Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(foje @ 2007 05 09, 04:57)
Nusipirkau Loreal "Volume Shocking"ir nusivyliau-absoliuciai jokio volume,tik plonas padaro ir sulipina.Siaip Lorealio tusai visai patikdavo is pigesniu,bet sitas tikrai nekoks.Teks vel pirkti pamegtaji Boujours "Volume Glamour".Is storinanciu jis pats geriausias,nes ilginanciu nemegstu:)

drinks_cheers.gif Man to tuso sukytes tai schmoll.gif Jos, matyt, ir kaltos del to lipinimo (bent as tai nemoku jomis naudotis). Tik man gaila ta tusa mest lauk, kai neseniai nusipirkau, tai as pasiemiau sepeteli is kito tuso... Va tada tai normaliai padaze ir nesulipino blakstienu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 09 gegužės 2007 - 17:03
Lialka,gera ideja davei,reiks ir man kita sepeteli pasiimti:))
Atsakyti
mano megiamiausi - L'oreal double extension ir Maxfactor calorie 2000
Atsakyti
O kokie atsiliepimai butu apie Gosh tusus, jei kuri bandet? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Super tema, labai aktuali. thumbup.gif
I menesi perku po pora tusu turbut, nes jau pusmetis, kaip nerandu tinkamo. Tiesa sakant pora metu, kaip idealaus ner, kai iseme is apyvartos maybelline toki viena. Siuo metu dazausi taip:
Lorealio dvipusio (to senojo) naudoju balta dali. Ant virsaus tepu nivea kazkuri is naujesniu (pries pusantro men, sake naujausias).Jis labai skystas, bet nesulipina. O jei noriu israiskingesniu blakstienu, tada ant virsaus dar tepu naujo lorealio dvipusio ( to, kur su sukytem) juoda , bet su kitu sepeteliu, nes tos sukos, tai..
Gryniausia nesamone, bet nieko geriau nesugalvoju. Kazkas minejo cia, kad teleskopic (ar pan.) geras, tai kita savaite eisiu pirkt sito. Gaila ir pinigu ismestu i bala, ir laiko kasryt, kol visais trim issidazau. Gal kas turit panasiu problemu?
Atsakyti
nu , turiu jau avon tusa super full- thumbup.gif . likau patenkinta, nesusiduriau su jokiu sunkumu dazantis sukytemis,ir naturaliai padazo, ir nusiplauna gerai. ziuresim kas bus toliau...
Atsakyti
O kiek pas mus kainuoja Lancome Hypnose? ax.gif Prisiskaiciau geru atsiliepimu ir labai jau norisi.... biggrin.gif Idomu, kiek sutaupyciau perkant ji "duty free" pardej??? g.gif
Atsakyti
o gal kam teko naudoti the body shop tusa ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2007 05 10, 17:53)
I menesi perku po pora tusu turbut, nes jau pusmetis, kaip nerandu tinkamo. Tiesa sakant pora metu, kaip idealaus ner, kai iseme is apyvartos maybelline toki viena. Siuo metu dazausi taip:
Lorealio dvipusio (to senojo) naudoju balta dali. Ant virsaus tepu nivea kazkuri is naujesniu (pries pusantro men, sake naujausias).Jis labai skystas, bet nesulipina. O jei noriu israiskingesniu blakstienu, tada ant virsaus dar tepu naujo lorealio dvipusio ( to, kur su sukytem) juoda , bet su kitu sepeteliu, nes tos sukos, tai..
Gryniausia nesamone, bet nieko geriau nesugalvoju. Kazkas minejo cia, kad teleskopic (ar pan.) geras, tai kita savaite eisiu pirkt sito. Gaila ir pinigu ismestu i bala, ir laiko kasryt, kol visais trim issidazau. Gal kas turit panasiu problemu?

Kokio efekto nori? kokios blakstienos?

Man pvz. L'oreal Telescopic nepatinka, lipina labai, turiu paskui su šukutėm iššukuot doh.gif Arba nemoku elgtis su tokiu šepetėliu
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 05 11, 14:43)
Kokio efekto nori? kokios blakstienos?

Man pvz. L'oreal Telescopic nepatinka, lipina labai, turiu paskui su šukutėm iššukuot  doh.gif  Arba nemoku elgtis su tokiu šepetėliu

tas sukutes reikia gliai labai i blakstienas kisti..... ir vis braukti braukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 05 11, 15:28)
tas sukutes reikia gliai labai i blakstienas kisti..... ir vis braukti braukti biggrin.gif

bet kad tos šukutės, pats tas šėrelis labai labai trumpas, ir atrodo, kad visą aš jį ir sukišu į blakstienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2007 05 11, 11:04)
O kiek pas mus kainuoja Lancome Hypnose?  ax.gif  Prisiskaiciau geru atsiliepimu ir labai jau norisi.... biggrin.gif  Idomu, kiek sutaupyciau perkant ji "duty free" pardej???  g.gif

kristianoje 89lt o sarmose brangiau. kiek duty kainuoja nzn bet pati nusipirkau lt lancome fatale patiko tai db nusipirksiu duty
Papildyta:
QUOTE(busimablondine @ 2007 05 10, 17:53)

na as taip pat sunkaia man patinkanti tusa kadangi megstu tokias itin ryskias blakstienas na bet labai neblogi yra lancome hypnose arba fatale tusai o taip pat ir bourjois
Atsakyti