Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(AsJa @ 2007 06 20, 21:47)
Nu kad aš tik vakare galiu doh.gif neturiu su kuom mažiaus dieną palikti doh.gif Aš dar Astai ryt paskambinsiu, paklausiu kada ją išrašo.

tai su mazhium vaziuok, kokios problemos bigsmile.gif ne toks jis jau pas tave ir mazhas. ten gi vaiku irgi yra panashaus amziaus smile.gif

deividukui valio thumbup.gif
Atsakyti
Valioooooo 4u.gif SVEIKINIMAI 4u.gif
AsJa, aš ryt prisijungiu,bet galiu tik po darbo, ar tinka?Ryt ryte dar parašysiu į až, arba per pietus pasuksiu tau ir sutarsim, kas kaip biggrin.gif

Je tau, net ašara nuriedėjo iš to džiaugsmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 06 20, 22:45)
Valioooooo 4u.gif  SVEIKINIMAI 4u.gif
AsJa, aš ryt prisijungiu,bet galiu tik po darbo, ar tinka?Ryt ryte dar parašysiu į až, arba per pietus pasuksiu tau ir sutarsim, kas kaip biggrin.gif

Je tau, net ašara nuriedėjo iš to džiaugsmo wub.gif

Lieku ant ledo angel_sadangel.gif
Bendrai, AsJa, parašyk ryt sms, kada planuosite važiuoti - atsistūmsiu su vežimu tongue.gif
Atsakyti
Bagdončikai, ką reiškia ant ledo? g.gif Ir kam stūmtis su vežimu, jei galiu ir tave, ir vežimą paimti iš kur reikės? mirksiukas.gif

Saldaus miegučio visom, ryt susirašysim ir viską aptarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 06 20, 23:44)
Bagdončikai, ką reiškia ant ledo? g.gif  Ir kam stūmtis su vežimu, jei galiu ir tave, ir vežimą paimti iš kur reikės? mirksiukas.gif

Saldaus miegučio visom, ryt susirašysim ir viską aptarsim mirksiukas.gif

Ačiū, olilove, bet aš visai netoli gyvenu, tai ir prasieisiu. Man didžiausia kliūtis buvo ne atstumas, o pats mano lelius..Bet namanau, kad butu kokiu problemu - ji pas mane varle keliauninke thumbup.gif
Tai susirašom ir pasimatom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės
Dveividukas naktį nelabai mami davė miegoti doh.gif Tai va sakmbinau Astai - Ryt dar neišrašo, sakė vaikas per mažo ūgio ir svorio unsure.gif (svoris apie 2.700 Kg), tai gydytojai liepė dažnai matintinti, kad lelius svorio priaugtų.
Tai va įtariu, kad gal išrašys tik po savaitgalio ir po švenčių g.gif
Tai nežinau mergytės, gal vis tiek šiandien važiuojam? Aš galiu vakare, laisva nuo 18 val., tai kol iki Carito nuvažiuosiu bus 18,30, bet gal pavyktų anksčiau. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 06 21, 10:35)
Sveikutės
Dveividukas naktį nelabai mami davė miegoti doh.gif Tai va sakmbinau Astai - Ryt dar neišrašo, sakė vaikas per mažo ūgio ir svorio unsure.gif  (svoris apie 2.700 Kg), tai gydytojai liepė dažnai matintinti, kad lelius svorio priaugtų.
Tai nežinau mergytės, gal vis tiek šiandien važiuojam? Aš galiu vakare, laisva nuo 18 val., tai kol iki Carito nuvažiuosiu bus 18,30, bet gal pavyktų anksčiau. Ką manot?

Mamytes,
duokite Astai patarimu del maitinimo, nes pirmosios dienos buna skausmingos, kad ji neissigastu jeigu kas. reikia daug gerti, bet ir neperdaug, kad neuzsistovetu pienukas. na patarimu perdaug nebuna, a ne ? nes man buvo liudna su situo reikalu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 06 21, 11:35)
Sveikutės
Dveividukas naktį nelabai mami davė miegoti doh.gif Tai va sakmbinau Astai - Ryt dar neišrašo, sakė vaikas per mažo ūgio ir svorio unsure.gif  (svoris apie 2.700 Kg), tai gydytojai liepė dažnai matintinti, kad lelius svorio priaugtų.

Man tiktų toks laikas. Tik pagalvojau, jei balionus kabinsim, jie per 3 dienas "susitrauks" g.gif Bet jau kaip nuspręsit taip ir bus. AsJa, jei tave reikėtų pasiimti parašyk man tik kada ir iš kur - prigriebsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 06 21, 13:17)
Man tiktų toks laikas. Tik pagalvojau, jei balionus kabinsim, jie per 3 dienas "susitrauks" g.gif  Bet jau kaip nuspręsit taip ir bus. AsJa, jei tave reikėtų pasiimti parašyk man tik kada ir iš kur - prigriebsiu. mirksiukas.gif

Nu aš irgi api tai pagalvojau, kad balionai gali susitraukti, bet jeigu Astą sugalvotų išleisti savaitgalį ar galėsite? Savaitgalį aš išvažiuoju verysad.gif tai vat nežinau mergytės ir ką daryt, gal ryt tada?
Atsakyti
Tai va apsitarėme ir lauksime rytdienos, gal Astai ryt ką nors konkrečiau gydytojai pasakys.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Skambinau Astai, sakė mažiukas miega ir miega ir naktį Astai davė meigoti. Lelius svorio priaugo normaliai, tai sakė, ryt kaip jau ir išrašys. Tik Astai guziukas krutyje susidarė unsure.gif bet gydytojai sakė apžiūrės, pamasažuos, kad tik kokio mastito nebūtų. Dar Asta su Caritu pirmadienį išvažiuoja į Dubingius, tegul važiuoja - pailsės, atsigaus.
Tai mergytės, šiandien einam puošti Astos kambarėlio balionais?
Atsakyti