sveikos.
Kokenyte, koks saunuolis tavo berniukas
saulesmamytes as irgi pasiilgau vis galvoju apie juos.
pasidariau as cia retas paukstis. Nepykit, sirdim as visad su jumis ir galvoju apie jus. Pasibaige man jau koliai, prasideda namu darbai, paskui egzai ir taip lekia laikas...
Kai paziuriu i augusta is vis tas laikas atrodo kazkoks zveris, nes taip greit eina. Zinokit kiek daug jau visko ismokom, mokam padaryt puse daineles du gaideliai, mokam nulipt, jau ir uzlipt nori. , supranta, kad jei buteliukas tuscias, o nori gert, tai reikia ji atnest mamai ar tetei, zino, kad jei prigriebia grietines induka nuo stalo, tai ja reikia valgyt, moka istraukt raktus is duru ir juos paslept, kai nori miego slankioja po kambari pagalve apsikabines ir gulineja...
Juoko ir dziaugsmo daug dovanoja. Tokie mazi dalykeliai atrodo, bet kokie mum dziugus ir svarbus
Kaip jum einas?
kalbant apie Velykas, snd isvaziuojam pas mano tevus. Dziaugiuosi. Smagu. zinau kaip mano tevus dziugins anukas. Ir ne tik tevus, net ju daugumai draugu jis tarsi anukas.
Ka kitos planuojat?Ka veiksit?

Jei pasaulis darosi vis blogesnis, tai todel kad daugiau kovojama nei meldziamasi.