Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 09, 13:38)

siaip pabandyk kad ir kristianos puslapy paskaitinet pvz prie tusu, esu tikrai maciusi, kad prie kai kuriu raso, kad tinka jautrioms akims ir kontaktiniu lesiu nesiotojoms mirksiukas.gif

Ar tik ne YSL turi jautrioms akims g.gif
Atsakyti
Monikute, ACIU. o koks jo sepetelis, ne silikoninis ar koks jis ten? lotuliukas.gif noreciau tokio blush2.gif
Atsakyti
dabar naudoju "clinque" thumbup.gif
Atsakyti
nesusilaikiau, nusipirkau sivakar YSL naujausia tusa "Everlong". Ryt isbandysiu ir parasysiu atsiliepimus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 03 09, 21:52)
nesusilaikiau, nusipirkau sivakar YSL naujausia tusa "Everlong". Ryt isbandysiu ir parasysiu atsiliepimus tongue.gif

Laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 03 09, 16:47)
Monikute, ACIU. o koks jo sepetelis, ne silikoninis ar koks jis ten?  lotuliukas.gif noreciau tokio  blush2.gif

Ne, jo šepetėlis ne silikoninis. Bet pats tušas tikrai geras jei nori įspūdingų blakstienų ir kaina tikrai gera apie 36 lt., be to šiandien buvau sarmoj ir mačiau, kad Lorealio kosmetikai taikomos 20 % nuolaidos.
O aš šiandien nusipirkau MaxFactor Masterpiece. Konsultantė rekomendavo ir nutariau pabandyti. Maxfactor tušams irgi 20 % nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 10, 02:06)

Rasau nusivylusi ir besikeikdama verysad.gif sudas tas everlong YSL tusas. Tas tankinantis faux cils zymiai geresnis. Kad su everlong isgauti ryskias blakstienas reikia dazyti kokius 4 kartus! ir jis nei ilgina nei tankina. Vienintelis jo pliusas - neblogas sepetelis, kuris nesulipdo blakstienu. sunaudojus, daugiau tikrai nepirksiu sio tuso. Zodziu, su juo daziausi puse valandos o rezultatas nekoks. nors mano blakstienos pacios ilgos, tai su tuo tankinanciu pasidazydavau per 10 minusiu ir atrodydavo ciki, o su situos tiek terliojausi ir sudas. nu zodziu, nusivyliau
Atsakyti
Vakar nusipirkau Lorealio tušą Double Extension, šiandien pasidažiau tai oho kokios ryškios ir ilgos blakstienos thumbup.gif man jis labai patiko, nors šiaip tai nemėgstu dviejų galų tušų, bet šitas tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 03 10, 16:12)
Vakar nusipirkau Lorealio tušą Double Extension, šiandien pasidažiau tai oho kokios ryškios ir ilgos blakstienos  thumbup.gif man jis labai patiko, nors šiaip tai nemėgstu dviejų galų tušų, bet šitas tai tikrai  thumbup.gif

Sitas tusas tikrai fainas, turejau ji pora sykiu, bet pastebejau viena minusa, jis ziauriai grait isdziusta doh.gif gal per menesi. Siaip tusus Maxfaktor naudodavau apie 3-4 menesius, o sita gal pusantro menesio, kol neiskenciau ir nusipirkau Isadora dvipusi. Jau koks sitas fainas wub.gif bet Lietuvoj IsaDoros stende jo nemaciau, tai, kai baigsiu teks kazko naujo ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 03 10, 14:01)
Rasau nusivylusi ir besikeikdama verysad.gif  sudas tas everlong YSL tusas. Tas tankinantis faux cils zymiai geresnis. Kad su everlong isgauti ryskias blakstienas reikia dazyti kokius 4 kartus! ir jis nei ilgina nei tankina. Vienintelis jo pliusas - neblogas sepetelis, kuris nesulipdo blakstienu. sunaudojus, daugiau tikrai nepirksiu sio tuso. Zodziu, su juo daziausi puse valandos o rezultatas nekoks. nors mano blakstienos pacios ilgos, tai su tuo tankinanciu pasidazydavau per 10 minusiu ir atrodydavo ciki, o su situos tiek terliojausi ir sudas. nu zodziu, nusivyliau

Gaila, kad nepatiko verysad.gif Gal reikejo isbandyt parduotuvej pries perkant. As tai dziaugiuosi dabar, kad nenusipirkau ax.gif Nors negrazu is mano puses blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 kovo 2007 - 21:45
QUOTE(baste @ 2007 03 10, 15:12)
Vakar nusipirkau Lorealio tušą Double Extension, šiandien pasidažiau tai oho kokios ryškios ir ilgos blakstienos  thumbup.gif man jis labai patiko, nors šiaip tai nemėgstu dviejų galų tušų, bet šitas tai tikrai  thumbup.gif

Man šitas pats pačiausias, bent jau kol kas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 10, 21:44)
Gaila, kad nepatiko verysad.gif  Gal reikejo isbandyt parduotuvej pries perkant. As tai dziaugiuosi dabar, kad nenusipirkau  ax.gif  Nors negrazu  is mano puses blush2.gif

Ai, kazkaip niekada parduotuveje nebandau tusu...tikrai nepirk, nepatariu
Atsakyti