Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

QUOTE(nebezinau:) @ 2010 12 20, 23:03)
Sveikos 4u.gif
klausimukas toms, kurios atidėliojo mėnesines su KT, ar vieną mėnesį nedarius pertraukos (t.y. nesusirgus mėnesinėm) kitą mėnesį nebūna jos gausesnės? g.gif

kitą mėnesį turėsiu operaciją.. nesinori susirgti mmm, bet mąstau ar dar kitą mėnesį nebus gausios jos..  unsure.gif

Na aš nelinkus labai žaisti su savo mėnesinėmis ir jų atidėjinėt. bet sykį teko (kažkaip per romantišką savaitgalį tikrai nesinorėjo turėti pačių baisiausių savo dienų blush2.gif ) ne ir kitą mėnesį tikrai neteko gausiau kraujuot. Viskas kaip ir visada buvo thumbup.gif
Atsakyti
gal galit padet
as negeriu KT, bet menesines turi prasidet 1-4d begyje.
As noriu jas atitolinti bent 4 dienom?
jei siandien isgerciau KT ir taip toliau tas 4d, jos turetu man neprasidet? 4u.gif
P.s (zinau kad kenkiu savo sveikatai , bet sikart taip reik rolleyes.gif )
Atsakyti
labas vakaras as su tokiu klausimu, per durna galva dabar blustu doh.gif
praeita pirmadieni baigiau pakuote kita turejau pradet si antradieni, bet nezinau kaip man kazkas susisviete, kad as jas isgeriau praeita antradieni isivaizdavus kad jau praejo ta savaites pertrauka, kaip ir viskas gerai jokiu blogumu tai iki siandien net nesusipratau kad as jas isgeriau nepadarius pertraukos doh.gif gal ir dar dabar nebuciau to supratus jei ne rudos isskyros prasidejusios siandien, na kaip per mmm unsure.gif gal kam buvo taip ar cia labai blogai unsure.gif
Atsakyti
Ar labai blogai tas pertraukos nedarymas? Nusimato atostogos per mm. Šiaip man jos visai nėra skausmingos, gerai per jas jaučiuosi. Tik maudynių norėčiau... ax.gif tai galvoju, dėl to nedaryti pertraukos gal...
Atsakyti
Sveikos motereles 4u.gif
Niekada savo gyvenime negerusi jokiu tableciu, tad pasakykit ka reiskia KT, kuri gal kas atntra tai paminit blush2.gif Atsilikusi esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2011 03 15, 15:46)
Sveikos motereles 4u.gif
Niekada savo gyvenime negerusi jokiu tableciu, tad pasakykit ka reiskia KT, kuri gal kas atntra tai paminit  blush2.gif Atsilikusi esu  ax.gif

KT - kontraceptinės tabletės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 03 15, 16:52)
KT - kontraceptinės tabletės  4u.gif

a-a-a blush2.gif dekui uz info 4u.gif
Tokiu dalyku nesu vartojusi,ir dar nenoreciau... o taip norisi surasti buda kaip nutolinti bent 2dienas g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif nu zinokit sav geriau vitamino c ir ka nenutolinau menesiniu visai verysad.gif gerdavau po 10tableciu ir va sian aplanke dziaugsmelis sis nemalonus, bet kiek girdejau kad nuo vitamino c jos buna trumpesne bei neskausmingos na tikiuosi taip ir bus verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu panašią bėdą - būtina nutolinti mėnesines. Iki menesinių pagal kalendorių liko 7 dienos. Lygiai tą dieną 10-iai dienų išvažiuoju, tamponai negelbėja visai. Man ginekologas kažkada buvo išrašęs tokiu reikalu kontraceptikų mėnesiui. Tik neprisimenu, kurią ciklo dieną tada pradėjau gerti.

Ar įmanoma nutolinti mėnesines pradėjus gerti KT savaitę iki mėnesinių? O gal jau per vėlu, visvien prasidės? Kontaceptinis poveikis man neaktualus, tik kraujavimo noriu išvengti. Gal kas susidūrėte su tokia situacija?

Atsakyti
Labai ekstra atvejis... Pirmadienį turiu paskirtą operaciją ir per ją negaliu sirgti mėnesinėmis - o susirgimas gresia, tik neaišku kada. Pagal viską "raudonosios pusseserės" jau vėluoja keletą dienų, turėjo prasidėti sekmadienį, bet savaitgalį atsitiko nelaimė ir teko į pagalbą pasitelkti ekstra kontracepsiją. Vėluoja, spėju, būtent dėl tos tabletytės. Gal žinote kokį liaudišką metodėlį kaip jas dar patolinti ir ištempti bent iki antradienio? sad.gif(
Atsakyti
kaip nutolinti tai neisivaizduoju doh.gif bet va kaip pagreitinti tai zinau, budas ne karta ismegintas biggrin.gif geras smileysex.gif pries menesines ir jos ateina kita diena, bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramsamsam @ 2011 09 27, 19:14)
kaip nutolinti tai neisivaizduoju doh.gif bet va kaip pagreitinti tai zinau, budas ne karta ismegintas biggrin.gif  geras smileysex.gif pries menesines ir jos ateina kita diena, bent jau man biggrin.gif

Tai ko vynioji į vatą? Skelk.
Atsakyti