QUOTE (Kriaka @ 2004 03 14, 09:50) |
Tiesa pasakius ir as nevalau servetelemis, o tik po tekanciu vandeniu (visada) ![]() ![]() |
Jeigu nešvarumai nenusiplauna, tada tikrai geriau juos nuvalyti su vata.
QUOTE (Kriaka @ 2004 03 14, 09:50) |
Tiesa pasakius ir as nevalau servetelemis, o tik po tekanciu vandeniu (visada) ![]() ![]() |
tai jeigu savo ranka po tekančiu vandeniu gerai nutrini, kas ten susikaupia?

QUOTE (aukse @ 2004 03 14, 18:38) | ||
tai jeigu savo ranka po tekančiu vandeniu gerai nutrini, kas ten susikaupia? ![]() ![]() ![]() |
Nu kad netrinu as

QUOTE (Kriaka @ 2004 03 14, 18:56) | ||||
Nu kad netrinu as ![]() ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (Coxe @ 2004 02 29, 06:20) |
Matai, o man sesutė (kur ateina iš poliklinikos) sakė, kad reikia atsmaukti apyvarpę. Nors aš pati esu skaičiusi, kad jokiu būdu taip daryti negalima. Tai kuo dabar tikėti??? ![]() |
kiek zinau vidutiniskai iki 3metu amziaus negalima atitraukineti... cia kalbu apie neapipjaustytus berniukus...
Ne ne ne...cia kazkas sake, kad to visai daryti nereikia
tai ne tiesa. atitraukti ir isvalyti kazkada vistiek reikes. Nes paskui problemu gali maziukui buti kai jis nebebus toks maziukas

QUOTE (jaunute @ 2004 03 15, 16:11) |
Ne ne ne...cia kazkas sake, kad to visai daryti nereikia ![]() ![]() |
mano daktarai sako, kad iki mazdaug triju metu fiziologiskai neimanoma atitraukti, gali suzaloti ta organa... O po to jau butina atitraukineti ir ishprausti ten kaip reikiant

Bet ka as zinau, mano sunus dar tik poros savaiciu

QUOTE (jaunute @ 2004 03 09, 12:34) |
O tai nuo kada jau reikes taip daryti, nes kad reikia tai tikrai, bet nuo kada? |
Iki puses metuku nieko atitraukineti NEGALIMA. 85% berniuku iki 6 menesiu apyvarpe neatsismaukia, todel jega versti nereikia. Vaikiukui augant jo fiziologija keiciasi: sulaukus metuku apyvarpe atsitraukia 50% berniuku, o sulaukus treju metu - jau 80-90%. Kai pastebesit sia "pazanga" (

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 03 15, 04:54) |
kiek zinau vidutiniskai iki 3metu amziaus negalima atitraukineti... cia kalbu apie neapipjaustytus berniukus... |
MAMAT2 as tu zodziu nesuprantu: kas yra apyvarte ir ka reikia atitraukti.

O tu kur gyena mamyciu suneliai uzsieny, ar jusu vaikuciai apipjaustyti??
QUOTE (reniote @ 2004 03 17, 21:10) |
O tu kur gyena mamyciu suneliai uzsieny, ar jusu vaikuciai apipjaustyti?? |
Jokiu budu ir labai labai grieztai NE

QUOTE (reniote @ 2004 03 18, 06:10) |
MAMAT2 as tu zodziu nesuprantu: kas yra apyvarte ir ka reikia atitraukti. ![]() O tu kur gyena mamyciu suneliai uzsieny, ar jusu vaikuciai apipjaustyti?? |
cia norint, kad naujagmis butu apipjaustytas turi pasirasyti ligonineje tam tikrus dokumentus. ne uz ka neapipjaustyciau sunaus. be to, man pries pat gimdyma pranese, kad bus paskaitele ligonineje apie apipjaustymo ZALA. tik as gimdziau ta diena, tai nezinau ka ten pasakojo

QUOTE (TauRe @ 2004 03 17, 21:25) |
norint, kad naujagmis butu apipjaustytas turi pasirasyti ligonineje tam tikrus dokumentus. ne uz ka neapipjaustyciau sunaus. be to, man pries pat gimdyma pranese, kad bus paskaitele ligonineje apie apipjaustymo ZALA. tik as gimdziau ta diena, tai nezinau ka ten pasakojo ![]() |
Man net apie jokia zala paskaitu klausyti nereikia - berniukui juk ziauriai skauda tos proceduros metu... O ir beprasme ji kazkokia, Gamta taip nenumate...