Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(prieblanda @ 2007 04 11, 10:18)
Yra Clinique ir lyg Guerlain  g.gif  Ir kitų firmų turėtų būti, bet tarp pigesnių nežinau  ax.gif

Maciau is Lancome ,reiks pabandyti nusipirkt..... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(monoka @ 2007 04 05, 19:14)
as irgi turejau HYPNOSE , bet  jau kaip minejau labai trumpa investicija  , nes tuoj pradeda byreti . 
O dabar nusipirkau  TELESCOPIC    esu maloniai  nustebina labai liuksiskai praiilgina balakstienas , ganetinai tamsus .
kolkas pirmi ispudziai labai teigiami  ziuresim kaip bus toliau ,,,

Apie Lancome -Hypnose ir as dabar parasysiu atsiliepima po menesio naudojimo ji....

Is pat pradziu gyriau,gyriau ,nes rimtai patiko,gerai daze,nelipino schmoll.gif nu vienu zodziu liuxs buvo kol dar naudojau svieziai nusipirkta rolleyes.gif

O va dabar praejus kuriam laikui tusas dar nesibaiges tubelej,bet savo ankstesniuju funkciju jau nebeatlieka... verysad.gif Netolygiai pradejo dengti blakstienas ir trupeti.... Todel net nezinau ar apsimoka ji pirkti,nes tik menesiui atitarnavo,o ir tai nekiekviena diena daziausi...... schmoll.gif ... Kas ten jam pasidare ?? mastau.gif
Nesuprasi tu tusu..... Ot sunku gera atrasti hihihi.gif
Atsakyti
Panos, o kaip jums L`oreal Volume Shocking? As tai nesuprantu: ar as jau cia dazytisnebemoku ar jis toks blogas? O gal pasenusi nusipirkau? user posted image Sulipina tai ziauriai. O gal kuri zino kokia paslapti kaip juo dazytis?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 04 11, 10:51)
Nea ne su guminiu  schmoll.gif  Ju kaina tokia pati ir yra kiataloge vienas salia kito  bigsmile.gif  Vadinasi "daring curves" atrodo  ax.gif

Nėra jis blogas, bet ir nelabai ypatingas. ax.gif Mano draugei patinka. Bet jei turi galimybę rinktis tarp riečiamojo ir guminiais šėreliais imk tą guminį, tikrai geresnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 11, 18:17)
Panos, o kaip jums L`oreal Volume Shocking? As tai nesuprantu: ar as jau cia dazytisnebemoku ar jis toks blogas? O gal pasenusi nusipirkau? user posted image Sulipina tai ziauriai. O gal kuri zino kokia paslapti kaip juo dazytis?

Aha, ir as sita turiu. Is pradziu ir mane nervino, bet paskui pamoke, kad kol tepi balta tusa, juoda issuk ir padziovink (kad nebutu labai slapios tos sukutes).Ir kai pradziusta patepliotas ant blakstienu baltas sluoksnis , pasukuoji su juodom (jau padziuvusiom) sukutem! Nu kazkaip labai sudetingai as cia nupasakojau doh.gif , bet gal suprasi... biggrin.gif
Bet antro tokio tuso jau nebepirkciau - daug vargo ir kiekviena blakstiena man per ziauriai isstorina schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2007 04 11, 23:18)
Aha, ir as sita turiu. Is pradziu ir mane nervino, bet paskui pamoke, kad kol tepi balta tusa, juoda issuk ir padziovink (kad nebutu labai slapios tos sukutes).Ir kai pradziusta patepliotas ant blakstienu  baltas sluoksnis , pasukuoji su juodom (jau padziuvusiom) sukutem! Nu kazkaip labai sudetingai as cia nupasakojau  doh.gif , bet gal suprasi... biggrin.gif
Bet antro tokio tuso jau nebepirkciau - daug vargo ir kiekviena blakstiena man per ziauriai isstorina  schmoll.gif  smile.gif

Aciu labai user posted image. Bandysiu. As irgi antro tokio nebepirksiu. schmoll.gif
Atsakyti
sunku ir man su tais tusais doh.gif isbandziau tikrai nemazai.. doh.gif
dabar turiu "Ardeco perfect volume maskara" - nelabai jis man.. nebent jau labai norisi neriskiu blakstienu.. "MF 2000 calorie curved brush" - visai nieko.. patinka, bet tik kai buna naujas, po to man kazkaip ne be taip dazo.. greitai suketieja..
" Dior diorshow"- negaliu pasakyti kazko blogo, bet labai stebuklo nepadaro biggrin.gif
labiausiu is mano siuo metu turimu patinka "Lancome definicils" sitas man tikrai visai nieko.. labai graziai paryskina blakstienas smile.gif
bandysiu nusipirkti jusu isgirta Rimmel tusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2007 04 11, 20:53)
Nėra jis blogas, bet ir nelabai ypatingas.  ax.gif  Mano draugei patinka. Bet jei turi galimybę rinktis tarp riečiamojo ir guminiais šėreliais imk tą guminį, tikrai geresnis  4u.gif

O tas su guminiais sereliais ar storina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 04 11, 17:03)
Maciau is Lancome ,reiks pabandyti nusipirkt..... bigsmile.gif
Papildyta:
O va dabar praejus kuriam laikui tusas dar nesibaiges tubelej,bet savo ankstesniuju funkciju jau nebeatlieka...  verysad.gif  Netolygiai pradejo dengti blakstienas ir trupeti.... Todel net nezinau ar apsimoka ji pirkti,nes tik menesiui atitarnavo,o ir tai nekiekviena diena daziausi...... schmoll.gif  ...  Kas ten jam pasidare ??  mastau.gif 
  Nesuprasi tu tusu..... Ot sunku gera atrasti  hihihi.gif

Tušas pradeda senti kai tik pradedi jį naudoti ir nesvarbu ar kasdieną dažai ar ne schmoll.gif Šiaip rašoma, kad jis geras tik apie3 mėn, o vėliau susensta ir byra...
Dar priklauso nuo to kur tas tušas pirktas...Nes esu pirkusi parduotuvėje ir po mėnesio sugedo ph34r.gif Manau ne be pardavėjų pagalbos-jos gi mėgsta pasigražinti darbo metu nail.gif
O šiaip apie šį tušą mano geri atsiliepimai ax.gif

Beje gal kas jau bandėte YSL naują ilginantį tušą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 04 12, 08:15)
Tušas pradeda senti kai tik pradedi jį naudoti ir nesvarbu ar kasdieną dažai ar ne schmoll.gif Šiaip rašoma, kad jis geras tik apie3 mėn, o vėliau susensta ir byra...
Dar priklauso nuo to kur tas tušas pirktas...Nes esu pirkusi parduotuvėje ir po mėnesio sugedo ph34r.gif Manau ne be pardavėjų pagalbos-jos gi mėgsta pasigražinti darbo metu nail.gif

Apskritai tai ka jau ka, bet tusus galetu pardavineti su kokiu nors firminiu uzklijavimu, kad visokios smalsutes neatsukinetu paziureti kaip viskas is arciau atrodo... o tai daznai perki kaip kokia loterija: naujas arba ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 04 12, 07:15)
  Šiaip rašoma, kad jis geras tik apie3 mėn, o vėliau susensta ir byra...
O šiaip apie šį tušą mano geri atsiliepimai ax.gif

Vat kaip g.gif .... Tai man naujas ir labai patiko-pats geriausias buvo is visu bandytu ,tik kazkaip pasirode,kad per greitai paseno rolleyes.gif .....
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2007 04 12, 07:26)
Apskritai tai ka jau ka, bet tusus galetu pardavineti su kokiu nors firminiu uzklijavimu

Vat,vat drinks_cheers.gif ...Pas mus cia buna ,kad tusa apklijuoja paprasta lipnia juosta,nu butent ta vieta per atsisukima..... Manau tai labai gerai good.gif ..Nes pati nekarta maciau,kai kokios uikes ateja tepliojasi dazais parduotuveje,kvepinasi doh.gif ..Is sono tai atrodo labai klaikiai blink.gif .....
Atsakyti
Ir vel gi zaviuosi UK smile.gif Ten visi tusai supakuoti, nenusipirkes niekaip neatidarysi ax.gif Salia yra sepetelio pavizdys , o visu naujausiuju tusu padeta ir meginys smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
neseniai nusipirkau MaxFactor Masterpiece
nu nezinau, nieko ispudingo, o konsultante labai gyre...ieskojau tankinancio, tai sake sitas laaabai jau tankina, ne velnio. tai dazau vienu sluoksniu, laukiu kol padzius ir tada antra sluoksni dedu, tai tada dar visai nieko. bet daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti