Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

ačiū, Saulės Mamyte, už geras žinias.Jau ramiai miegosiu.Sveikit.Labanakt group.gif hi.gif

p.s.Virdžinija, čia tikrai tu?Ar aš jau sapnuoju hihihi.gif ?..
Atsakyti
labas rytas, smagu, kad Toniukas atsigavo 4u.gif

O man ši naktelė nerami. pas mano zuikį juodas liežuvis, net nežinaui ka galvot? g.gif nieko iš maisto dažančio nevalgė, o jei ir nusidažo nuo maisto, tai nusiplauna greitai, bevalgant kita maista. o jai nieko unsure.gif nei vakar nei šiandien unsure.gif
toks nerimas verysad.gif liezuvis paprastai rodo vidaus organu sutrikimus verysad.gif
bet kadjuodas, dar neteko girdėti g.gif
bet aš gi ne gydytoja, nežinau. bijau, kad ir gydytoja kai paklausiu tik išsišaipys verysad.gif
gal yra kam panašuiai buvę?
Atsakyti
Labas rytas!Su kovo 8-aja!!! oro_buckis.gif Bukit laimingos!bukit mylimos!skeiskit savo syluma kitiems!
saulesmamyte,kad tu kuo greiciau pamirstum buvusi kosmara,pailsekit visi,atsigaukit ir dziaukites pavasariu!!!skaniai valgykit,daug miegokit,stiprekit!!! wub.gif
trude,del liezuviuko paklausk gydytojos,nesu su tuo susidurusi,as irgi manyciau,kad turetu but nuo maisto g.gif o kas per gydytoja,kad galetu issisaipyt???jau geriau paklausk,negu nezinioj nervuotis.
Atsakyti
sveikos
vakar visai neturejau jegu nei zodzio parasyt.

saulesmamyte, kaip gera, kad Toniukui geriau, nu neisivaizduoji. Vakar kai perskaiciau tai net nuotaika pakilo...

Kadir paveluotai bet ir mes sveikinam Gabija su gimtadieniu. tortas skanus buvo?

mazzyla, smagu tave cia matyt, gerai, kad musu neuzmirsti. O jus laikykites. Ir, manau, jei nera l dideliu finansiniu bedu, tai lik namie koll kas ir ieskokis normalesnio darbo... Ir ner tik nepergyvebk

na lekiu tuoj aukle ateis

ai su moters dienas jus visas
Atsakyti
Aš matyt bereikalo panikuoju g.gif
Bet taip visada bijau dėl savo Gabytės, tiesiog drebu schmoll.gif
Ir dar ta istorija su Toniuku, mane labai išgąsdino ir išmušė iš pusiausvyros. Jaučiu, kad darausi paranojikė verysad.gif
Atsakyti
Sveikinu Jus visas su kovo-8aja.Linkiu daug graziu sviesiu dienu ir linkiu buti visad mylimoms wub.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 22:14)

virdzinija7 kaip jums sekasi? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 03 08, 11:31)
Aš matyt bereikalo panikuoju g.gif
Bet taip visada bijau dėl savo Gabytės, tiesiog drebu schmoll.gif
Ir dar ta istorija su Toniuku, mane labai išgąsdino ir išmušė iš pusiausvyros. Jaučiu, kad darausi paranojikė  verysad.gif

trude issivaizduoju kaip tau neramu,nueikit pas savo gyditoja tada bus ramiau ir zinosit tiksliai nuo k cia taip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 08, 01:16)
Sveikutes 4u.gif

Sveikinam Gabute su gimtadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif Linkim,kad auktum stipri mergyte ir dziugintum savo artimuosius wub.gif

Toniukui jau geriau.Siandien jau sedejo,valge kokoruzu ir varskyte thumbup.gif Temperatura laikosi 37ir5.Jis dar vistiek prijunktas prie laseliniu.Jau ta baisi krize praejo!Aciu jums visoms uz maldas ir uz palaikyma.Jusu stiprybe ir tikejimas Toniukui ir padejo thumbup.gif Labai jums dekoju uz viska ir kaip dziaugiuosi,kad jus visas turiu wub.gif

labai dziaugiames abi su Godute,kad jau sveikstat wub.gif cia Toniukui 4u.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 07, 19:15)
Labutis visoms.

Sveikinam Gabutę ir mamytę Trudę su Gabutės gimtadieniu -  happybday.gif  birthday.gif  4u.gif  oro_buckis.gif .Linkim augti sveikoms, ir toliau taip džiuginti ir stebinti tėvelius, būti linksmutėms, gudrutėms ir didutėms.Gero gimtadienio!!!

Valio, valio, valio  - Toniukui clap.gif  yahoo.gif  clap_1.gif  oro_buckis.gif .Dar kartą įsitikinau, kad vistik Dievas yra danguje.Nors ir anksčiau neabejojau.Ačiū Dievui, daktarams, pačiam Toniukui ir SAULĖS MAMYTEI, kad ji tokia stipri ir ištverminga.Dabar sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos ir daug poilsio.Sveikit.

Mano zuikis jau nebekarščiuoja thumbup.gif , atidavė mamytei ir sesei virusą.Bet mes, moteriškės, gajos, -  išsikapstysim.Svarbiausia, kad mažiui geriau.Truputį nosytė bėga, bet čia tai jau - pumpurėliai.
Tik va - sesė guli su 38  doh.gif .Kas per zaraza užpuolė  doh.gif .Man truputį lengviau, bronchitas ir sloga tik be temp.Kaip nors, svarbu - mažylis.

Sveika Mazzyla, malonu  skaityti, kad vėl esi čia.

sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Kuo mes kaltos,kad esam moterys,kuo mes kaltos,kad mes Ievos,kad per mus visos zemej nuodemes,kad per mus visas zemej geris!Su moters diena mergaites! wub.gif

trude tu pasiskambink gydytojai ir pasiklausk del liezuviuko,tai bus ramiau ir nebijok to daryti.Turi buti drasi ir neimti i galva kas ka pasakys,juk viska darai del mazyles wub.gif

sviesi spalva sveikit ir daugiau nesirkit friends.gif oro_buckis.gif

mazzyla labai smagu,kad vel pas mus pasirodei wub.gif As manau,kad seima yra sverbiau.Tikrai susirasi normalu darba ir viskas susitvarkys,juk mes stiprios ir viska istversim mirksiukas.gif

Dar karta visoms aciu uz palaikyma ir tikejima,kad Toniukas pasveiks.Labai jus visas myliu wub.gif oro_buckis.gif

Vilte kaip laikosi Godute?Cia jums nuo Toniuko oro_buckis.gif friends.gif
Atsakyti
oi, merginos, Gyvenimas šviesesnis pasidarė. 4u.gif
Pamačiau saulę ir pavasarį pajutau 4u.gif 4u.gif wub.gif
Gydytoja sakė,kad čia nuo antibiotikų. Kai gydėmės anginą negėrėm Linex, tai gavosi tokia silpna disbakteriozė. schmoll.gif Gydytoja nuramino thumbup.gif Sakė,kad taip greit tas juodumas nepraeis, bet reikia dabar gertio linex, atstatyti bakterijas ir busim sveikos wub.gif
Kažkokia įsibaukštenus esu blush2.gif paskutiniu metu blush2.gif

Visas su moters diena 4u.gif Linkiu mylėti, būt mylimoms, žavėti visus ir visada wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 08 kovo 2007 - 12:28
siandien tokia grazi ir silta diena,kad norisi eit i lauka be striukes,bet ar tik nebus oras apgaulingas,paskui gripas kaipmat prikips
Atsakyti
saulesmamyte kaip mokslai sekasi,kaip Toniukas siandien laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 08, 14:25)
oi, merginos, Gyvenimas šviesesnis pasidarė.  4u.gif
Pamačiau saulę ir pavasarį pajutau 4u.gif  4u.gif  wub.gif
Gydytoja sakė,kad čia nuo antibiotikų. Kai gydėmės anginą negėrėm Linex, tai gavosi tokia silpna disbakteriozė.  schmoll.gif Gydytoja nuramino  thumbup.gif Sakė,kad taip greit tas juodumas nepraeis, bet reikia dabar gertio linex, atstatyti bakterijas ir busim sveikos wub.gif
Kažkokia įsibaukštenus esu blush2.gif  paskutiniu metu blush2.gif

Visas su moters diena 4u.gif  Linkiu mylėti, būt mylimoms, žavėti visus ir visada wub.gif  wub.gif

kaip gerai,kad tavo mazulei nieko rimta,mes linex esam neviena kart gere,tai tikrai geras vaistas atstatyti zarnyno veikla
Papildyta:
ziuriu jau pora valandu viena cia sneku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 03 08, 18:39)
kaip gerai,kad tavo mazulei nieko rimta,mes linex esam neviena kart gere,tai tikrai geras vaistas atstatyti zarnyno veikla
Papildyta:
ziuriu jau pora valandu viena cia sneku doh.gif

Tikiuosi greitai atsistatys 4u.gif Ir ratilai aplinkakis dings doh.gif
gaila, kad iškart gydytoja nepasakė, kad su antibiotikais reikia linexa reikia gerti. ateityje žinosiu doh.gif
Atsakyti