QUOTE (Coxe @ 2004 02 29, 18:58) | ||
Laikyti reikia į apačią, nes, kiek esu skaičiusi, kai į viršų jis gali apsisysioti pilvą. ![]() |
Gerai skaitei - tikrai apsisiusioja. Praktikoje isbandyta

Aš taip pat nieko ypatingo nedarau, tiesiog plaunu gerai ir tiek...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vakar buvo atejus sesele ir rode man kaip atitraukti ta pimpaliuka kai maudai, kad nuprausti, tai net per nagus norejos duoti. Nieko nepasakiau, bet kol kas tikrai taip nedarysiu

sesutei kas patampytu uz neminetinos vietos
zinotu, kaip mazus berniukus skriausti

Na, pasiskaičiusi supratau, kad atitraukinėti tikrai nereikia. Ir netraukinėsiu. O tai po to dar bėdos turėsiu.

QUOTE (jaunute @ 2004 03 05, 18:27) |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vakar buvo atejus sesele ir rode man kaip atitraukti ta pimpaliuka kai maudai, kad nuprausti, tai net per nagus norejos duoti. Nieko nepasakiau, bet kol kas tikrai taip nedarysiu ![]() |
Ale kas cia per metodai

O tai nuo kada jau reikes taip daryti, nes kad reikia tai tikrai, bet nuo kada?
QUOTE (jaunute @ 2004 03 09, 12:34) |
O tai nuo kada jau reikes taip daryti, nes kad reikia tai tikrai, bet nuo kada? |
Atitraukinėti šiaip nereikės, nebent fiziologinis susiaurėjimas "nepraplatėtų". Tačiau apie tai turi spręsti pediatras(arba šeimos gydytojas), o gal chirurgas.

QUOTE (jaunute @ 2004 03 05, 18:27) |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vakar buvo atejus sesele ir rode man kaip atitraukti ta pimpaliuka kai maudai, kad nuprausti, tai net per nagus norejos duoti. |
O nuo manęs tai ir būtų gavus

Mes kai buvom profilaktinei apziura pas chirurga, tai jis irgi pradejo rodyti, kaip atseit reikia atitraukti
ir isvalyti
, as tik akis is isgascio uzmerkiau
o mamkos, norejau paklausti, tai kad atitraukinet nereikia tai viskas aisku, bet o kaip jus ta peliuka is vis nevalot? Pas mus tai susirenka kazkotai apacioje, tai jeigu viena diena nepavalau, tai
, o ir knygoj skaiciau, kad reikia is virsaus i apacia braukiant valyti su sudrekintu vatos gabaleliu

o mamkos, norejau paklausti, tai kad atitraukinet nereikia tai viskas aisku, bet o kaip jus ta peliuka is vis nevalot? Pas mus tai susirenka kazkotai apacioje, tai jeigu viena diena nepavalau, tai

QUOTE (Kriaka @ 2004 03 13, 20:18) |
Mes kai buvom profilaktinei apziura pas chirurga, tai jis irgi pradejo rodyti, kaip atseit reikia atitraukti ![]() ![]() ![]() o mamkos, norejau paklausti, tai kad atitraukinet nereikia tai viskas aisku, bet o kaip jus ta peliuka is vis nevalot? Pas mus tai susirenka kazkotai apacioje, tai jeigu viena diena nepavalau, tai ![]() ![]() |
Tiesa pasakius, kai keičiu sauskelnes(visada) plaunu užpakaliuką vandeniu, o ne valau servetėlėmis, todėl jokie nešvarumai nesirenka. Šiaip "peliukas" turi pats apsivalyti, o jau nuo paviršiaus nešvarumai nuplaunami vandeniu.
QUOTE (mažulka @ 2004 03 13, 21:50) | ||
Tiesa pasakius, kai keičiu sauskelnes(visada) plaunu užpakaliuką vandeniu, o ne valau servetėlėmis, todėl jokie nešvarumai nesirenka. Šiaip "peliukas" turi pats apsivalyti, o jau nuo paviršiaus nešvarumai nuplaunami vandeniu. |
Tiesa pasakius ir as nevalau servetelemis, o tik po tekanciu vandeniu (visada)