Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

taip pat isigyjau Lorealio lash architect juoda tubele, tai nieko ypatingo, gal todel, kad nesenai pradejau naudoti, gal reikia taip pat luktelti koki menesiuka ? 

as irgi sita nusipirkau, nu tikras s... doh.gif tas pats kaip is kioskelio uz 3lt

kiek bandzius esu, Bourjous patika labiausiai, tas su bordiniu dangteliu, nedziuvo labai ilgai ir kiekis didelis
Atsakyti
Matau merginos susidomėjot Loreal Telescopic tušu, nesenai jį nusipirkau ir efektas man laaabai patiko.. thumbup.gif įdėsiu trumpam kelias nuotraukytes, gal kam bus smalsu pažiūrėti kaip jis atrodo ne reklamose.. blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuikeliokas @ 2007 04 15, 15:10)
Matau merginos susidomėjot  Loreal Telescopic tušu, nesenai jį nusipirkau ir efektas man laaabai patiko.. thumbup.gif įdėsiu trumpam kelias nuotraukytes, gal kam bus smalsu pažiūrėti kaip jis atrodo ne reklamose.. blush2.gif

ech grazio tavo blakstienos bet jei naturaliai neturesi graziu blakstienu joks tusas nepadarys ju unreal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikeliokas @ 2007 04 15, 13:10)

Simpatiskos blakstienukes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikeliokas @ 2007 04 15, 14:10)
Matau merginos susidomėjot  Loreal Telescopic tušu, nesenai jį nusipirkau ir efektas man laaabai patiko.. thumbup.gif įdėsiu trumpam kelias nuotraukytes, gal kam bus smalsu pažiūrėti kaip jis atrodo ne reklamose.. blush2.gif

Aciu uz vaizdine informacija smile.gif Kai pabaigsiu turimus tusus irgi pirksiu sita.
Beje, su situ man tavo blakstienos labiau patinka nei su lorealio shocking tusu ax.gif labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Jei jau apie tusus vaizdziai, tai:

Be jokio makiazo blush2.gif :
user posted image
Su mano nemegiamu L`oreal Shocking, nes kaip matot sulipe blakstienos (nors ir is Vokietijos, bet vis tiek sh...) doh.gif :user posted image
Ir su isgirtuoju uzsieniniu L`oreal Double Extend (tik ne is Vokietijos, o is JAV) mirksiukas.gif :
user posted image
user posted image

Aisku, su Extend blakstienu nepadaugejo, bet ju neatrodo tik 5 hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 16 balandžio 2007 - 13:32
QUOTE(lialka @ 2007 04 16, 13:29)

Kaip idomu pamatyti bigsmile.gif tikrai labai didelis skirtumas matosi tarp pasidazymu sitais dviem tusais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 14, 21:26)
Gal vienas atsparus vandeniui kitas ne,Malena?

Tikrai ne schmoll.gif Pries vandeniui atsparius tusus nieko pries neturiu,moku jais naudotis ir nuvalyti lengva vakre,cia ne tame problema verysad.gif
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 15, 15:38)
ech grazio tavo blakstienos bet jei naturaliai neturesi graziu blakstienu joks tusas nepadarys ju unreal lotuliukas.gif

Visiska nesamone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 16, 14:29)

user posted image
Su mano nemegiamu L`oreal Shocking, nes kaip matot sulipe blakstienos  (nors ir is Vokietijos, bet vis tiek sh...)  doh.gif :user posted image na man tokias blakstienas padaro lancome fatale
Ir su isgirtuoju uzsieniniu L`oreal Double Extend (tik ne is Vokietijos, o is JAV)  mirksiukas.gif :
user posted image
user posted image

Aisku, su Extend blakstienu nepadaugejo, bet ju neatrodo tik 5 hihihi.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 04 16, 14:29)

user posted image
Su mano nemegiamu L`oreal Shocking, nes kaip matot sulipe blakstienos  (nors ir is Vokietijos, bet vis tiek sh...)  doh.gif :user posted image
Ir su isgirtuoju uzsieniniu L`oreal Double Extend (tik ne is Vokietijos, o is JAV)  mirksiukas.gif :
user posted image
user posted image

Hmm g.gif o man tas Shocking patiko, mano blakstienos su juo atrode thumbup.gif . Tik ilgai valytis reikejo
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 16, 18:53)
Hmm  g.gif  o man tas Shocking patiko, mano blakstienos su juo atrode  thumbup.gif . Tik ilgai valytis reikejo

mastau.gif Arba tu mokejai graziai ji uztepti, arba koks kokybiskesnis pasitaike, arba... kiekvieno zmogaus skonis kitas... gal tau graziau retos bet ilgos blakstienos? g.gif mirksiukas.gif
O valosi tai jis man puikiai! thumbup.gif As ji plaunu su vandeniu (net jokio muilo ar valiklio nereikia), sudrekinu, palaukiu, kad atmirktu ir jis tiesiog nusiima (ne nuteka, kaip kiti). Nieko netepa. Va sita savybe tai man kaip tik labai patiko. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikeliokas @ 2007 04 15, 16:10)

saunuole seniai kazkam taip reikejo padaryti smile.gif nes rezultatas labai priklauso ir nuo blakastienu tipo ! beja man sis tusas irgi labai patiko ! 9 balai !
Atsakyti