Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų bėdos

Sveikos,

atrodo visur apžiūrėjau, bet tokios temos kaip ir neradau. Norėčiau patarimų kaip prižiūrėti mano mažojo vyriškio vyriškumą. Bijau ką ir daryti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Coxe @ 2004 02 29, 12:48)
Sveikos,

atrodo visur apžiūrėjau, bet tokios temos kaip ir neradau. Norėčiau patarimų kaip prižiūrėti mano mažojo vyriškio vyriškumą. Bijau ką ir daryti. blink.gif

O daryti kaip ir nieko nereikia, po kiekvieno pasituštinimo ir keičiant sauskelnes būtina nuplauti užpakaliuką. Dar reikia per dieną palaikyti vaikiuko užpakaliuką pliką, be sauskelnių, kad galėtų "pakvėpuoti", bendroje sumoje ~2val. Negalima atitraukinėti mažiui apyvarpės, nes dar yra fiziologinis jos susiaurėjimas. tai kaip ir viskas. g.gif
Atsakyti
Matai, o man sesutė (kur ateina iš poliklinikos) sakė, kad reikia atsmaukti apyvarpę. Nors aš pati esu skaičiusi, kad jokiu būdu taip daryti negalima. Tai kuo dabar tikėti??? g.gif
Atsakyti
Na nežinau, nieko aš neatitraukinėju, tik vėdinu ir gerai iššluostau wink.gif
Atsakyti
tikrai nemanau,kad tokiam mazam reikia atitraukineti,na gal,jei paraudes galiukas,tada atsargiai isvalyti.O siaip kazko ypatingo tikrai nereikia
Atsakyti
Man irgi sake kad negalima atitraukineti! Net ir knygoje taip parasyta.
Kai nuplaunu uzpakaliuka, tai tik kartais pasausinu, apziuriu ar po peliuku viskas gerai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE (Coxe @ 2004 02 29, 13:20)
Matai, o man sesutė (kur ateina iš poliklinikos) sakė, kad reikia atsmaukti apyvarpę. Nors aš pati esu skaičiusi, kad jokiu būdu taip daryti negalima. Tai kuo dabar tikėti??? g.gif

Tavo sesutė, gal kokia pagyvenusi, nes anksščiau tai reikėjo daryti, o dabar nereikia.
Atsakyti
Atitraukineti tikrai nereikia ir negalima!!!
bet pasakykite man prasau, kaip ta maza pimpaliuka tongue.gif laikyti (kai uzdedi pampersa) - ar i virsu ar i apacia guldyti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 29, 16:07)
Atitraukineti tikrai nereikia ir negalima!!!
bet pasakykite man prasau, kaip ta maza pimpaliuka tongue.gif laikyti (kai uzdedi pampersa) - ar i virsu ar i apacia guldyti g.gif ?

Laikyti reikia į apačią, nes, kiek esu skaičiusi, kai į viršų jis gali apsisysioti pilvą. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (mažulka @ 2004 02 29, 14:16)
Tavo sesutė, gal kokia pagyvenusi, nes anksščiau tai reikėjo daryti, o dabar nereikia.

Na, mano sesutė nėra pagyvenusi, bet, matyt, dar tarybinių laikų palikuonis. unsure.gif Manau reikėtų paklausyti dabartinių mamų patarimo. Na, žiūrėsim kaip čia mums seksis. Dėkui už patarimus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Coxe @ 2004 02 29, 19:00)
Na, mano sesutė nėra pagyvenusi, bet, matyt, dar tarybinių laikų palikuonis. unsure.gif

Vat aš tą ir norėjau pasakyti.
Atsakyti
teisingai mamos raso - jokiu atitraukinejimu mad.gif
pimpaliukas dedant sauskelnes turi ziureti zemyn (man dar ligoninej tai akcentavo).

ir siaip nieko su pimpaliuku daryti nereikia, apiplauni kartu su uzpakaliuku ir viskas. aisku reik duoti kvepuoti, bet cia svarbiau ne tiek pimpaliukui kiek kiausinukams laisvej pabuti biggrin.gif
Atsakyti