As pries savaite kirpausi A Studijoje Janonio g-veje. Na kolektyvas tai toks linksmas, seip patiko, tik galejo daugiau kanors ant mano galvos sumastyti. Nes nukirpo tik kirpciukus, tipo kas ant bangos dabar

QUOTE(klaipediete @ 2006 03 23, 20:01)
dar Aida is Aidos studijos.. kitos dazniausiai kerpa pagal viena sablona, o sios abi yra atsiribojusios nuo lietuvisko stiliaus "iskarpyti virsugalvi, padaryti grifka ant sono ir padazyti sruogelem". na nebent yra dar kokiu nors neatrastu talentu, bet is kirpeju seminaru, "pelenes" ir kitu konkursu tai sios dvi klaipedietes kazka pasieka.. na bet tai tik mano nuomone... as nerizikuoju savo plaukais, ir taip nestipriausi jie 

O kuri geresnė Ramunė ar Aida,kaip tik žadu kirptis,taip norisi kažko įdomaus...,o kaip Olegas iš aidos studijos,girdėjau moterys pas jį griūte griaunasi...

QUOTE(lotute @ 2006 01 08, 20:38)
as uz kirpima ir susukavima(istiesinimas) sumoku 15Lt taia s skaitau pigiu dalyku
ejau i vestuves ten dariausi sukuosena taip pat sumokejau 15Lt

O kokios firmos priemonem ten dirba?
As kaip tik ruosiuos eiti isbandyti ta kirpykla "Elada" pas tos Alinos
nes cia tai daug kas gyre
Bet norejau paklausti tu kurios pas ja buvo:
1. ar ji gerai iskarpo plaukus??
(nes mano plaukuciai plonyciai, ir man patinka, kad jie iskarpyti, tada atrodo ju zymiai daugiau ir puresni)
2. o ar ji siuolaikiskai kerpa??
(kiek esu buvusi, tai zliumbiu parejus namo, arba nieko nenukerpa normaliai, arba kai susukuoja, tai gaunasi dviguba galva, jau kai iskedena, tai lyg koki pudeli

QUOTE(dilgėlytė @ 2006 03 23, 22:31)
O kuri geresnė Ramunė ar Aida,kaip tik žadu kirptis,taip norisi kažko įdomaus...,o kaip Olegas iš aidos studijos,girdėjau moterys pas jį griūte griaunasi... 

ramune zino labai geru trumpu sukuosenu, o aida nerealiai sutvarko ilgus plaukus

siaip rinkciausi ramune..
QUOTE(*Citra* @ 2006 03 23, 22:51)
O kokios firmos priemonem ten dirba?
nezinau, nes nesidomejau

Papildyta:
QUOTE(InesaP @ 2006 03 24, 09:27)
(nes mano plaukuciai plonyciai, ir man patinka, kad jie iskarpyti, tada atrodo ju zymiai daugiau ir puresni)
(kiek esu buvusi, tai zliumbiu parejus namo, arba nieko nenukerpa normaliai, arba kai susukuoja, tai gaunasi dviguba galva, jau kai iskedena, tai lyg koki pudeli 

as eladoj pries vestuves ejau pas Sandra, tai patiko, tik tiek kad labai aju brangu

QUOTE(InesaP @ 2006 03 24, 09:27)

1. Kadangi mano sukuosena nereikalauja didelio karpymo, tai negaliu pasakyti, ar ji gerai iskarpo. Siaip grifka man graziai nukirpo.
2. Ji tikrai siuolaikiskai kerpa, padarys, ko noresi (bent man taip buvo).
Be to, man labai patinka, kad ji nedaug kerpa galiukus. Ta prasme, kadangi as auginuosi plaukus, tai pakerpa minimaliai, nerezia kaip kitos.
Parasyk atsiliepimus

QUOTE(lotute @ 2006 01 08, 00:52)
galiu parekomenduoti, nes dabar jau visada kerpuosi pas ja ir pigu ir grazu ir greita, esu garbanota nuo gimimo, dar nei viena kirpeja taip puikiai nesusitvarke su mano plaukais kaip si.super
Ji Hederos salono savininke, Kristina, pas aj jau reikia uzsirasyti is anksto, pries dvi tris savaites
Jei dar domins galesiu parasyti ir jos tel numeri

sveikutes, vakar kaip tik grįžau iš HEDEROS, tik kirpėja mano kita, tai komplimentų susilaukiau

Papildyta:
QUOTE(klaipediete @ 2006 03 23, 21:01)
dar Aida is Aidos studijos.. kitos dazniausiai kerpa pagal viena sablona, o sios abi yra atsiribojusios nuo lietuvisko stiliaus "iskarpyti virsugalvi, padaryti grifka ant sono ir padazyti sruogelem". na nebent yra dar kokiu nors neatrastu talentu, bet is kirpeju seminaru, "pelenes" ir kitu konkursu tai sios dvi klaipedietes kazka pasieka.. na bet tai tik mano nuomone... as nerizikuoju savo plaukais, ir taip nestipriausi jie 

apie Aidos kirpimą tai aš nekokios nuomonės. prieį kelis metus užsirašiau vestuvinei šukuosenai, tai ji man sako: reikia būtinai ateiti prieš tai kelias dienas, pabandyti, pažiūrėti plauką. aš nustebau, bet apsidžiaugiau. kai nuėjau, paklausė ko norėčiau, tai kai pradėjo velti, sukti

lotaa,
nu jo, nekokia patirtis... man irgi labai grazu sukuosenos su "bangom"!
zodziu tos kirpejos... niekada nenuspesi kada joms gera diena, kada bloga
be abejo ir geras meistras turi blogu nuotaiku ar problemu namuose, ir tai atsispindi jo darbe, deja
viena karta mane kirpo kirpeja kuri kas 5 min kalbejo telefonu besiaiskindama del mokesciu su elektros tinklais
tai as buvau jau susinervinus kad klientui tiek mazai demesio skiria
gal ir tavo atzvilgiu Aidai tiesiog ykvepimo nebuvo...

ech nieko blogo ligtai ir neatsitiko, bet tik tiek, kad as pasirinksiu kita kirpeja ir sukuosenu darytoja. tikrai, pati dirbu su zmonemis, viena karta su zmogum bendrauji maloniai, o kita karta, nu kazkas nelimpa ir viskas

QUOTE(vita82 @ 2006 01 07, 19:12)
gal kas galit parekomenduot kirpeja,kuri moketu graziai nukirpt garbanotus plaukus,nes kiek ejau, tai nei viena nenuperka,kad graziai kristu garbanos 

as pati su garbanotais plaukais.tikrai gerai kerpa.nieks dar nebuvo taip nukirpes gerai...861061001
Papildyta:
pamirsau varda parasyt- zaneta