nueiti,man tai tokiuose prekybos centruose nesamone kirpyklos.Nezinau kaip jums ,bet cia mano nuomone.O su Baltija galim kitoj svetainej daugiau pasikalbeti.butu idomu.
aš negaliu skirti kirpimuisi -n litų, taigi negaliu eiti į brngų grožio saloną. O kuo akropolis blogai ? Tuo labiau, kad esu labai patenkinta kirpėjos darbu

QUOTE(abuza @ 2006 01 05, 22:11)
mano viena drauge pas ja lankosi tai irgi labai patenkinta yra
QUOTE(nerile @ 2004 12 20, 13:59)
Ei, as irgi Eladoje, bet pas Sandra. Bet maziau 65Lt dar nemokejau... O Alina- tai cia kuri? Matyt, ne toje pamainoje, nes paprastai buna Tania...
anksciau ir as pas sandra kirpausi, maziau 80Lt nesumokedavau(kirpimas ir dazymas sruogomis), ja esu patenkinta, bet kai radau dar geresne ir zymiai pigiau apkerpancia tai pakeiciau ja ir dabar visada lankausi pas kita.Beje Sandra graziai daro sukuosenas(dariausi vestuvems)likau labai patenkinta