Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(vita82 @ 2006 01 20, 20:17)
ne,nu tai svarbiausia,kad kirpeja kazka pataria  mirksiukas.gif  pas mane irgi ne trumpi  thumbup.gif

man pataria , tai patars ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 01 22, 19:20)
tai va siandien buvau pas kirpeja,bet kaip is tikruju plaukus pakirpo jausis tik po keleta dienu  4u.gif
pakarpe labai greit ir mazai klausinejo  biggrin.gif  tas tai man patiko  lotuliukas.gif

o kaip siaip?ar likao patenkinta, kaip pirmas ispudis?patare koki kirpima daryti?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 22, 23:55)
o kaip siaip?ar likao patenkinta, kaip pirmas ispudis?patare koki kirpima daryti?

siaip ji mazai sake apie kirpima,tik tiek kad priesingai nei kitos kirpejos daug neiskarpe,atseit kai ilgesni plaukai graziau krinta. bigsmile.gif o tau daug iskarpe? bet pirmas ispudis tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 01 23, 19:40)
siaip ji mazai sake apie kirpima,tik tiek kad priesingai nei kitos kirpejos daug neiskarpe,atseit kai ilgesni plaukai graziau krinta.  bigsmile.gif o tau daug iskarpe? bet pirmas ispudis tai geras  thumbup.gif

man ji tai labai mazai iskarpe, kirpo tiek kiek reikejo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 02 08 @ 21:17)
ryt varau pas blabai isgirta klp kirpyklos "elada" kirpeja alina...dazysiu 2 spalvu sruogom... na,parasysiu atsiliepimus 

QUOTE(*Citra* @ 2006 02 10, 17:26)
Lauksim, lauksim...  rolleyes.gif  rolleyes.gif

va mergaites, kirpeja gal ir gera,bet tikrai ne dazytoja... mano plauku spalva yra tipiska lietuvaites siaudu spalva,norejau,kad padazytu sruogom blond ir imaisytu tamsiu sruogu. Is kirpyklos isejau tokia pat kaip atejau... net menkiausio pasikeitimo! viena sviesi sruogele,o tamsiu isvis nesimato! na,plaukas matyt neeme tu dazu,bet mat skirtuma ji pati mate... tai buvo pirmas ir paskutinis kartas,kai ten lankiausi... blink.gif
Atsakyti
Ar ce pavasarejant ar seip ir as sumasciau biski pasikiesti savo seveliura. bigsmile.gif Nuejau y AKropoly Burzua, ten mane uzrase ir liepe ateiti uz 30min. smile.gif Atejau uz 30min, o man ten sako dar 10min palaukti. Palaukiau...sako dar 5min luktelk...luktelejau, sako na dar 15min kurnors pasivaik g.gif sciot.....tai sakau, dekuj nebenoriu kirptis...tad tokios tokeles... blink.gif
O kitoje Burzua puseje, yra tokia kiprykla SALON+, ten zhvilgtelejau ne vieno zmogaus. Uzlekiau , pasiteiravau kiek kainuoja apsikirti (be dazymo) ...nugi ir ka...50lt...ir 65lt jei nori kad mandriau iskarpytu.. doh.gif
Tai dabar esu susinervinus ir ne nzn kur ce eiti kirptis.. verysad.gif Gal kas esate buvusios A Studija, Janonio gatveje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 02 17, 13:26)
va mergaites, kirpeja gal ir gera,bet tikrai ne dazytoja... mano plauku spalva yra tipiska lietuvaites siaudu spalva,norejau,kad padazytu sruogom blond ir imaisytu tamsiu sruogu. Is kirpyklos isejau tokia pat kaip atejau... net menkiausio pasikeitimo! viena sviesi sruogele,o tamsiu isvis nesimato! na,plaukas matyt neeme tu dazu,bet mat skirtuma ji pati mate... tai buvo pirmas ir paskutinis kartas,kai ten lankiausi...  blink.gif

O man kaip tik patinka, kaip ji dao. Labai naturaliai, as sviesiom sruogelem daziau, tai smulkiai tvarkingai , naturaliai nudaze, spalvyte man labai patiko.. bigsmile.gif
Atsakyti

geriausia klaipedos kirpeja-stiliste (tikras titulas) yra Ramune Siriuniene

www.ramuneslinija.lt

geriau viena karta gerai ir stilingai apsikirpti nei 5 kartus gadintis nervus papigiai...
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2006 03 16, 00:16)
Ar ce pavasarejant ar seip ir as sumasciau biski pasikiesti savo seveliura.  bigsmile.gif Nuejau y AKropoly Burzua, ten mane uzrase ir liepe ateiti uz 30min.  smile.gif Atejau uz 30min, o man ten sako dar 10min palaukti. Palaukiau...sako dar 5min luktelk...luktelejau, sako na dar 15min kurnors pasivaik g.gif sciot.....tai sakau, dekuj nebenoriu kirptis...tad tokios tokeles... blink.gif
O kitoje Burzua puseje, yra tokia kiprykla SALON+, ten zhvilgtelejau ne vieno zmogaus. Uzlekiau , pasiteiravau kiek kainuoja apsikirti (be dazymo) ...nugi ir ka...50lt...ir 65lt jei nori kad mandriau iskarpytu.. doh.gif
Tai dabar esu susinervinus ir ne nzn kur ce eiti kirptis.. verysad.gif  Gal kas esate buvusios A Studija, Janonio gatveje?  rolleyes.gif

ten irig pigiai nekainuos vien apsikirpimas esu ne viena karta kirpusi tai be 40Lt niekaip neapsisukdavau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(klaipediete @ 2006 03 19, 16:21)
geriausia klaipedos kirpeja-stiliste (tikras titulas) yra Ramune Siriuniene

www.ramuneslinija.lt   

geriau viena karta gerai ir stilingai apsikirpti nei 5 kartus gadintis nervus papigiai...

na nelabai noriu sutikti schmoll.gif ji tikria ne geriausiai ir nereikia taip sakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2006 03 16, 00:16)
Ar ce pavasarejant ar seip ir as sumasciau biski pasikiesti savo seveliura.  bigsmile.gif Nuejau y AKropoly Burzua, ten mane uzrase ir liepe ateiti uz 30min.  smile.gif Atejau uz 30min, o man ten sako dar 10min palaukti. Palaukiau...sako dar 5min luktelk...luktelejau, sako na dar 15min kurnors pasivaik g.gif sciot.....tai sakau, dekuj nebenoriu kirptis...tad tokios tokeles... blink.gif

o aš ten susiradau super kirpėja, jau du kartus kirpausi pas ją ir labai patiko rezultatas ant galvos thumbup.gif (tfu tfu tfu doh.gif )
Atsakyti
Gal kuri esat kirpusis ar kanors girdejus pas kazkoki kirpeja Audriu is RUTOS STUDIJOS??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 03 19, 18:55)
ten irig pigiai nekainuos vien apsikirpimas  esu ne viena karta kirpusi tai be 40Lt niekaip neapsisukdavau  schmoll.gif
Papildyta:

na nelabai noriu sutikti  schmoll.gif  ji tikria ne geriausiai ir nereikia taip sakyti  rolleyes.gif

dar Aida is Aidos studijos.. kitos dazniausiai kerpa pagal viena sablona, o sios abi yra atsiribojusios nuo lietuvisko stiliaus "iskarpyti virsugalvi, padaryti grifka ant sono ir padazyti sruogelem". na nebent yra dar kokiu nors neatrastu talentu, bet is kirpeju seminaru, "pelenes" ir kitu konkursu tai sios dvi klaipedietes kazka pasieka.. na bet tai tik mano nuomone... as nerizikuoju savo plaukais, ir taip nestipriausi jie verysad.gif
Atsakyti