Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių atitolinimas/paankstinimas

O prieš kiek laiko reikia pradėt gert vitaminą C, kad nutolint keliom dienom? Kokiom dozėm? g.gif
Atsakyti
Sakykit, nedarant KT pertraukos, tai ir ciklas tada pasislenka per septynias dienas.. taip? g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O kokią dozę to vitamino C reikia išgerti, kad pasivėlintų g.gif Niekada nepastebėjau tokio povekio, gal ne visoms taip veikia.

O dėl KT pertraukos nedarymo, manau, labiausiai tikėtina, kad pradėsi kraujuoti antro ciklo vidury ar į pabaigą, čia vėlgi individualu, nebandžiau taip nutolint.
Atsakyti
O kaip geriau atitolinti mėnesines, naudojant kontraceptikus? Geriau gerti ne 21 d., o ilgiau, ar geriau 7 d. pertrauką trumpinti?
Atsakyti
QUOTE(Za_To @ 2012 05 29, 15:43)
O kaip geriau atitolinti mėnesines, naudojant kontraceptikus? Geriau gerti ne 21 d., o ilgiau, ar geriau 7 d. pertrauką trumpinti?

Jūs norit visam laikui perkelti kraujavimą (geriant KT mmm paprastai visada prasideda tą pačią dieną, pvz., piemadienį, o jūs norit, kad būtų penktadienį) ar tik "praleisti" vieną kraujavimą (kad suplanuotų atostogų nesugadintų, pvz.)? Pirmu atveju trumpinkit pertrauką, antru - nedarykit pertraukos išvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 05 29, 17:01)
Jūs norit visam laikui perkelti kraujavimą (geriant KT mmm paprastai visada prasideda tą pačią dieną, pvz., piemadienį, o jūs norit, kad būtų penktadienį) ar tik "praleisti" vieną kraujavimą (kad suplanuotų atostogų nesugadintų, pvz.)? Pirmu atveju trumpinkit pertrauką, antru - nedarykit pertraukos išvis smile.gif

aš dabar geriu KT, ir mėnesinės turi prasidėti lygiai tą pačią dieną, kaip ir atostogos. Norėčiau mėnesines atitolinti, t.y. kad jos prasidėtų 7 d. vėliau, arba 7 d. anksčiau, kad per atostogas viskas būtų ok. Tai net nežinau, ar tiesiog pradėti gerti tabletes iš antros pakuotės iš kart po pirmos (t.y. nedaryti pertraukos 7 d.) ir tokiu atveju atitolinti mėnesines 7 d., ar tiesiog dabar kai prasidės kraujavimas, iš kart pradėti gerti tabletes, kad kitą kartą mėnesinės prasidėtų anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Za_To @ 2012 05 29, 21:01)
aš dabar geriu KT, ir mėnesinės turi prasidėti lygiai tą pačią dieną, kaip ir atostogos. Norėčiau mėnesines atitolinti, t.y. kad jos prasidėtų 7 d. vėliau, arba 7 d. anksčiau, kad per atostogas viskas būtų ok. Tai net nežinau, ar tiesiog pradėti gerti tabletes iš antros pakuotės iš kart po pirmos (t.y. nedaryti pertraukos 7 d.) ir tokiu atveju atitolinti mėnesines 7 d., ar tiesiog dabar kai prasidės kraujavimas, iš kart pradėti gerti tabletes, kad kitą kartą mėnesinės prasidėtų anksčiau.

pas mane tas pats.. tik dar turiu visą ciklą iki atostogų.. tad ir galvoju kad dabar nedaryti pertraukos, tai vadinasi visas ciklas pasislinks per 7 dienas. ir per atostogas nesirgsiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2012 05 29, 21:05)
pas mane tas pats.. tik dar turiu visą ciklą iki atostogų.. tad ir galvoju kad dabar nedaryti pertraukos, tai vadinasi visas ciklas pasislinks per 7 dienas. ir per atostogas nesirgsiu.. g.gif

aš nepagalvojau anksčiau apie tai, galėjau anksčiau perktraukos nedaryti, bet matyt teks per atostogas nedaryti pertraukos.
Tik neaišku, ar kenkia sveikatai tokie eksperimentai?
Atsakyti
QUOTE(Za_To @ 2012 05 29, 22:11)
aš nepagalvojau anksčiau apie tai, galėjau anksčiau perktraukos nedaryti, bet matyt teks per atostogas nedaryti pertraukos.
Tik neaišku, ar kenkia sveikatai tokie eksperimentai?

aš manau kad taip... doh.gif juk natūraliai tas tarpas turėtų būti.. na bet tikiuosi kad tai dažnai nesikartos (ar kad daugiau taip nebus 4u.gif ) Man dar psichologinė trauma biggrin.gif kažkaip "kalta" prieš organizmą jaučiuos biggrin.gif bet nesinori planuotų pusė atostogų lovoj praleist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 02 12, 23:37)
jau visa savaite geriu tai vit C, tai citrinas valgau, su pastarosiom sunkiau, nes labai dantys kencia doh.gif  hmmm...tikiuosi, kad pades ir bent jau ta sekanti dar pirmadieni neprasides, nors pagal grafika laukiu sestadieni... g.gif

taip ir skrandis sustreikuoti gali doh.gif aš taip nevargčiau unsure.gif susileisčiau porą syk vitamino C geriau ax.gif

QUOTE(liepsnele @ 2012 02 14, 13:18)
labai nepasikliauciau tais "citrininiais" metodais, buna, kam atitolina, bet cia gal daugiau sutapimo ir itikejimo reikalas. Kodel nenorejot gydytojai paminet apie savo situacija?

ne įtikėjimas, itaminas C tiesiog mažina kraujavimą, čia ne mitas smile.gif
Atsakyti
Merginos patarkit,

kažkada kelis metus geriau KT, tai pamenu kai baigiu 21 tabl., už poros dienų ir susirgdavau, kažin jei gersiu dabar po ilgos pertraukos, organizmas irgi taip sureaguos?
Šiandien pradedu gert ir išgerus 21d, ir dar praejus lygiai savaitei išvažiuoju, kažin per tą savaitę susirgsiu? g.gif g.gif
Ar geriau išvis nedaryt tos 7 d pertraukos ir gert kitą pakuotę?
Papildyta:
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienos moters organizmas skirtingas. Nežinau kaip Jums būtų, bet pvz. aš susergu kokią 4 - ą pertraukos dieną ir iki kitos pakuotės pradėjimo mėnesinės jau būna pasibaigusios.
Atsakyti