Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų bėdos

QUOTE (delfinas @ 2004 03 18, 06:27)
Man net apie jokia zala paskaitu klausyti nereikia - berniukui juk ziauriai skauda tos proceduros metu... O ir beprasme ji kazkokia, Gamta taip nenumate...

pritariu tau 100%
Atsakyti
g.gif Mano vyras 'apipjaustytas, sunus apipjaustytas ir daug pazistamu amerikieciu berniukai apipjaustyti. Kaip tik man gydytojai paaiskino, kad tai ne kenkia, o dar it padeda, nes pas apipjaustytus nesirenka jokie nesvarumai. Antra, vieni mini kad del prostatos vezio isvengimo gerai, bet cia labai daugumos skirais nuomones. Taigi, mes apipjaustyti ir kazkaip nesiskundziame... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 17, 21:34)
g.gif Mano vyras 'apipjaustytas, sunus apipjaustytas ir daug pazistamu amerikieciu berniukai apipjaustyti.

Na, mano vyras siaip tai irgi apipjaustytas ir gyvena, nieko. Bet jau savo vaiko tai jau as maitoti neduosiu ne uz ka mad.gif .
Atsakyti
laugh.gif cool.gif O kox cia maitojimas? ar tavo vyras prisimenakaip ji "maitojo"? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 18, 06:34)
g.gif Mano vyras 'apipjaustytas, sunus apipjaustytas ir daug pazistamu amerikieciu berniukai apipjaustyti. Kaip tik man gydytojai paaiskino, kad tai ne kenkia, o dar it padeda, nes pas apipjaustytus nesirenka jokie nesvarumai. Antra, vieni mini kad del prostatos vezio isvengimo gerai, bet cia labai daugumos skirais nuomones. Taigi, mes apipjaustyti ir kazkaip nesiskundziame... unsure.gif

aha, apipjaustymas pateisinamas tik nesvarumu nesikaupimu.bet gi gyvename civiluotoje visuomeneje, turim kranus su siltu/saltu vandeniu. nemanau, kad del nesvarumu verta zaloti vaika.anksciau buvo anksciau ... kiek zinau anskciau turejai perspeti ligonineje gydytojus, jei nori neapipjaustyti, o dabar atvirksciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 17, 21:37)
laugh.gif cool.gif O kox cia maitojimas? ar tavo vyras prisimenakaip ji "maitojo"? laugh.gif laugh.gif

g.gif Eisiu paklaust g.gif . Bet kuriuo atveju - ne prisiminimuose cia esme. Apie tai, kad pats niekuomet laisva valia nebutu rinkesis sito "malonumo", tai esam tikrai kalbeje.
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 18, 06:37)

naujagimiai nieko neprisimena uzauge, tai nereiskia, kad galima daryt su jais ka nori, nes visviena neprisimins g.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 17, 21:34)
man gydytojai paaiskino, kad tai ne kenkia, o dar it padeda, nes pas apipjaustytus nesirenka jokie nesvarumai.

g.gif Pagal sita logika reiketu ir, sakykim, ausis nupjauti, nes jose irgi renkasi nesvarumai g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 18 kovo 2004 - 06:57
QUOTE (reniote @ 2004 03 18, 06:10)
O tu kur gyena mamyciu suneliai uzsieny, ar jusu vaikuciai apipjaustyti??

as kazkur skaiciau, kad tradicija apipjaustyti atsirado tose salyse , kur mazai vandens ir kur problemos su nusiprausimais.
o mano vyras ne uz ka nenori , kad pimpeliuka zemyn nuleisciau , dedant sauskelnes laugh.gif tipo tegu stovi wink.gif
Prausiu vandeniu; dar kai buvo keliu savaiciu servetelemis valydavau, esu pastebejusi ant galiuko kazkoki balta.Manau, kad cia taip apsivale, dabar nebepastebiu, nors labai atidziai apziuriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 03 18, 04:57)
o mano vyras ne uz ka nenori , kad pimpeliuka zemyn nuleisciau , dedant sauskelnes laugh.gif tipo tegu stovi wink.gif

Kai primyzios visus drabuzius, nebenoresit, kad stovetu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 17, 23:34)
g.gif Mano vyras 'apipjaustytas, sunus apipjaustytas ir daug pazistamu amerikieciu berniukai apipjaustyti.

As irgi neleisiu nieko daryti ir nesiorientuosime i ta daugeli amerikieciu berniuku (jei bus berniux). Jei kada pats nuspres, tai jau tegu jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 03 18, 06:34)
(...) mes apipjaustyti ir kazkaip nesiskundziame... unsure.gif

Nu ką aš žinau...matyt apipjaustytas ne higieniniais, o religiniais motyvais? Juk čia daugiausia esmė tūno... Deja apie amerikiečius kaip ir apie žydus aš nieko negaliu pasakyt nei gero nei blogo (priimta sakyti apie juos arba gerai arba gerai), bet nemanau, kad Lietuvoj reikėtų tokių ritualų. Bla bla bla ...taigi vaikinas eis į mokyklą, į kariuomenę - kaip ten žiūrės į jį ??? O merginoms kaip pasirodyt? Nu gal kokioms negrėms laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ai... ne mano reikalas, jei atvirai, bet nupjovęs galo - nebeprisiūsi
Atsakyti