Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(monikucia @ 2007 06 16, 00:46)
pasiruosus dalintis ka turiu  4u.gif  Turiu kalna drabuzeliu, turiu buteliuku, aisku soskes gal pakeisti reiktu, turiu ir mishinuku nereikalingu, arbateliu kuriu negerem ir negersim,  nu jei ilgiau pagalvociau, tai tikrai daug ko prikaupus turiu, turiu atlikusiu mazu pampersu,  tik jie didesnio dydzio 3, 4... Nu zodziu, jei butu aisku ko reikia, butu paprasciau, taip tai visus namus ishnesht gali smile.gif O kur Asta dabar apsistojus ? Kur tas Carite ? Nelabai zinau..  Kada vaziuosit ? Bet kazkaip, taip liudna kai pagalvoji, kazkoki net nepatoguma jausciau man atrodo nuvaziavus, mol kazkokia geradare..  blush2.gif  o kaip ji reaguoja i jus ? na i visa sia pagalba ir pan. Zodziu turit nauja sajungininke, tik rasykit, ko reikia.. suprantu, kad visko, tai gal man koki sarasa padaryt, ka as nereikalingo turiu..

na, nereikia taip galvoti - geradare ir pan. Visa tai, kas cia daroma, nereikalauja pompastisku ir skambiu fraziu. Viskas yra zymiai paprasciau. Yra zmones, tame tarpe ir Asta, kuriems siuo metu sunku (finansiskai, dvasiskai ir pan.). Ir yra zmoniu, kurie gali ir nori istiesti pagalbos ranka. Smagu, kad jungiesi prie musu!
Nepatoguma? Hm... Jeigu save vainikuosi laurais uz tai ka darai, tai galima ne tik nepatoguma pajausti, bet ir zvaigzdziu liga susirgti. Tiesiog i viska rekomenduotina zvelgti paprasciau. Tai tik pagalba toms, kam jos reikia. Viskas ka gali is to gauti tu - tai vidine dvasine ramybe, zinant, kad ir tu prisidejai prie kazkieno ramesnio miego sianakt ar nuotaikos pagerinimo ir pan. Kalbu ne tik apie materialius dalykus. Jau turbut supratai, kad Astai, kaip ir kai kurioms kitoms mamoms, labiau reikia palaikymo, padrasinimo, kitaip tariant, to, kuo galima patiketi ir pasitiketi, kas tikrai nuosirdziai uz ja dziaugiasi ir pergyvena, galvoja, aplanko, isklauso, pataria.
Manau, kad Asta i mus reaguoja lygiai taip pat - paprastai ir dziaugsmingai. AsJa dazniausiai su ja bendrauja, gal ji ir papasakos. Bet gali buti tikra, viskas, kas cia yra - tai paprastas zmogiskumas. Noras padeti ir drasa paprasyti pagalbos.
--
Del daikteliu. Renax sake, kad rubeliu ir kudikio daikteliu (buteliuku ir t.t.) mamai Astai jau tikrai uztenka. Sauskelniu per mazai niekada nebuna. Kiti stambus daiktai jau yra: lovele, vystymo staliukas, vezimas... Tai is savo puses galiu pasakyti, kad turbut niekada nebus per mazai higienos reikmenu (sampuniuku, muiliuku ir t.t.), sauskelniu ir zaisliuku. Jeigu ka, Renax arba AsJa issamiau parasys.
Siuo metu mama Asta yra ligonineje, is jos vaziuos i Carito vaiko ir motinos globos namus. Paciame centre. Jeigu nori aplankyti sita mamyte, gali juk jungtis prie bet kurios is musu, kuri vaziuos pas ja. As birzelio pab.- liepos pr. lankysiu. KAzkada mamos ruosiasi puosti jai kambari arba kazkaip graziai pasveikinti su mazulio gimimu - prasau, prisidek!
Papildyta:
Sarasa padaryk, jei daug ten kazko turi, vis vien anksciau ar veliau atsiras naujieji seimininkai tavo daikteliams. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 06 15, 20:53)
Daina man sakė, kad Danius jau dirba, nebent darbo gafikas netinka. O Eveliną galima leisti į savaitinį daželį, tik kažin ar Daina sutiks.
Turim gerą naujieną Dainai: viena foumietė pasiūlė papuošti Dainą - padayti makiažą išleistuvėms, kad Danius galėtų didžiuotis gražia mama. Gal dar reiktų nusivesti Dainą į kipyklą plaukus sutvakyt, nes ji visa pražilus...

Dėl savaitinio darželio Daina tikrai nesutiks. Kai kalbėjau su ja paskutinį kartą, supratau, kad Danius dar tik ieškosi darbo ir ji norėtų, kad jo grafikas bent minimaliai sutaptų su jos, kad galėtų Eveliną nuvesti ir parvesti iš darželio. Esu pasiruošus Dainą nuvežti kur reikia. Dėl kirpėjos, tai galėčiau susitarti su savaja, labai fainai dažo, kerpa; turi savo saloną Pilaitėje, tik kainos aišku ne "papigiaiskos" verysad.gif Manau, tai būtų gerai padaryti prieš pat išleistuves. Savaitės bėgyje pasiskambinsiu Dainai ir konkrečiai susižinosiu kada Daniaus išleistuvės ir tada duosiu žinot. Nes kai kalbėjau su juo tai dar buvo tik sprendžiamas klausimas dėl išleistuvių datos, tiksliai nebuvo dar aišku.

AsJa, labai ačiū tau...Lauksiu sms wub.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Tai štai, gavau iš Ritos atviruką (gaila, kad niekaip neišėjo asmeniškai susitikti...netikėtai savaitgalis tapo labai intensyvus...), tai dabar tiesiog reikia laukti kada atsiras lelius
Atsakyti
Asta dar ligoninėje. Tas aparats kur tonusus matuoja (neatsimenu, kaip vadinasi doh.gif ), tai rodo, kad Astai yra sarėmiai, bet ji sako, kad jokių skausmų nejaučia ir gydytojai stebisi. Astai gimdymo terminas numatytas 06-20, tai gydytoaji sakė kad lauks šios datos ir tada žiūrės. Sakė, jau pavargo nuo ligoninės ir nuo baimių, nori, kad viskas greičiau baigtųsi. Kol kas tokios naujienos.
Atsakyti
O aš buvau Carite, nunešiau atviruką, kad į Astos kambarį padėtų, dar visokių niekučių ir t.t.
Oj laukiam laukiam ,mes leliuko laukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti kam reiktu drabuziu suaugusiems ir vaikisku? Jei galit pametekit i a.z. kontaktus? turiu keleta pazystamu kur turi daug drabuziu, nenesioja o simesti gaila, juk dar kam nors pravers...
Atsakyti
Mergytės, jau turime DEIVIDUKĄ thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif wub.gif Asta šiandien ryte apie 8 val. pagimdė berniuką 2.gif . Gimdymas praėjo gana greitai (apie 7 val. buvo gimdykloje ir po valandos maždaug pagimdė) ir be komplikacijų. Asta ir Deividas jaučiasi gerai jau abudu palatoje. Deividas valgo mamos pienelį.
Kai bus daugiau naujienų parašysiu, nenorėjau aš labai jos trukdyti.

Bagdoncikas, Olilove, gal tada ryt iki Carito pavažiuojam, papuošime Astos kambarį. Gal dar kurį mam prisijungtų?
Atsakyti
Fantastika taip greit 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Šaunuolė Asta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 06 20, 14:56)
Mergytės, jau turime DEIVIDUKĄ thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif clap_1.gif wub.gif  Asta šiandien ryte apie 8 val. pagimdė berniuką 2.gif  . Gimdymas praėjo gana greitai (apie 7 val. buvo gimdykloje ir po valandos maždaug pagimdė) ir be komplikacijų. Asta ir Deividas jaučiasi gerai jau abudu palatoje. Deividas valgo mamos pienelį.
Kai bus daugiau naujienų parašysiu, nenorėjau aš labai jos trukdyti.

Bagdoncikas, Olilove, gal tada ryt iki Carito pavažiuojam, papuošime Astos kambarį. Gal dar kurį mam prisijungtų?

yahoo.gif assa.gif 2.gif 2.gif
Sveikinimai!!!
Atsakyti
OI, kaip fainai wub.gif
Atsakyti
Oj, kad pas mane ryt nera aukles, tik penktadieni..O gal penktadieni? Juk ja vistiek tik, jei ir israsys, tai apie pietus...
Dieve, kaip faina yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 20, 20:56)
Oj, kad pas mane ryt nera aukles, tik penktadieni..O gal penktadieni? Juk ja vistiek tik, jei ir israsys, tai apie pietus...
Dieve, kaip faina yahoo.gif

Nu kad aš tik vakare galiu doh.gif neturiu su kuom mažiaus dieną palikti doh.gif Aš dar Astai ryt paskambinsiu, paklausiu kada ją išrašo.
Atsakyti