Labutis visoms
Is sanatorijos grizom vakar,nes negalejau ilgiau buti dam durnyne.Is pradziu viskas buvo gerai ir man labai patiko,bet likus keliom dienom iki musu isvaziavimo padare teveliu susirinkima.Snekejo pavaduotojas aisku labai graziai,bet man tas nepatiko ir as pradejau reiksti savo nuomone,nes to ir susirinkom.As paklausiau kodel mamai reikia susimoketi beveik 10Lt uz drusku kameras?4 kartus skiria nemokamai,o uz turi susimoketi pati,tai kas cia per nesamone?As graziai pasakiau,kad mamytes augindamos vaikucius su negalia neturi tiek pinigu,o atsistojus kazkokia vyr sesute man i akis pareiske,kad mes invalidu mamos turim susiburti i draugija,pasidaryti projektus,jieskotis remeju ir ikurti draugija,o as jai pasakiau,kad jus man ponia nieko naujo nepasaket ir kad mes viska jau planuojam.As nesuprantu kodel kitos mamos tylejo,o as viena ten plesiausi!O valdzia mane trype,nes jiems tokia kritika nepatiko!Uztat mane labai palaike musu gydytoja.Tikrai labai maloni moteris.Jeigu ten vaziuosi,tai tik pas ja registruosiuosi.Kolidoriuose skersvejai,tai Toniukas vel man pradejo koseti!Is vandens proceduru reikia eiti per lauka,tai tu proceduru atsisakem.Kitos proceduros,tai labai mums patiko ir padejo.Maistas vis tas pats per ta pati,tik kitam pavadinime!Na zodziu likau nepatenkinta tik valdzia kuri mane pule uz mano nuomone!
Toniukas jau atsigavo ir sustorejo nuo to sanatorijos maisto.Tiesa dar kambariai baisus,kaip karas,nes tapetai krenta ant galvu,o valdzia atsistojus kaltina mamas,nes atseit vaikai pleso tuos tapetus.Is tu nervu isvaziuojant nuplesiau viena tapeta

ir toks juokas eme.Valytojos turi raktus ir i kambarius ieina kada panorejusios.Ne is vienos mamytes girdejau,kad dingsta pinigai!
Jau namo vaziavau,tai greitai,nes labai buvau visu pasiilgus.Ir jusu visu labai pasiilgau ir grizus verkiau ir sakiau daugiau taip ilgai niekur nevaziuosiu.
Sveikinu visas su artejanciom sventem