Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes 4u.gif
trude tikrai ramiau pasidare,kad mazylei nieko baisaus thumbup.gif As,tai perku nebutinai linex.Perku jogurto kapsules,nes tikrai skrandukui padeda.Ir dabar nuveziau Toniukui i ligonine jogurto kapsuliu,nes antibijotikus leidzia.Toniukas jau visai neturi temperaturos ir jau perkele siandien jau i sveikstanciu palata thumbup.gif Tikiuosi,kad ten ilgai nelaikys jau musu ir mes grisim namo.Kai grisim Toniukui pradesiu duoti vitaminus,jau pripirkau visokiausiu vitaminu ir statysiu maziu ant koju wub.gif

Man mokslai sekasi neblogai.Siandien rasiau koli teises,tai tikiuosi,kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 08, 21:17)
Sveikutes 4u.gif
trude tikrai ramiau pasidare,kad mazylei nieko baisaus thumbup.gif As,tai perku nebutinai linex.Perku jogurto kapsules,nes tikrai skrandukui padeda.Ir dabar nuveziau Toniukui i ligonine jogurto kapsuliu,nes antibijotikus leidzia.Toniukas jau visai neturi temperaturos ir jau perkele siandien jau i sveikstanciu palata thumbup.gif Tikiuosi,kad ten ilgai nelaikys jau musu ir mes grisim namo.Kai grisim Toniukui pradesiu duoti vitaminus,jau pripirkau visokiausiu vitaminu ir statysiu maziu ant koju wub.gif

Man mokslai sekasi neblogai.Siandien rasiau koli teises,tai tikiuosi,kad viskas bus gerai 4u.gif

oi kaip dziugu girdet,kad Toniuka i sveikstanciuju palata perkele,kai parsivesi ji namo jis labai greit atsigaus,ten ir jo issiilgusi sesyte laukia ir iseisit i laukeli,oras grynas,saulute Toniukui pades atgauti jegas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 03 08, 21:21)
oi kaip dziugu girdet,kad Toniuka i sveikstanciuju palata perkele,kai parsivesi ji namo jis labai greit atsigaus,ten ir jo issiilgusi sesyte laukia ir iseisit i laukeli,oras grynas,saulute Toniukui pades atgauti jegas wub.gif

Taip tikrai eisim i lauka ir darysiu viska,kad tik jis atsistotu ant koju wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat po antibijotiku geriam jogurto kapsules. Mes su Mantuliu susitariam, kad jis jas išgertu, nebereikia kaip seniau per prievartą kišti.
Saules mamyte, pamatysi viskas grįš į senas vežias. Net mano sesuo vakar atvažiavusi sako, ar skaitei , kad Toniukui blogai. Aš jai kažkada rodžiau kur mes susirašinėjam, o ji pasirodo seka kaip mums visoms sekasi.
Aš dar neparašiau pareiškimo , nes dvi dienas nebus šefes. Nieko po ilgojo savaitgalio.
Viskas varau ,,grybą,, dantų valyti ir einam aaa...
Nes rytoj visiems į darbelį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 08, 19:36)
Taip tikrai eisim i lauka ir darysiu viska,kad tik jis atsistotu ant koju wub.gif

sveikute 4u.gif oi kaip dziaugiuos, kad toniukui jau geriau. clap.gif akmuo nusirito nuo sirdeles. nors ir visad tikejau kad viskas bus gerai. mirksiukas.gif o kaip tavo pacios sveikatyte? jau nukrito temperatura? bigsmile.gif per jauduliuka del toniuko, vis uzmirsdavau paklaust. blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 08, 22:15)
o kaip tavo pacios sveikatyte? jau nukrito temperatura?  bigsmile.gif per jauduliuka del toniuko, vis uzmirsdavau paklaust.  blush2.gif  bigsmile.gif

Dabar tikrai jums abiem reikia atsigauti, pailsėti. Bet tu šaunuolė, thumbup.gif saulės mamyte, per tokį stresą dar ir egzaminus laikeisi. Dabar jau tikrai pailsėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 08, 22:26)
Dabar tikrai jums abiem reikia atsigauti, pailsėti. Bet tu šaunuolė,  thumbup.gif saulės mamyte, per tokį stresą dar ir egzaminus laikeisi. Dabar jau tikrai pailsėt 4u.gif

labas rytas, o mes vėl apsirgom verysad.gif Vel temperatūra ir gerklytė, šį kart ir kosėjam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 09, 10:16)
labas rytas, o mes vėl apsirgom verysad.gif Vel temperatūra ir gerklytė, šį kart ir kosėjam verysad.gif

labas tytas 4u.gif na kas cia pasidare su tom ligelem verysad.gif cia tavo mazylei,kad greiciau sveiktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 08, 20:17)
Sveikutes 4u.gif

O kokius vitaminus gersit,ar imunitetą stiprinančius ar kokį kalcį,
Aš tai duodu multivitaminus,net nežinau gal dar kokiu reikia doh.gif
Džiugu,kad pavasarį sutiksit sveiki wub.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 03 09, 09:16)

Vargšiukė mažylė verysad.gif ,na ,bet gal greit viskas susitvarkys,jug taip nesenei vaistukus gėrėt.
Gal sušilot ar laukelį per ilgai užsibuvot,mum sloga būna nuo sušilimo
Ju taip nemėgsta mažius šilumos žiūrėk jau biški sukaito tai tuoj sloghuos,tai nikad nevelkam megstinių tik bluzoniuku,nes su kaista akimirksniu
Atsakyti
ar daug mergaites tulpiu vakar gavot? wub.gif As truputi pasigirsiu,vakar geliu gavau kaip ne per viena kovo 8.Tai siandien negaliu atsigeret taip jos graziai atrodo pamerktos,dziugina aki,jau per ziema kazkaip buvau pasiilgusi gyvu geliu...
Atsakyti
Labas rytas

kaip gerai, kad Toniukui viskas gerai thumbup.gif

Trude, sveikit, būkit stiprios. To linkiu visoms, kurios sirguliuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 03 09, 09:37)
ar daug mergaites tulpiu vakar gavot? wub.gif As truputi pasigirsiu,vakar geliu gavau kaip ne per viena kovo 8.Tai siandien negaliu atsigeret taip jos graziai atrodo pamerktos,dziugina aki,jau per ziema kazkaip buvau pasiilgusi gyvu geliu...

Na aš tai neperdaugiusia vyrsa tris rozes uošvis rožė,ir dar vyro pusbroliuks tulpių,na šiokia tokia puokštelė susideda.
Dar ir dovanų gavau blush2.gif uošvis adidas kvepalus padovanojo
Atsakyti