Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(Jacobs @ 2007 05 07, 22:55)
turejau viena tusa is avon- daze graziai, bet ,kad labai greit pasibaige verysad.gif . o kas liecia avon lupdazius -tikras " pravalas"  pomidorai2.gif pinigai ismesti i bala aggressive.gif

na,del lupdazhiu tai sutinku-realybej spalwos wisai neatitinka katalogo spalvu,beto labai dziovina ir sausina lupas.O kas del tusu man asmenishkai "superfull"-vienas ish geriausiu tushu,apsoliuciai nesulipina blakstienu.tik reikia igusti juo naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Loreal "Volume Shocking"ir nusivyliau-absoliuciai jokio volume,tik plonas padaro ir sulipina.Siaip Lorealio tusai visai patikdavo is pigesniu,bet sitas tikrai nekoks.Teks vel pirkti pamegtaji Boujours "Volume Glamour".Is storinanciu jis pats geriausias,nes ilginanciu nemegstu:)
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 05 09, 04:57)
Nusipirkau Loreal "Volume Shocking"ir nusivyliau-absoliuciai jokio volume,tik plonas padaro ir sulipina.Siaip Lorealio tusai visai patikdavo is pigesniu,bet sitas tikrai nekoks.Teks vel pirkti pamegtaji Boujours "Volume Glamour".Is storinanciu jis pats geriausias,nes ilginanciu nemegstu:)

Norėjau labai juodo tušo, tai nusipirkau Volume Glamour Ultra Black, bet jau taip natūraliai padažo, kad nesuprantu, kame tas "volume" blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 05 09, 09:23)
Norėjau labai juodo tušo, tai nusipirkau Volume Glamour Ultra Black, bet jau taip natūraliai padažo, kad nesuprantu, kame tas "volume"  blink.gif  unsure.gif

turbut sviezias papuole, po poros savaiciu turetu pradeti dazyti "riebiau", bet labai didelio efekto man jis nepadare (tiesa, turejau ta senesni volume glamour, bet manau jie vis tiek nedaug kuo skiriasi) ax.gif
Atsakyti
As dabar turiu maybelline lash stylist, is pradziu jis man patiko, bet dabar nebe, pastebejau kad ryte pasidazius graziai uzriecia ir issukuoja blakstienas, bet dienai begant jos kazkaip issitiesina ir truputi sulimpa, antroj dienos pusej jau visai negraziai atrodo...
Noriu pirkt nauja tusa ir nesugalvoju koki. Galvojau apie Volume glamour, bet va cia perskaiciau atsiliepimu, kad padazo naturaliai ir neilgina... As noriu tokio tuso kuris padarytu blakstienas labai ryskias, kuris ir storintu jas ir ilgintu ir uzriestu... Daug noriu? rolleyes.gif Nu man Lorealio lash architect kaip ir padarydavo visa sita... bet taip ilgai vien ji pirkdavau kad noris kazka kita pabandyt... Be to su juo istempti galima tik menesi, isvis, idealus jis buna pirmas dvi savaites, po to pradeda tirsteti....
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 09, 11:02)
turbut sviezias papuole, po poros savaiciu turetu pradeti dazyti "riebiau", bet labai didelio efekto man jis nepadare (tiesa, turejau ta senesni volume glamour, bet manau jie vis tiek nedaug kuo skiriasi) ax.gif

Tai aš turėjau ir tą seną - irgi nepatiko. Bet vis tiek lipau ant grėblio antrą kartą biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 05 09, 10:23)
Norėjau labai juodo tušo, tai nusipirkau Volume Glamour Ultra Black, bet jau taip natūraliai padažo, kad nesuprantu, kame tas "volume"  blink.gif  unsure.gif

Aš irgi nusipirkau. Kadangi ir senasis varintas man labai tiko ir patiko, tai gal ir šis nenuvils. rolleyes.gif Tiesa, aš mėgstu natūralias, nelėliškas blakstienas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 09, 11:19)
As dabar turiu maybelline lash stylist, is pradziu jis man patiko, bet dabar nebe, pastebejau kad ryte pasidazius graziai uzriecia ir issukuoja blakstienas, bet dienai begant jos kazkaip issitiesina ir truputi sulimpa, antroj dienos pusej jau visai negraziai atrodo...
Noriu pirkt nauja tusa ir nesugalvoju koki. Galvojau apie Volume glamour, bet va cia perskaiciau atsiliepimu, kad padazo naturaliai ir neilgina... As noriu tokio tuso kuris padarytu blakstienas labai ryskias, kuris ir storintu jas ir ilgintu ir uzriestu... Daug noriu?  rolleyes.gif Nu man Lorealio lash architect kaip ir padarydavo visa sita... bet taip ilgai vien ji pirkdavau kad noris kazka kita pabandyt... Be to su juo istempti galima tik menesi, isvis, idealus jis buna pirmas dvi savaites, po to pradeda tirsteti....

isbandyk Mary Kay tusa ir gausi rezultata toki koki nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuce @ 2007 05 09, 12:09)
isbandyk Mary Kay tusa ir gausi rezultata toki koki nori mirksiukas.gif

O kur toki isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 09, 13:25)
O kur toki isigyt?

Čia platinama kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 09, 14:29)
Čia platinama kosmetika  mirksiukas.gif