Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Kokenytė @ 2007 03 09, 11:17)
Na aš tai neperdaugiusia vyrsa tris rozes uošvis rožė,ir dar vyro pusbroliuks tulpių,na šiokia tokia puokštelė susideda.
Dar ir  dovanų gavau blush2.gif uošvis adidas kvepalus padovanojo

geras uosvis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Siandien D. 5 daržą nuvedžiau. Vaikis tai vaikų pasiilgęs buvo, tai nulėkė, net atsisveikinti neatėjo blink.gif
Smagu, kad Toniukas sveiksta, pamirši, Saules mamyte, ligą, kaip baisų sapną. Sveikit ir toliau nesirkit.
Mazzyla, kaip gerai, kad gali su Mantuliu susitarti, man tai nelabai pavyksta g.gif
D. labai mėgsta jorgutus ir varškytes Gefilius, tai tik juos ir tevalgo, gal dėl to nebūna jokių problemų su antibiotikais. Ir šį mėnesį gavo du kursus doh.gif , bet labai gerai toleravo.
Dėl vitaminų, tai man labai patiko vitaminas C Cevikap, jis aliejinis ir gerai pasisavinamas. D. aiškiai truko vitamino C, nes labai negražūs nageliai buvo, bet pagėrės savaitę, iš karto pagerėjo. nageliai jau nelūžinėja.
Čia kažkas klausė apie NuTrivene vitaminus. Mes juos naudojom apie 2,5 metų. Manau neblogi, sudėtis gera, bet labai neskanūs. JIe duodami pagal svorį, tai dabar D. reikėtų duoti 5 saikelius. Bet niekaip negaliu suduoti, nes labai jau bjaurūs. Kai mažesnis buvo, tai pasirinkimo neturėjo, bet dabar spjauna, nors maišau su jogurtu ar sultimis.
Atsakyti
sveikos.
snd atsiskaityme buvau su Augustu, tai vaikas auditorijos grindis pravale...
Mano gyvenime dabar nesamone... Cia su vyru, nu niekaip mum neiseina normaliai gyvent...papasakociau, bet jis ateina cia ir paskaitineja kartais... Ech... Kartais net galvoju, kad vienai butu lengviau...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 03 09, 14:50)
sveikos.
snd atsiskaityme buvau su Augustu, tai vaikas auditorijos grindis pravale...
Mano gyvenime dabar nesamone... Cia su vyru, nu niekaip mum neiseina normaliai gyvent...papasakociau, bet jis ateina cia ir paskaitineja kartais... Ech... Kartais net galvoju, kad vienai butu lengviau...

kaip tave ad23 suprantu,nes tik kokia savaite kaip su saviskiu susitaikem,o taip gyvenom keleta savaiciu atskiruose kambariuose,buvo labai sunku...tai pirmas toks rimtas komfliktas musu bendrame gyvenime as jau galvojau,kad viskas bus baigta nes pati pirmojo zingsnio susitaikymo link zengti nebuvau nusiteikusi,tai padare jis,ilgai ta vakara su juo kalbejomes,aiskinomes,verkem ir vel aiskinomes issakiau viska kas buvo susikaupe per tuos metus nu ir ka viskas baigesi susitaikymu,bet dabar taip lengva ir gera sirdi,kad galejau jam viska is sirdies issiliet ax.gif dabar jauciu,kad i musu namus atejo tokia ramybe ir santarve tik nezinau ar ilgai ji truks...
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 03 09, 13:59)
kaip tave ad23 suprantu,nes tik kokia savaite kaip su saviskiu susitaikem,o taip gyvenom keleta savaiciu atskiruose kambariuose,buvo labai sunku...tai pirmas toks rimtas komfliktas musu bendrame gyvenime as jau galvojau,kad viskas bus baigta nes pati pirmojo zingsnio susitaikymo link zengti nebuvau nusiteikusi,tai padare jis,ilgai ta vakara su juo kalbejomes,aiskinomes,verkem ir vel aiskinomes issakiau viska kas buvo susikaupe per tuos metus nu ir ka viskas baigesi susitaikymu,bet dabar taip lengva ir gera sirdi,kad galejau jam viska is sirdies issiliet ax.gif dabar jauciu,kad i musu namus atejo tokia ramybe ir santarve tik nezinau ar ilgai ji truks...

Aš tai nemoku taip g.gif viską išrėkiu iš karto ir priverčiu mane išklausyti, o paskui aišku susitaikom wub.gif . gal porą kartų tylėjom ilgiau nei dieną, tada jau nebesinorėjo aušinti burnos nes vistiek atrodė nesupras,bet vėliau vistiek pasikalbėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 09, 15:08)
Aš tai nemoku taip g.gif viską išrėkiu iš karto ir priverčiu mane išklausyti, o paskui aišku susitaikom wub.gif . gal porą kartų tylėjom ilgiau nei dieną, tada jau nebesinorėjo aušinti burnos nes vistiek atrodė nesupras,bet vėliau vistiek pasikalbėjom 4u.gif

as dabar sakiau irgi nebetylesiu visalaik viska iskart issakysiu,kad paskui tiek daug visko sirdije nebeprisikauptu,nes tada buna tikrai nelengva viska savije nesiot g.gif
Atsakyti
Kas liečia mūsų santykius tai jis tylenis niekad nesikalba jei susipykstam jis net kelias dienas galėtų žodžio neišdaužt,o aš tai atvirkščiai tiesiog sprogstu kai i mane dėmesio nekreipia ar nekalba tai tai ir išsprendžiam bėdas aš rėkiu kol jam kyla noras kalbėt biggrin.gif
Šią savaitę mažiaus į daržą nevežiau tai kariauju namie nes daugiau negu puse vaikų serga tai bijau saviškį susargdint,tik nžn tikriausiai visvien teks tais gripais persirgt,dabar nudėjau pietų miego tai dar čiauškia,jis pirmiausia meškį užmigdo po to erina miegot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 03 09, 14:17)
dabar nudėjau pietų miego tai dar čiauškia,jis pirmiausia meškį užmigdo po to erina miegot wub.gif

Fainuoliukas wub.gif
Mano tai burzgia kol užmiega wub.gif
Kaip nelaiku mes čia susirgom visi :vyras ir su temperatūra, man tracheitas, mažylei vėl gerklytė tikriausia verysad.gif
Rytoj švesim abieju gimtadienius, o savijautatokianekokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 03 09, 13:59)

tai, kad man atrodo, kad jau nebera prasmes sneketis, visi dalykai sakyti milijona kartu, atrodo supranta, bet daro vis tiek ta pati...o sneket irgi su juo kazkokai nesamone, tai uzsiputoja, tai patampa toks apgailetinas, kad tik gailetis jo reikia.
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 03 09, 17:07)
tai, kad man atrodo, kad jau nebera prasmes sneketis, visi dalykai sakyti milijona kartu, atrodo supranta, bet daro vis tiek ta pati...o sneket irgi su juo kazkokai nesamone, tai uzsiputoja, tai patampa toks apgailetinas, kad tik gailetis jo reikia.

kalbetis prasme yra,Augustukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 03 09, 16:15)
kalbetis prasme yra,Augustukas 4u.gif

tai cia ir didziausia beda, jei vaikas uzaugs tokioj aplinkoj kaip dabar tai nieko gero nebus, nes ismoks tik agresijos ir pykcio, nes ju pilni musu pokalbiai ir niekaip kitaip jau net neiseina kalbet
o vaikui reikia ramybes gerio svelnumu, kurio pas mus jau isvis nebeliko
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 03 09, 16:07)

Man tas jausmas pažįstamas. Tokia neviltis apima, atrodo į sieną galvą daužyk, bet tas pats lotuliukas.gif Nu bet mes dažniausiai dėl smulkmenų, bet kai susideda į vieną krūvą tai jau sprogstu tongue.gif

O dėl vaiko, nežinau, ar verta aukotis, jei jaug yvenimas kartu nemielas.Aš iš savo patirties galiu tik pasakyt, kad būtų geriau jei vaikystėje nebūčiau mačius to ką mačiau. Gyvenus ramiai ir mylėjus abu tėvus, nors vieną gal rečiau ir mačius. g.gif
Bet gal nėra dartaip beviltiška doh.gif susitaikysit
Atsakyti