Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(Grattis @ 2007 05 06, 22:08)
Na cia ir taip aisku. Bet visvien man is avon dar nei vienas nepatiko, nes isbandzius esu tikrai nemazai... Bet cia kaip kam, juk ir nuo paciu blakstienu daug kas priklauso ax.gif

man is avono visa kosmetika yra absoliuciai bloga schmoll.gif kad ir kiek ko buvau uzsisakiusi tai nzn doh.gif viena karta sampunas buvo isejes is termino,kita karta nagu lakas absoliuti lievybe,dar kazkada vel kazkas buvo doh.gif nu zodziu,esu PRIES sia kosmetika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milenna @ 2007 05 06, 22:31)
viena karta sampunas buvo isejes is termino

kodėl negrąžinai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 05 06, 22:44)
kodėl negrąžinai? rolleyes.gif

grazinau blush2.gif bet labai nusivyliau ta kosmetika,daugiau nieko nebeperku schmoll.gif o tusas kai karta uzsisakiau,tai man akis nuo jo isbere,na jos ziauriai paraudo,niezejo,nors kiek esu isbandiusiu tusu,man to niekada nera buve doh.gif blink.gif
Atsakyti
hm g.gif
Atsakyti
mano akys jautrios, tai nuo visų tušų ašaroja, tai ne tik kad ašaroja, bet kai pasidažau visa apsiverkiu/.... tai vienintėlis kuris man iki šiol tiko visapusiškai yra Maxfactor 2000 calories bigsmile.gif nuo jo akys neašaroja, o jei netyčia ašarėlė nubėga, tai jis netepa thumbup.gif bigsmile.gif aišku esu turėjusi kurie gražesnes blakstienas padaro, bet kol kas neradau kad suderinčiau jau viską viską ax.gif
Atsakyti
Mano akys irgi paskutiniu metu pasidarė jautrios, Rimmel tušo išvis nebegaliu teptis, o su paskutiniais Maxfactor tušais geriau, ne taip ašaroja ir skauda akis unsure.gif

Beje, dėl tos pačios kokybės Lt ir užsienį: turėjau Masterpiece iš Drogo nusipirkus, tai kokybe jis buvo daug geresnis, nei Maxfactor volume and lift tušas iš De, nors atrodo šviežią nusipirkau, bet dar tik antras mėnuo eina, o jau kažko sunkokai dažo, g.gif
Atsakyti
QUOTE(milenna @ 2007 05 06, 22:31)
man is avono visa kosmetika yra absoliuciai bloga schmoll.gif  kad ir kiek ko buvau uzsisakiusi tai nzn doh.gif  viena karta sampunas buvo isejes is termino,kita karta nagu lakas absoliuti lievybe,dar kazkada vel kazkas buvo doh.gif  nu zodziu,esu PRIES sia kosmetika blink.gif

Avon tusai yra nekokie,ten net modeliai su priklijuotomis blakstienomis schmoll.gif turejau viena,tai man blakstienas lipindavo verysad.gif
Atsakyti
turejau viena tusa is avon- daze graziai, bet ,kad labai greit pasibaige verysad.gif . o kas liecia avon lupdazius -tikras " pravalas" pomidorai2.gif pinigai ismesti i bala aggressive.gif
Atsakyti
o kokios nuomones apie nauja nivea tusa? labai jau gundanciai atrodo, bet bijau rizikuoti.gal kas jau bandet, kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(choi @ 2007 05 07, 23:59)
o kokios nuomones apie nauja nivea tusa? labai jau gundanciai atrodo, bet bijau rizikuoti.gal kas jau bandet, kokie atsiliepimai? 4u.gif

nu , reklamos ju tai grazios biggrin.gif , bet is mano pazystamu rato ne viena nenaudojo schmoll.gif . kazkodel visai nepopuliarus tusas cool.gif
Atsakyti
Na va, taip gyriau Rimmel Magnif'eyes tusa, o panaudojus apie menesi jau ir trukumu islindo: pradejo teptis su gumuliukais ir dienos begyje siek tiek trupeti, nors anksciau puikiai laikydavo. Tai sitai man nepatinka. Tik suprask dabar, ar cia papuole ne itin naujas (nors tarsi ir turetu but geras, nes jis kaip ir apskritai naujiena), ar tokia jau sito tuso kokybe ax.gif
Atsakyti
lt, su nuolaida uz 7dieni nusipirkau Rimmel tusa, Volume flash ... raudona tiubele, eurovaistinei 19lt, su nuolaida uz 16lt, paemiau pati pati paskutini is lentynos galo, tai tikrai naujas biggrin.gif siandien pasidaziau ir blakstienos atrodo labai naturaliai, nesulipde ju kas iprasta naujam tusui rolleyes.gif esu patenkinta, o kaip bus toliau pasiziuresim ax.gif
Atsakyti