na as abejoju ar verta su naujagimiu vaziuoti i Dubingius.
Sveiki,
I Carita tures gyd ateiti is poliklinikos, dar tas guzas krutineje, bet koks skersvejis ir bedu tures. Orus neaiskius pranesa. Manyciau tegul vietoje apsitrina bent pora savaiciu, susitvarko mityba, miegas, biolaukai.
As taip drasiai viena su vaiku nevaziuociau
kad ir kokia ten butu gera civilizacija. O ir varduka reikia iforminti, pasalpas. o gal jau dokumentuotas vaikinas?
Ir pas darbdavi neuzilgo reikia keliauti? a ne? na gal as ir neteisi.
balionai is manes
Ok, tai galim ingsiuot šiandien, tik parašykit kada ir kur susitinkam?
QUOTE(olilove @ 2007 06 22, 13:04)
Ok, tai galim ingsiuot šiandien, tik parašykit kada ir kur susitinkam?
Aš tau skambtelsiu į darbo pabaigą
Papildyta:
QUOTE(irina @ 2007 06 22, 11:56)
Sveiki,
I Carita tures gyd ateiti is poliklinikos, dar tas guzas krutineje, bet koks skersvejis ir bedu tures. Orus neaiskius pranesa. Manyciau tegul vietoje apsitrina bent pora savaiciu, susitvarko mityba, miegas, biolaukai.
As taip drasiai viena su vaiku nevaziuociau
kad ir kokia ten butu gera civilizacija. O ir varduka reikia iforminti, pasalpas. o gal jau dokumentuotas vaikinas?
Ir pas darbdavi neuzilgo reikia keliauti? a ne? na gal as ir neteisi.
balionai is manes 
Nu vaikiukas tai mažas, bet aš manau, kad Astai aplinką pakeistu nors vienas dienai būtų neprošal, po visų tų stresų, išgyvenimų. Prasibalškutų, užsimirštų, su kitomis mamomis susibendrautų, morališkai atsigautų. Nes manau, mamos moralinė sveikata nemažiau svarbi negu fizinė. O popierius tai spės susitvarkyti, vis tiek 1-dienį niekas nedirba.
Buvome su Olilove Carite, sutiko mus l. maloniai, tik vat bėda, Astą buvo nuo kambariuko raktą pasiėmusi su savimi, o atsarginio darbuotojos nerado. ( o Astos prašyti rakto - staigmena nesigaus), tai mes tada Astos kambariuko duris papuošėme, pakabinome tokį medžiaginį žaismingą kluoną gal 1 metrų ilgio (toks lavinamasis kilimėlis) ir aplink jį prikabinome balionų, labai gražiai tikrai atrodo 
Laukiame grįžtan Astos.
Ačiū Olilove už kelionę
Laukiame grįžtan Astos.
Ačiū Olilove už kelionę
Sveikutes
Na štai kaip atrodo Astos ir Deividuko kambario durys
Tikiuosi jie abu apsidžiaugs...
Ačiū Jums visoms už gerumą

oi, mergaitės kaip fainai padarėte. Labai graži staigmena
QUOTE(olilove @ 2007 06 22, 19:41)
Sveikutes
Olilove, šaunuolė
O gal reiketu kita savaitele suorganizuot aplankynas su torciuku , kad mamytei butu linksmiau ? Kas prisijungtu ?
Asta jau Carite su mažiuku, vakar išrašė. Asta jaučiasi gerai, jau vakar krūtys susitvarkė, nebuvo jokio gūzelio, mažiukas irgi sveikas, išrašant svėrė 2780 g., ūgis 50 cm., ją parvežė Caritas. Asta dekoja visoms mamos, labai dėkoja už staigmeną.
Asta prašė, gal kuri mama turėtų atiduoti, liemenėlė maitinančiai mamai ar apskritai leimenėlių 3 dydžio, nes jos turėtos per mažos, nes dabar maitina leliuką, tai reik didesnių.
Papildyta:
Renx, būtinai, tai neaišku su tais Dubingiais, ar ryt ar antradienį važiuoja, ryt sakė tiksliai pasakys, tada galėsime suorganizuoti nuėjimą
Asta prašė, gal kuri mama turėtų atiduoti, liemenėlė maitinančiai mamai ar apskritai leimenėlių 3 dydžio, nes jos turėtos per mažos, nes dabar maitina leliuką, tai reik didesnių.
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2007 06 23, 11:58)
O gal reiketu kita savaitele suorganizuot aplankynas su torciuku , kad mamytei butu linksmiau ? Kas prisijungtu ?
Renx, būtinai, tai neaišku su tais Dubingiais, ar ryt ar antradienį važiuoja, ryt sakė tiksliai pasakys, tada galėsime suorganizuoti nuėjimą
QUOTE(AsJa @ 2007 06 24, 15:07)
Asta jau Carite su mažiuku, vakar išrašė. Asta jaučiasi gerai, jau vakar krūtys susitvarkė, nebuvo jokio gūzelio, mažiukas irgi sveikas, išrašant svėrė 2780 g., ūgis 50 cm., ją parvežė Caritas. Asta dekoja visoms mamos, labai dėkoja už staigmeną.
Papildyta:
Papildyta:
O trečias dydis, tai čia maždaug koks? Aš rasčiau kelias 34 C-D dydžio, gal tiktų?
Ar kas nors iš namiškių jos matė mažiuką jau ar ne?
Aš vis tikiuosi, kad močiutei širdis atlėgs, kai anūką pamatys
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 24, 16:19)
O trečias dydis, tai čia maždaug koks? Aš rasčiau kelias 34 C-D dydžio, gal tiktų?
Nu kad aš irgi nelabai įsivaizduoju, koks tas 3-čias dydis
O iš namiškių kol kas dar niekas nematė mažiuko