Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Man tai šventė nekokia visa naktį vėmiau ir dar vidurius paleido kaip mažam vaikui nu taip dar nėra buvę doh.gif Siaubas dabar taip silpna vos ant kojų stoviu ka suvalgau tą iškratau doh.gif
Nu tikriausiai koks virusas mane puola,nes su maistu nemanau kad apsinuodijau dabar bijau kad mažius nepasigautų
LInksmos jum šventės 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Su sventem visas!Graziu marguciu!mums velykos liudnos.parlekiau is ligonines,nes su Rugilyte pasiliko tetis.mes vakar vakare atsidurem reanimacijoj,nws krauj,tik as rode,kad rugilyte labai nusilpus.vakar kai pajunge lasine,tai iki dabar lasa.o mano lelyte tik miega,labai nukritus gliukoze,visai neturi jegu.Ir dar Emilija si ryt apsiveme-ar tik nebusim kokio roto viruso pasigave??? verysad.gif Bent jau siandien Rugilyte nebeviduriuoja,bet nieko ir nevalgo...taip liudna per sventes gulet ligoninej,kai taip norisi but visiems kartu ir smagiai svest!kad tik mano maziuke issikapstytu...visokio velnio prisigalvoju...
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 04 08, 15:20)
Su sventem visas!Graziu marguciu!mums velykos liudnos.parlekiau is ligonines,nes su Rugilyte pasiliko tetis.mes vakar vakare atsidurem reanimacijoj,nws krauj,tik as rode,kad rugilyte labai nusilpus.vakar kai pajunge lasine,tai iki dabar lasa.o mano lelyte tik miega,labai nukritus gliukoze,visai neturi jegu.Ir dar Emilija si ryt apsiveme-ar tik nebusim kokio roto viruso pasigave??? verysad.gif Bent jau siandien Rugilyte nebeviduriuoja,bet nieko ir nevalgo...taip liudna per sventes gulet ligoninej,kai taip norisi but visiems kartu ir smagiai svest!kad tik mano maziuke issikapstytu...visokio velnio prisigalvoju...

Neliūdėk mine mes visos su tavim group.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 04 08, 10:54)
Visas sveikinu su Sv Velykom 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Vilte uzjauciu del netekties console.gif Laikykis mes su tavim console.gif

aciu saulesmamyte uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokenytė @ 2007 04 08, 12:40)
Man tai šventė nekokia visa naktį vėmiau ir dar vidurius paleido kaip mažam vaikui nu taip dar nėra buvę doh.gif Siaubas dabar taip silpna vos ant kojų stoviu ka suvalgau tą iškratau doh.gif
Nu tikriausiai koks virusas mane puola,nes su maistu nemanau kad apsinuodijau dabar bijau kad mažius nepasigautų
LInksmos jum šventės 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

kaip tave suprantu nes as pati kazkokia bacila buvau pasigavusi pries savaite ir vemiau ir labai blogai jauciausi,bet linkiu,kad rytoj sveikatyte pageretu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mine @ 2007 04 08, 16:20)

laikykites 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 04 08, 15:20)

Tikiuosi tavo mažylei viskas bus gerai 4u.gif pasveiksit greitai. Negalvok apie blogus dalykus, pamatysi viskas susitvarkys.
Mums tai šventės neblogos, tik va dabar nesimiega unsure.gif kazkokios nesąmonės lenda galvon verysad.gif Bet rytas ateis ir vėl viskas bus gerai ax.gif
Sveikatytės visiems sergantiems. 4u.gif
Atsakyti
Dabar kai jau viskas praėjo papasakosiu kaip šeštadienį savęs gailėjau dabar net pyktis ima blush2.gif
Buvo taip man paskambino buvę klasiokai ir kvietė kavinėj susitikt,o aš iškart pasakiau kad neturiu kam mažių palikt,tai neateisiu,o jie vis skambino ir kvietė su vaiku,nu tada ir prasuidėjo savęs gailėjimai verkiau visą pusdienį kadangi mano klasiokai nežino nieko tai labai jaudinausi nes tikrai norėjau visus sutikt ir nežinojau ką daryt ir uošvienės ir vyro klausiau kaip pasielgt eit ar neit,tai po to pagalvojau jog parašysiu jums,na bet kadangi jūsų atsakymą žinojau tai net neberašiau doh.gif ,tai perstojau savęs gailėt ir nuėjau ieškot gražių rūbų Augustinui smile.gif
Ir ką jūs manot nuejom ten,o tam taip įdomu buvo taip patiko labai šoko,ir kai klausinėjo kioek metukų pasakė ir virė pelė košę visom mergom darė,o po to kai ko klausė tas vis ne atsakė lotuliukas.gif tai man toks juokas paemė,jog jis toks protingas pasirodė ir nieks net neįtarė,o panos pradėjo sakyt jetus kaip fainą vaiką turėt,aš irgi norėčiau tokio.... ir taip vien aper kitą jis ten dėmesio centrew buvo tai maivėsi žvengė kiek tik galėjo vakaras praėjo šauniai grįžom apie 11val
Ir už viską esu dėkinga jums,nes jūs mane išmokėt džiaugtis tuo ką turiu ir nepalūžt wub.gif 4u.gif 4u.gif
Ne žionau net kam dėkot kad suradau šį forumą labai labai myliu jus visas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 04 09, 09:30)
Dabar kai jau viskas praėjo papasakosiu kaip šeštadienį savęs gailėjau dabar net pyktis ima blush2.gif
Buvo taip man paskambino buvę klasiokai ir kvietė kavinėj susitikt,o aš iškart pasakiau kad neturiu kam mažių palikt,tai neateisiu,o jie vis skambino ir kvietė su vaiku,nu tada ir prasuidėjo savęs gailėjimai verkiau visą pusdienį kadangi mano klasiokai nežino nieko tai labai jaudinausi nes tikrai norėjau visus sutikt ir nežinojau ką daryt ir uošvienės ir vyro klausiau kaip pasielgt eit ar neit,tai po to pagalvojau jog parašysiu jums,na bet kadangi jūsų atsakymą žinojau tai net neberašiau doh.gif ,tai perstojau savęs gailėt ir nuėjau ieškot gražių rūbų Augustinui smile.gif
Ir ką jūs manot nuejom ten,o tam taip įdomu buvo taip patiko labai šoko,ir kai klausinėjo kioek metukų pasakė ir virė pelė košę visom mergom darė,o po to kai ko klausė tas vis ne atsakė lotuliukas.gif  tai man toks juokas paemė,jog jis toks protingas pasirodė ir nieks net neįtarė,o panos pradėjo sakyt jetus kaip fainą vaiką turėt,aš irgi norėčiau tokio.... ir taip vien aper kitą jis ten dėmesio centrew buvo tai maivėsi žvengė kiek tik galėjo vakaras praėjo šauniai grįžom apie 11val
Ir už viską esu dėkinga jums,nes jūs mane išmokėt džiaugtis tuo ką turiu ir nepalūžt wub.gif  4u.gif  4u.gif
Ne žionau net kam dėkot kad suradau šį forumą labai labai myliu jus visas wub.gif  wub.gif

labas rytas 4u.gif saunuole kokenyte,kad su savo vaikuciu nuejei as jau taip darau senai visur ja veduosi kartu,nebent kai baliukas nusimato iki paryciu tai tik tada ja palieku pas senelius.Matai koks saunuolis tavo zuikis suzavejo tavo drauges,nes musu saulutes tikrai nuostabus vaikai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 04 08, 16:20)

Labutis 4u.gif

mine kaip laikotes?Kaip mazyles sveikatyte?Gal jau geriau?Labai pergyvenu del jusu,vis galvoju apie jus 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokenytė @ 2007 04 09, 09:30)
Ir ką jūs manot nuejom ten,o tam taip įdomu buvo taip patiko labai šoko,ir kai klausinėjo kioek metukų pasakė ir virė pelė košę visom mergom darė,o po to kai ko klausė tas vis ne atsakė lotuliukas.gif  tai man toks juokas paemė,jog jis toks protingas pasirodė ir nieks net neįtarė,o panos pradėjo sakyt jetus kaip fainą vaiką turėt,aš irgi norėčiau tokio.... ir taip vien aper kitą jis ten dėmesio centrew buvo tai maivėsi žvengė kiek tik galėjo vakaras praėjo šauniai grįžom apie 11val
Ir už viską esu dėkinga jums,nes jūs mane išmokėt džiaugtis tuo ką turiu ir nepalūžt wub.gif  4u.gif  4u.gif
Ne žionau net kam dėkot kad suradau šį forumą labai labai myliu jus visas wub.gif  wub.gif

Saunuole kokenyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi,kad persilauzei ir dabar visur galesi imti Augusteli su savim thumbup.gif wub.gif Jis tikrai nuostabus vaikutis wub.gif Mes visos turim didziuotis savo sauliukais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės. Su šventėm visas 4u.gif 4u.gif wub.gif .
Na tai pašvenčiau biggrin.gif . Atvažiavo mama ir pasijaučiau kaip vaikystėj. Išgrūdo mane iš virtuvės ir liepė ilsėtis thumbup.gif . Va čia tai šventė. Visas tris dienas nepaleidau mažiaus iš rankų. Koks efektas. Gal sutapo, pradėjo pirščiukais kaip pincetu čiupinti, pradėjo šliaužti atbulas thumbup.gif (7, 5 mėn). Du kart nuo lovos nusivertė doh.gif , gerai, kad neaukštai ir ant kilimo. išsigando tik, guzų atrodo neturim. Akivaizdžiai aktyvesnis pasidarė. Mama tai gąsdina, kad prisipratinsiu ir po to nieko nepasidarysiu. Kaip bus taip, bet rezultatai - thumbup.gif . Na ir vėl prisigyriau blush2.gif .
Tik truputį neramu, kad pradėjo suverkt per miegus. Anksčiau to nebuvo. Skaičiau, kažkuri rašėt, kad tai būdinga sindromui. O gal kad nukritęs išsigando?
Labai nori stotis, o atsistojęs labai įsitempia, lyg ir per daug nei reiktų. Labai įtempęs kojytes stovi. Sudėtinga palenkt per keliukus, kad žingsniuotų. bet gal dar anksti. Gal per daug aš čia jį laužiu?
Sveika sugrįžus Saulės mamyte 4u.gif . Pasiilgom Tavęs wub.gif .

Prirašei čia tiek apie tą sanatoriją, mes čia taip į ją "raunamės". O gal dar kitų yra Palangoj? Gal Tu kurią žinai? Gal dar kur buvai su Toniuku(sanatorijoj kokioj anksčiau), mes norim važiuoti, tik nežinom kur galim su savo sindr.?

Sveikit, Mine. Stiprybės ir sveikatytės. Laikykitės ir sveikit greičiau 4u.gif

Šaunuolė Kokenyte! Jei dar abejosi, parašyk čia mums biggrin.gif . Fainas tavo zuikis. Neturėtum pergyventi .

Vilte, užjaučiu labai console.gif . Stiprybės.

Gero vakaro visoms.
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 04 09, 18:43)
Sveikutės. Su šventėm visas  4u.gif  4u.gif  wub.gif .
Na tai pašvenčiau  biggrin.gif . Atvažiavo mama ir pasijaučiau kaip vaikystėj. Išgrūdo mane iš virtuvės ir liepė ilsėtis thumbup.gif . Va čia tai šventė. Visas tris dienas nepaleidau mažiaus iš rankų. Koks efektas. Gal sutapo, pradėjo pirščiukais kaip pincetu čiupinti, pradėjo šliaužti atbulas  thumbup.gif (7, 5 mėn). Du kart nuo lovos nusivertė  doh.gif , gerai, kad neaukštai ir ant kilimo. išsigando tik, guzų atrodo neturim. Akivaizdžiai aktyvesnis pasidarė. Mama tai gąsdina, kad prisipratinsiu ir po to nieko nepasidarysiu. Kaip bus taip, bet rezultatai -  thumbup.gif . Na ir vėl prisigyriau  blush2.gif .
Tik truputį neramu, kad pradėjo suverkt per miegus. Anksčiau to nebuvo. Skaičiau, kažkuri rašėt, kad tai būdinga sindromui. O gal kad nukritęs išsigando?
Labai nori stotis, o atsistojęs labai įsitempia, lyg ir per daug nei reiktų. Labai įtempęs kojytes stovi. Sudėtinga palenkt per keliukus, kad žingsniuotų. bet gal dar anksti. Gal per daug aš čia jį laužiu?
Sveika sugrįžus Saulės mamyte  4u.gif . Pasiilgom Tavęs  wub.gif .

Prirašei čia tiek apie tą sanatoriją, mes čia taip į ją "raunamės". O gal dar kitų yra Palangoj? Gal Tu kurią žinai? Gal dar kur buvai su Toniuku(sanatorijoj kokioj anksčiau), mes norim važiuoti, tik nežinom kur galim su savo sindr.?

Sveikit, Mine. Stiprybės ir sveikatytės. Laikykitės ir sveikit greičiau  4u.gif

Šaunuolė Kokenyte! Jei dar abejosi, parašyk čia mums biggrin.gif . Fainas tavo zuikis. Neturėtum pergyventi .

Vilte, užjaučiu labai console.gif . Stiprybės.

Gero vakaro visoms.

Šaunuolis Linukas wub.gif thumbup.gif
Kojytės ir mano zuikiui buvo įtemptos ir sunkiai buvo kai vaikščiot reikėjo jis jau 4 mėn pastatytas prie lovos stovėdavo tiek kojytės įtemptos buvo,o mes kaip kvailiai džiaugėmės kad mūsų vaikas stipruolis doh.gif tai ir jūs bandykit mankštint kojytes pati rytais pamasažuok ir per keliukus pasistenk palankstyt,nes kuo anksčiau pradėsit tuo lengviau mažiukui bus mes tai tik 1metų pradėjom todėl vaikščiojom tik 1,4metų sakė kad anksčiau būtume mankštinę būtų laiku tepenę,na bet ka padarysi.nes va kai mažiaus krikšto mama buvo atsivežus pusės metų mergytę,tai jos kojytės tiesiog spirokliuoja tokios laisvos buvo net keista žiūrėt buvo kad taipo lengvai lankstė ot ir 9 mėn vaikščiot pradėjo dabar buvo metai tai laksto kai[p pašėlus,dėlto suprantu kad negerai kad raumenukai įtempti,vaikas spirokliuot turi.
Sėkmės šviesi spalva laukiam naujų pasiekimų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

mano mazyles kojytes irgi buvo labai itemptos, bet sitam reikalui labai sokliukas padejo, dabar puikiausiai spyruokliuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2007 04 10, 10:20)
Sveikutes,

mano mazyles kojytes irgi buvo labai itemptos, bet sitam reikalui labai sokliukas padejo, dabar puikiausiai spyruokliuoja lotuliukas.gif

Mano Gabytė nespiruokliuoja. Dar visai nesenai pradėjo tuptis. O koks tas šokliukas, butybe? Mums kinezeterapeute net vaikštynės nerekomendavo, kad neskatinti to spirokliavimo, sako paskui sunku pripratinti vaiščioti normaliai g.gif
mat kaip skirtingai g.gif
O kaži kaip geriau?
Atsakyti