Sveikinu Jus visas su kovo-8aja.Linkiu daug graziu sviesiu dienu ir linkiu buti visad mylimoms
Papildyta:
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 22:14)
virdzinija7 kaip jums sekasi?
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 03 08, 11:31)
Aš matyt bereikalo panikuoju
Bet taip visada bijau dėl savo Gabytės, tiesiog drebu
Ir dar ta istorija su Toniuku, mane labai išgąsdino ir išmušė iš pusiausvyros. Jaučiu, kad darausi paranojikė
trude issivaizduoju kaip tau neramu,nueikit pas savo gyditoja tada bus ramiau ir zinosit tiksliai nuo k cia taip
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 08, 01:16)
Sveikutes
Sveikinam Gabute su gimtadieniu

Linkim,kad auktum stipri mergyte ir dziugintum savo artimuosius
Toniukui jau geriau.Siandien jau sedejo,valge kokoruzu ir varskyte

Temperatura laikosi 37ir5.Jis dar vistiek prijunktas prie laseliniu.Jau ta baisi krize praejo!Aciu jums visoms uz maldas ir uz palaikyma.Jusu stiprybe ir tikejimas Toniukui ir padejo

Labai jums dekoju uz viska ir kaip dziaugiuosi,kad jus visas turiu
labai dziaugiames abi su Godute,kad jau sveikstat

cia Toniukui
Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 07, 19:15)
Labutis visoms.
Sveikinam Gabutę ir mamytę Trudę su Gabutės gimtadieniu -

.Linkim augti sveikoms, ir toliau taip džiuginti ir stebinti tėvelius, būti linksmutėms, gudrutėms ir didutėms.Gero gimtadienio!!!
Valio, valio, valio - Toniukui

.Dar kartą įsitikinau, kad vistik Dievas yra danguje.Nors ir anksčiau neabejojau.Ačiū Dievui, daktarams, pačiam Toniukui ir SAULĖS MAMYTEI, kad ji tokia stipri ir ištverminga.Dabar sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos ir daug poilsio.Sveikit.
Mano zuikis jau nebekarščiuoja

, atidavė mamytei ir sesei virusą.Bet mes, moteriškės, gajos, - išsikapstysim.Svarbiausia, kad mažiui geriau.Truputį nosytė bėga, bet čia tai jau - pumpurėliai.
Tik va - sesė guli su 38

.Kas per zaraza užpuolė

.Man truputį lengviau, bronchitas ir sloga tik be temp.Kaip nors, svarbu - mažylis.
Sveika Mazzyla, malonu skaityti, kad vėl esi čia.
sveikit