Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(Tučka @ 2007 04 12, 08:46)
O tas su guminiais sereliais ar storina?  ax.gif

Storina truputį daugiau už riečiamąjį 4u.gif
Papildyta:
O kaip tas pats papraščiausias ir vienas pigiausių tušų Maybelline "Great lash" ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 04 12, 17:09)
neseniai nusipirkau MaxFactor Masterpiece

Man jis ir nepatiko schmoll.gif ...Reiks dar mamai atiduoti blush2.gif
Atsakyti
nesuprantu ar lancome tusai visi atsparus vandeniui ar kas jiems maniskio fatale neimanoma nugramdyti pienelis joks nenuima tik aliejus su vandeniu kelis kartus muiluojant. nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
o as naudoju HUGO BOSS tusa labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(domomama @ 2007 04 12, 22:01)
o as naudoju HUGO BOSS tusa labai fainas thumbup.gif

padelka ar original nes kiek girdejau hugo boss firma dekoratyvines negamina kaip ir d&g
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 04 02, 13:51)
jei turi omeny šitą user posted image, tai atsiliepimai patys geriausi  rolleyes.gif

Nusipirkau si tusa, neblogas 4u.gif
bet siek tiek sulipina blakstienas, reikia prasukuot.
o gal cia tik is pradziu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 13, 13:37)
Nusipirkau si tusa, neblogas 4u.gif
bet siek tiek sulipina blakstienas, reikia prasukuot.
o gal cia tik is pradziu?  g.gif

Mano rimmel'io magnif'eyes po savaites naudojimo jau pradejo nebelipinti smile.gif
Atsakyti
O ar kas nors bandė naująjį Maybelline tušą su plaušeliais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 12, 21:20)
nesuprantu ar lancome tusai visi atsparus vandeniui ar kas jiems maniskio fatale neimanoma nugramdyti pienelis joks nenuima tik aliejus su vandeniu kelis kartus muiluojant. nepatinka schmoll.gif

Man tas pats su fatale buvo doh.gif Labai labai nepatiko dėl to! O vat naudoju jau ne pirmą kartą Hypnose ir viskas puiku, taigi čia gal tik fatale taip? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 04 12, 19:09)
neseniai nusipirkau MaxFactor Masterpiece
nu nezinau, nieko ispudingo, o konsultante labai gyre...ieskojau tankinancio,  tai sake sitas laaabai jau tankina, ne velnio. tai dazau vienu sluoksniu, laukiu kol padzius ir tada antra sluoksni dedu, tai tada dar visai nieko. bet daugiau nepirksiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi šitą tušą nusipirkau todėl,kad konsultantė labai jau gyrė,deja jis man nepatiko ir daugiau tikrai nepirksiu ax.gif ir dar koks kiekis mažas blink.gif
Turbūt konsultantėm reikėjo jį siūlyti,nes jau ne vienam mieste pastebėjau ,kad perša Max Factor Masterpiece g.gif O kai būna akcijos išvis baisu pirkt,nes kartą pasižiūrėjau į galiojimo datą,tai ji ji jau buvo į pabaigą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 04 13, 16:00)
O ar kas nors bandė naująjį Maybelline tušą su plaušeliais?  4u.gif

Kaip idomu! Kas per plauseliai ir kokia ju funkcija? Kokia mazdaug kaina?
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2007 04 12, 19:33)
O kaip tas pats papraščiausias ir vienas pigiausių tušų Maybelline "Great lash" ?  blush2.gif

sito esu sunaudojus gal 4! bet paskutini kai pirkau tai labai greit man sudziuvo ir siaip kazkoks ne toks kaip ankstesni buvo, tai persimeciau ant kitu, bet ant nei vieno nebuvau daugiau taip uzsikabliavus... ax.gif
Atsakyti