Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 04 13, 16:39)
Man tas pats su fatale buvo  doh.gif  Labai labai nepatiko dėl to! O vat naudoju jau ne pirmą kartą Hypnose ir viskas puiku, taigi čia gal tik fatale taip? rolleyes.gif  g.gif

as pirkdama dvejojau tarp fatale ir hypnose bet konsultante taip jau gyre fatale kad visgi ji paemiau ir labai nusivyliau ne velnio jis to nedaro ka apie ji raso man ir ilgina mazai, greit byra, lipdo blakstienas. fui daugiau nieka thumbup.gif da nepirksiu laukiu kol pasibaigs labai noriu isbandyti nauja dioro carbon black skaiciau o ir ziurejau sepeteli labai fainas toks super juodas ir seriukai super
Atsakyti
Jusu deka,siandien nusipirkau tusa Loreal Telescopic ir galiu pasakyti,kad jis nerealus.Man labai patiko ir tiko.Aciu kas raset apie ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 14, 14:10)
Jusu deka,siandien nusipirkau tusa Loreal Telescopic ir galiu pasakyti,kad jis nerealus.Man labai patiko ir tiko.Aciu kas raset apie ji 4u.gif

kokios tavo blakstienos ir koki efekta jis duoda? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka sis tusas smile.gif mano blakstienas jis padaro ryskias ir ilgas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 04 14, 15:17)
kokios tavo blakstienos ir koki efekta jis duoda?  4u.gif  bigsmile.gif

Mano blakstienos tankios,bet nelabai ilgos,tai jis jas laaaaaaaabai paiilgina ir paryskina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 14, 14:36)
Mano blakstienos tankios,bet nelabai ilgos,tai jis jas laaaaaaaabai paiilgina ir paryskina wub.gif

kaip mano bigsmile.gif reikes tikrai ji griebti, girdejau be galo daug geru atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 04 14, 15:42)
kaip mano  bigsmile.gif  reikes tikrai ji griebti, girdejau be galo daug geru atsiliepimu  bigsmile.gif

Tikrai patariu,nes super dalykas 4u.gif
Atsakyti
Prisikaiciusi SM forumo nusipirkau MF calories 2000 dramatic look tusa, tai is pradziu man labai nepatiko, ispudingainedaze, bet praejus kokiam menesiui, lb puikiai pradejo dazyt, akimirksniu tankios ir ryskios blakstienos thumbup.gif thumbup.gif
taip pat isigyjau Lorealio lash architect juoda tubele, tai nieko ypatingo, gal todel, kad nesenai pradejau naudoti, gal reikia taip pat luktelti koki menesiuka ? g.gif
Atsakyti
Turiu double extension ta lb juoda nepatika....Turejau toki pat bet ne labai juoda(auksinej pakuotej) tai patiko rolleyes.gif Neusprantu kodel... g.gif
Atsakyti
Gal vienas atsparus vandeniui kitas ne,Malena?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
aš šiuo metu naudoju BOURJOIS volume glamour, tikrai esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Labukas, mano blakstienos nera labai trumpos, bet ir neilgos, taciau tiesios teisuteles, kiek tusu isbandziau, tai Lietuvoj neteko nieko man tinkancio atrasti. Taciau nuvykus i Vokietija nusipirkau ta Lorealio Double expres, kur vienas galas juodas (auksine tubele) kitas baltas ir zinokit blakstienos buvo, kaip tikrai is tos reklamos, grizus i Lt ir pabaigus vokiska lygiai toki pati nusipirkau musu Sarmoj ir ka, suds grynas, nieko jis nedaro, tik teplioja, pabandziau pasidometi kodel taip yra ir Vokietijoj viena pazistama dirba su ivairia kosmetika paaiskino, kad Vokieciai viska, tai yra sampuna, tusa, blizgesius ir t.t. gamina tiktai sau ir neveza niekur kitur, kadangi uztenka savu klientu,o va tuos kuriuos mes gaunam, perdaro kita firma, Lorealio lieka tik vardas. Tai va, draugiskai patariu,jei tikrai norit gero dalyko, uzsisakinekit internetu arba paprasykit pazistamu, kad gal kada vaziuos ir parves. mirksiukas.gif Nes skirtumas yra akivaizdus ir negaila po to ismesti pinigus i bala. Gaila, kad exportas yra toks, bet jau toks yra verysad.gif
Atsakyti