Labutis.
Ačiū AD23 už nuotrauką šokliuko

. Jau norėjau klaust kaip jis atrodo. Matyt ne vien mūsų zuikiams jo reikia jei jau specialus yra. O taip tai labai

liuks, kad yra pagalbininkų tokių, nes su tuo "strykt" "pastrykt" tuoj kultūriste tapsiu

. Mano bičas tai toks ne iš smulkiųjų

.
Kažkur, nepamenu (ko gero ankstesnėse temelėse jūsų pokalbiuose), jau buvau skaičiusi kad gali būti problemų su kojytėm. Tik šaunu, kad žinodama laiku gali padėti savo zuikiui.
Tikriausiai ir numirusi nesiliausiu dėkoti forumui ir JUMS VISOMS už neįkainojamą info
Būtybe, o ar tame "Pušyno kelyje" ir suaugusių yra koks korpusas? Lyg mamą esu vežusi. Nepamenu tiksliai, bet lyg ir taip vadinosi

. Pamenu, kad vietovaizdis tai

buvo. Ir mama labai patenkinta grįžo. Mama buvo po kelio sąnario keitimo operacijos. Tai gal ten ir vaikų koks padalinys yra?
Ir dar norėčiau paklaust kas buvot, kaip pildo siuntimą dėl ko į sanatoriją? Ar užtenka vien mūsų sindr.? Gal reikia dar kokių šalutinių problemėlių? Ar reikia prieš tai gulėt ligoninėj? Ar galima ir be ? Kiek suprantu, mano šeimos gyd., nuoširdi, bet neturėjo niekad tokių kaip mes, tai nelabai žino. Sakė susižinos, bet aš tokia nekantri

.
Mes planuojam pagulėt raidos centre netrukus. Kažin ar po to mus leis į tą sanatoriją, ar nebus čia per skaudžiai lig. kasom?
Papildyta:Mama važiuodavo į Druskininkus į sanatorijas, tai buvo patenkinta, o vaikų tai nežinau.