Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(vita82 @ 2006 01 07, 19:12)
gal kas galit parekomenduot kirpeja,kuri moketu graziai nukirpt garbanotus plaukus,nes kiek ejau, tai nei viena nenuperka,kad graziai kristu garbanos  verysad.gif

galiu parekomenduoti, nes dabar jau visada kerpuosi pas ja ir pigu ir grazu ir greita, esu garbanota nuo gimimo, dar nei viena kirpeja taip puikiai nesusitvarke su mano plaukais kaip si.super thumbup.gif thumbup.gif Ji Hederos salono savininke, Kristina, pas aj jau reikia uzsirasyti is anksto, pries dvi tris savaites thumbup.gif Jei dar domins galesiu parasyti ir jos tel numeri
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 07, 23:52)
galiu parekomenduoti, nes dabar jau visada kerpuosi pas ja ir pigu ir grazu ir greita, esu garbanota nuo gimimo, dar nei viena kirpeja taip puikiai nesusitvarke su mano plaukais kaip si.super thumbup.gif  thumbup.gif Ji Hederos salono savininke, Kristina, pas aj jau reikia uzsirasyti is anksto, pries dvi tris savaites thumbup.gif Jei dar domins galesiu parasyti ir jos tel numeri

thumbup.gif o tas salonas gal vingio gatvej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 08 sausio 2006 - 17:27
QUOTE(*Citra* @ 2006 01 08, 00:03)
Prasyciau placiau apie sia kirpeja- kur salonas, kokios kainos.  rolleyes.gif 
Dabar esu kirpejos ieskojimo kelyje  smile.gif

as uz kirpima ir susukavima(istiesinimas) sumoku 15Lt taia s skaitau pigiu dalyku mirksiukas.gif ejau i vestuves ten dariausi sukuosena taip pat sumokejau 15Lt
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 08, 20:38)
as uz kirpima ir susukavima(istiesinimas) sumoku 15Lt taia s skaitau pigiu dalyku mirksiukas.gif ejau i vestuves ten dariausi sukuosena taip pat sumokejau 15Lt

Tai cia netgi labai pigu unsure.gif O kiek dazymas? Parasyk telf nr. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors galite parekomenduoti gerą ilgų plaukų kirpėją - pas mane plaukai lygūs maždaug iki pusės nugaros ir nenoriu jų labai nutrumpinti, tik šiek tiek iškarpyti. Taip pat nenoriu nieko ekstravagantiško, ir dažymo turbūt nenoriu g.gif Bet labai noriu, kad man šukuosena tiktų ir pati kirpėja ką nors pasiūlytų ax.gif Gal žinot, kokia kirpėja Klaipėdoj gerai daro panašius kirpimus?
Atsakyti
net neisivaizduoju, kokio gerumo turi buti kirpeja, kad tau ka pasiulytu smile.gif dazyt nenori, kirpt nenori, tai ko gi tu tada nori? jei tau reikia kirpejos tik plauku galiukams pakirpti, tai cia daug profesionalumo ir nereikia, tiks bet kuri. biggrin.gif uzjauciu kirpejas su tokiom klientem, nes nori kazko, bet negalima nieko daryti, o aisku iseina tokios nepatenkintos, nes pakirpus galiukus nieks nepasikeicia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2006 01 20, 09:15)
net neisivaizduoju, kokio gerumo turi buti kirpeja, kad tau ka pasiulytu smile.gif dazyt nenori, kirpt nenori, tai ko gi tu tada nori? jei tau reikia kirpejos tik plauku galiukams pakirpti, tai cia daug profesionalumo ir nereikia, tiks bet kuri. biggrin.gif  uzjauciu kirpejas su tokiom klientem, nes nori kazko, bet negalima nieko daryti, o aisku iseina tokios nepatenkintos, nes pakirpus galiukus nieks nepasikeicia biggrin.gif

Kirptis noriu! Bet nenoriu iš ilgaplaukės tapti trumpaplauke, nes susidariau tokį įspūdį, kad daug kirpėjų labai mėgsta smarkiai nutrumpinti plaukus. Dažyti irgi būtų neblogai, bet nežinau ar pavyktų, kadangi cheminis man nepavyko - o sumokėjau virš 100Lt - galbūt todėl, kad maitinu krūtimi, nes anksčiau labai greitai plaukai susigarbanodavo - bijau kad ir su dažymu kokių nesamonių nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2006 01 19, 11:36)
Gal kas nors galite parekomenduoti gerą ilgų plaukų kirpėją - pas mane plaukai lygūs maždaug iki pusės nugaros ir nenoriu jų labai nutrumpinti, tik šiek tiek iškarpyti. Taip pat nenoriu nieko ekstravagantiško, ir dažymo turbūt nenoriu g.gif Bet labai noriu, kad man šukuosena tiktų ir pati kirpėja ką nors pasiūlytų ax.gif  Gal žinot, kokia kirpėja Klaipėdoj gerai daro panašius kirpimus?

Man labai patiko kaip ilgus plaukus iškarpo kirpėja Ramunė iš kirpyklos "Ramunės linija". Deja kirpimas kainuoja 100 Lt
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2006 01 20, 11:12)
Kirptis noriu! Bet nenoriu iš ilgaplaukės tapti trumpaplauke, nes susidariau tokį įspūdį, kad daug kirpėjų labai mėgsta smarkiai nutrumpinti plaukus. Dažyti irgi būtų neblogai, bet nežinau ar pavyktų, kadangi cheminis man nepavyko - o sumokėjau virš 100Lt - galbūt todėl, kad maitinu krūtimi, nes anksčiau labai greitai plaukai susigarbanodavo - bijau kad ir su dažymu kokių nesamonių nebūtų...

jei nori galiu parasyti kirpejos tel kuri nukirps tik tiek kiek tu noresi(na bent jau man tai taip daro)o del dazymo tai pati susitarsi,tai jei nori, rasyk man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 20, 18:44)
jei nori galiu parasyti kirpejos tel kuri nukirps tik tiek kiek tu noresi(na bent jau man tai taip daro)o del dazymo tai pati susitarsi,tai jei nori, rasyk man i az mirksiukas.gif

as jau si sekmadieni eisiu i hedera thumbup.gif ,nors uzsirasiau pries pora savaiciu ax.gif
o ji pataria kaip geriau graziai kirpt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 01 20, 19:29)
as jau si sekmadieni eisiu i hedera  thumbup.gif ,nors uzsirasiau pries pora savaiciu  ax.gif
o ji pataria kaip geriau graziai kirpt?  4u.gif

paklausi jos pamatysi ka ji tau patars, kadangi mano plaukai nera trumpi, piilgiai, tai as labai jau iskarpyti nenorejau tai kirpima ji tikrai gera padare esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 20, 20:12)
paklausi jos pamatysi ka ji tau patars, kadangi mano plaukai nera trumpi, piilgiai, tai as labai jau iskarpyti nenorejau tai kirpima ji tikrai gera padare esu labai patenkinta thumbup.gif

ne,nu tai svarbiausia,kad kirpeja kazka pataria mirksiukas.gif pas mane irgi ne trumpi thumbup.gif
Atsakyti